- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
Értem mit mondasz, de nekem az a fontos, amit megtapasztalok, nem a cikkek és a statisztikák. Amikor használtam, konkrétan gyenge volt, ezért ez a véleményem. Hiába tesznek bármit is, a kínai kínai marad. Mármint kínai találmányra gondolok, mert hát ez is csak egy utánzata valaminek jó marketinggel, rosszabb minőségben.
No, de ne térjünk el a témától (iPhone), mert, mint írtam már, ízlés kérdése. Az, hogy mi legnagyobb, vagy más statisztika, egyáltalán nem mérvadó, csak az, hogy másikhoz képest hogyan teljesít.
Egyébként gyűlölöm az 5s-t, de muszáj azt használnom, mert más nem kényelmes 1 kézzel, de az apple hozzáállása és szoftvere a béka segge alatt van.
Egyébként pont ezt írtam! Aki 130e Ft-ot szán egy felső kategóriásnak hazudott készülékre, az a tábor fogja megvenni. Nem kell, hogy az apple, vagy a samsung ennyibe kerüljön, mert inkább megveszem azt, mint egy kínait. Persze, ha kevesebbért kellene vennem, akkor lehet, hogy megfontolnám, de azt sejtem, inkább egy olcsóbb Samsungba ugranék bele
[ Szerkesztve ]
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
sicli
tag
A statisztikák nem jók semmire. 3. legnagyobb mobilgyártó? Nem cinikusan, komolyan kérdezem, vagyis feltételezem, hogy a sorrend: iPhone, Samsung, Xiaomi? Már bocs, de, ha igaz, hogy a 3. legnagyobb, akkor is inkább Sony-t vennék, ha az első kettő között nem tudnék választani.
Talán azért lehet a 3. legnagyobb, mert sokan nem szánnak rá annyi pénzt, mint egy Samsungra, vagy iPhone-ra, ezért beérik a Xiaomival is. Nyilván, ha lenne pénze mindenkinek jó telefonra, akkor azt vennének! Elvégre autóból az Opelt is sokan veszik, meg a Suzuki-t és lehet, hogy Mercedesből nem gyártanak annyit mennyiségre! Na mindegy is, ez vitát nem ér, ízlések és pofonok, de amikor én kipróbáltam ilyen kínai szart, akkor nagyon gyengén teljesített. Az ára miatt kelendő...
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
Touch-ko
őstag
`Ilyenre tudsz peldat mutatni, vagy csak sima trollkodasnak fogjam fel?`
Listat?
Rendben, ime egy par ami szerintem borzasztoan nez ki: JAh es nem trollkodaskent irom, hanem hogy epp az ellenkezojet bizonyitsam elozo allitasodnak.
Elsokent ide sorolnam az LG Intuition-t.. Borzaszto csunyaHTC EVO 4G LTE. A hatuljan levo voros csik a fekete telefonon borzasztoan nez ki. Hiaba a kihajthato kar, amit tamlakent lehet hasznalni, nem segit rajta.
Samsung Galaxy S3: Csunya gombolyitett hatlapja miatt nem tetszik illetve tul lekerekitett a negy sarka is.
Ide vehetnem az egyseg Samsung-ok nagy reszet is, hiszen hasonloak. Pl Samsung Galaxy Young,
Esetleg van a Sharp-nak is a nagy keret nelkuli is bar nem jut eszembe a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest