- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicli
tag
Buta vagy! Az autós hasonlat a minőségre irányult, nem a kínai vagy nem kínai dologra, de, ha már szavakat kell forgatni, akkor feltételezhetem, hogy az Audi-nál jobb a Suzuki Swift, szerinted! Kár is rá a szó, nem érted...
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
sicli
tag
Milyen embertől? Audit és Suzukit is gyártanak Magyarországon, mégis a Suzuki a szar, az Audi meg nem. Hiába ott gyártják az Apple-t, kínai attól lesz, hogy kínai találmány, gyártmány, tervezés. Ez a különbség, mert a kínai szar. Bár már nem sokáig, mert az Apple úgy csúszik lefelé, hogy nem lepődnék meg, ha Xiaomi-t vennék 1 év múlva és stabilabban működne, mint az iPhone. Ha lenne a mai kor igényeinek megfelelő felső kategóriás hardverrel szerelt, méretben és nem szappan formájú androidos telefon, akkor azt vennék!
Amennyiben valamelyik termékemet szeretnéd megvenni, reggel 7-ig jelezd és aznap nálam lesz! Utána ráérünk egyeztetni, csak tudjam, hogy vegyem magamhoz.
-
sicli
tag
Teljesen mindegy szerintem, mert nem ez a téma Továbbá harmadszor leírom, ízlés kérdése, nekem rossz volt a tapasztalatom. Nem tudom egyébként a típusát, csak azt, hogy kínai és ez épp elég volt.
-
törölt tag
No offense, de unalmas már ez a pisztolyos duma... nem tőled, hanem úgy általában. Az ember vesz egy készüléket, aminél a legkevesebb kompromisszumot kell kötnie az elképzeléseihez képest (és ami alkalmasint nem szórakoztatóközpont, hanem munkaeszköz neki), aztán amint leírja az észrevételeit, jön valaki, hogy "Akkor minek vetted meg?" Mert muszáj, azért. A hozzászólásomban meg ott volt, hogy "szvsz" meg "a magam részéről", szóval kéretik ennek megfelelően kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest