Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyberpunk #107 üzenetére
nyilván, de arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlenül csak marhaságokat lehet csinálni a telefonnal, bár már az is erősen megkérdőjelezhető, hogy akár a facebook is marhaság, mivel elég sokrétű lett, sokan ott tartják akár a napi kapcsolatot is, amolyan sok az egyben lett.
sicli; én nem ügyfelek tekintetében írtam, legalábbis nem direktben, vagyunk x fő egy csapatban, körlevélben jönnek különböző megkeresések, amiben vannak alkalmi munkalehetőségek meghatározott feltételekkel, illetve különböző megvásárolható cuccok is leírásokkal és képekkel - olyan műszaki termékek, amiknek a leírását és képét amúgy nem egyszerű megtalálni a neten, illetve egy típus többféle kialakítással...stb rendelkezik, így még a típus ismerete is kevés, kell hozzá a kép -, és bizony a reagálási sebességen múlik, hogy ki melyiket tudja megkaparintani magának annak függvényében, hogy milyen gyorsan csapott le rá, ha az számára épp megfelelt.
én tiszteletben tartom a kis kijelzős és ahhoz kapcsolódó méretű telefont használókat - magam is tartoztam közéjük többször is, talán fogok is még, ha a sors úgy hozza -, de ők is tegyenek így az ellentáborral, és ne minősítsék az alapján, hogy miként használják a nagyobb méretű telefont, milyen tartalmakat fogyasztanak a készüléken, miként élik az életüket...stb.
aki például engem lát, hogy a westend city center valamelyik kajálós helyén még kaja közben is a telefonomat pötykörészem, az arra is gondol, hogy valóban sürgős és épp sikerült lecsapni valamire, amiből anyagi hasznom származik, és néhány perc elteltével talán már késő lett volna? mert ilyen is van ám!
van igény a kis telefonos méretre, de még inkább a nagy(obb)ra, amit az is bizonyít, hogy korábban is sokan pártoltak el csak emiatt az iphone használók táborából, illetve emiatt készült el az iphone 6 és 6 plus, és azok eladási számai is tükrözik a valóságot, illetve az igények arányát.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy egyelőre nem túl megbízható forrás szerint az Apple újra előveheti a kisebb képátlóval rendelkező telefon ötletét.
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest