- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#09819904 #61 üzenetére
Hát nézd.
Egyik említett szoftver sem fejlődött a kezelőfelületében visszafelé.
Oké, a Winampot teletömték szükségtelen szeméttel, de érted.
Amiért szerethető volt a Win, az az egyszerű, megszokott GUI, ami desktopon sok-sok éve jól működik, a W7-re pedig tényleg nagyon jól használhatóvá tették.
Erre elterjedtek a tabletek, és egy asztali Windows esetében is az arcunkba vágnak egy tabos majomkodásra szánt GUI-t.
És akkor én vagyok a furcsa, mert nem kérem?
Értékelem a valódi fejlesztéseket, amik történtek a rendszerben, mert vitathatatlan, hogy sokat reszeltek rajta.
De ez nem az. -
-
válasz
xxSanchez #21 üzenetére
Engem például az, hogy indokolatlanul sok helyet használ a képernyőn egy piszoknyi helyen elintézhető funkció.
Ha megnyitom itt a kisikonos menüm (W7), látom, mi történik a programokban, amik nyitva vannak.
Ez nekem kell. Miért? Mert csak.
Az mi már, hogy egy 2oszlopos menü helyett a pofámba ugrik egy nagy, színes szar?
Nem tudom mit szívtak a srácok, de az adagjuk negyede is sok lenne nekem szerintem.
27 évesen ilyen maradi vagyok, hogy egy bevált és jó megoldást nem fogok eldobni egy desktopra értéktelen fércmegoldásért, mégha csodaszépen animál, akkor se. -
Letisztultabb és jobb? Igen, szerinted, szubjektív megítélésed szerint. Ezzel semmi gond nincs, megtaláltad az ideális rendszert.
Miután azonban rajtad (és a véleményed osztó embereken) kívül is vannak felhasználók, olyan felhasználók, akik szerint ez egy összehányt, használhatatlan szar, aminek desktopon semmi keresnivalója, méghozzá rengetegen, így azt hiszem, elvárható lenne, hogy az MS most azonnal, de már inkább tegnap beletegye ezt az egy rohadt hiányolt funkciót, mivel felhasználóbázisuk csökken, ha nem teszik.
Tehát egy racionális döntés lenne részükről.
Nem a nyolcadik elkövetkezendő frissítésben majdegyszerhaúgyesik, hanem most.
A rendszer fejlesztéséhez képest elenyésző idő, és elenyésző erőforrás kapcsolhatóvá tenni, hogy akinek a modern tetszik, használja, akinek a menü tetszik, használhassa.
Igazából nem is értem, miért vitatéma ez még...Oké, mi, Start menüt hiányolók nagyon boldogok vagyunk attól, hogy sokan vagytok, akiknek így jó, ahogy van, de nekünk meg nem. És mi sem vagyunk kevesen.
Mert ettől eltekintve egy erős és stabil rendszer, de így nekem nem kell. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple USB C kábelek - Új
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest