Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Erre van az amit korábban írtam! A választási lehetőség hiánya. Mert, ha már megvettem a rendszert és szeretném egy tapis gépre feltenni, akkor oda nekem Touch kell. Nyilván arra az XP nem jó alternatíva!

Viszont Desktopra meg a 8-ast formálni kell.Itt tényleg annyi van Desktop szinten, hogy kapott a jó nép egy rahedli valóban értékes újítást. A GUI meg egy más kérdés!
Itt azért hiányolom azt ami anno jelen volt az XP-nél! A sok téma! Ha akartam Vista, ha akartam 7-es skinnel futott. Nyilván ennek volt erőforrásigénye. Tehát a külcsín azért kompromisszummal járt!
De a lényeg az, hogy VOLT!
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Az alapból nyújtania kell(ene) egy igen szubjektív és tág fogalom!

Ennyi erővel én miért nem kaptam normális képszerkesztőt ami tudásban egy Adobe Photoshop vagy Gimp tudást biztosít?
Vagy épp miért nem kaptam Winamp jellegű kisméretű zenelejátszó alkalmazást?
És persze lehetne ezt még taglalni. Sok alkalmazás beleférhetett volna a 8-asba. A Microsoft szerint ez van, ezt kell szeretni! -
xxSanchez
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Mi az amit a start menüben tudsz csinálni és a modern felületen nem?
Programot indítani - lehet
Keresni - lehet
Ki lehet tűzni programokat - lehet -
Fr0z3n
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Már nem kötekedés képpen, mit nem találsz meg máshol, hogy a startot ennyire hiányolod?
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Most tényleg komolyan kérdezem, mi hiányzik ennyire a régi startmenüből? ami miatt az új ennyire elviselhetetlen?
-
xxSanchez
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Azért a szarlapátolás meg egy letisztultabb és jobb felület megszokása elég távol áll egymástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó telefon töltők vezetékes, vezeték nélküli!
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest