Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
xxSanchez #21 üzenetére
Engem például az, hogy indokolatlanul sok helyet használ a képernyőn egy piszoknyi helyen elintézhető funkció.
Ha megnyitom itt a kisikonos menüm (W7), látom, mi történik a programokban, amik nyitva vannak.
Ez nekem kell. Miért? Mert csak.
Az mi már, hogy egy 2oszlopos menü helyett a pofámba ugrik egy nagy, színes szar?
Nem tudom mit szívtak a srácok, de az adagjuk negyede is sok lenne nekem szerintem.
27 évesen ilyen maradi vagyok, hogy egy bevált és jó megoldást nem fogok eldobni egy desktopra értéktelen fércmegoldásért, mégha csodaszépen animál, akkor se. -
Letisztultabb és jobb? Igen, szerinted, szubjektív megítélésed szerint. Ezzel semmi gond nincs, megtaláltad az ideális rendszert.
Miután azonban rajtad (és a véleményed osztó embereken) kívül is vannak felhasználók, olyan felhasználók, akik szerint ez egy összehányt, használhatatlan szar, aminek desktopon semmi keresnivalója, méghozzá rengetegen, így azt hiszem, elvárható lenne, hogy az MS most azonnal, de már inkább tegnap beletegye ezt az egy rohadt hiányolt funkciót, mivel felhasználóbázisuk csökken, ha nem teszik.
Tehát egy racionális döntés lenne részükről.
Nem a nyolcadik elkövetkezendő frissítésben majdegyszerhaúgyesik, hanem most.
A rendszer fejlesztéséhez képest elenyésző idő, és elenyésző erőforrás kapcsolhatóvá tenni, hogy akinek a modern tetszik, használja, akinek a menü tetszik, használhassa.
Igazából nem is értem, miért vitatéma ez még...Oké, mi, Start menüt hiányolók nagyon boldogok vagyunk attól, hogy sokan vagytok, akiknek így jó, ahogy van, de nekünk meg nem. És mi sem vagyunk kevesen.
Mert ettől eltekintve egy erős és stabil rendszer, de így nekem nem kell. -
babkukta
senior tag
+1
mikor kijött a 8, már fel is raktam a gépemre. Azóta azt használomNekem egyáltalán nem hiányzik semmi a Win7-ből, ami miatt sokan sírnak. Ok, a felhasználók nagy többsége nem váltott 8ra, de nem biztos h azért, mert az rossz. A Win7 egy nagyon jól sikerült rendszer, a Win8 meg már egy picit újra van gondolva. Igaz, az asztali része kb ugyanaz, tehát ezt meg se kell szokni. Nekem a 2 nővérem is csak azért nem vált 8ra, mert megszokták a 7et, és nekik jó, nem pedig azért, mert de sz.r a 8. És még hányan vannak ezzel így...
tehát aki annyira megmondó, h bukta a 8 meg stb, nem ártana egy picit ezen is elgondolkozni. Az XP tényleg nagy dobás volt, a Vista bukta, de a 7 az kb a továbbfejlesztett változata, és mégis milyen elterjedt lett. Már elég régóta használnak az emberek 7et, és azért amit megszoktak, ismernek, nem fogják egyből leváltani egy újabb felületű rendszerre. A 8at is kalibrálják még egy picit, s jó lesz az is. Viszont ami igaz, h nem kellett volna erőltetni a metro felületet. Sokakat ez tántorított el. Őszinte leszek.. én se használtam. Mióta meg van asztalra bootolási lehetőség (gyári), még annyira se használom, mint addig -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest