Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így készül egy Earfun headset
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
h4h01
senior tag
válasz Elit3Zotya #108 üzenetére
"Minek is nyúzni ha alaphangon is van olyan fluid a rendszer mint bármelyik másik androidos márkánál." Szóval ilyen az élet samsungos pizsamában?!
Úgy véded ezt a tetves gyártót, mintha a gyereked lenne..Értem én hogy szereted a jelenlegi telódat, de ha valami szart csinál a szamszung azt azéé ne istenítsük már léégyszi..
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Elit3Zotya #108 üzenetére
Az a baj hogy ha ez a visszafogás, már a felhasználó számára is érezhető.
Ezért lenne jó ezeket a dolgokat a felhasználó kezébe adni. -
kakuk.tamas
addikt
válasz Elit3Zotya #127 üzenetére
Valószínűleg az is lesz majd.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Kasya
nagyúr
válasz Elit3Zotya #124 üzenetére
Szerintem a Samu ott cseszte el, hogy a Game booster plugint még nem csinálta meg rendesen. Normál korulmenyek kozott annak felul kellene tudni biralni a GOS-t Custom settings, vagy High Performance alatt.
Multkor amugy ezt is igertek, hogy ott erre lesz lehetoseg hamarosan, csak frissiteniuk kell.Kapkodás...
kakuk.tamas
Mindkettot. Jatektol es szituaciotol fuggoen. Ezert jo, ha lehet manualisan profilokat letrehozni a jatekokhoz.
Asus Rog-rol jovok. Csak akkor volt tolton a telefon, mikor a teljesitmeny nagyon kellett és a melegedest el akartam kerulni. Vagy sokat jatszottam, és az aksit nem akartam degradalni. Samunál ez alapbol nem jatszik, mert nem tamogatja, hogy a telefon kozvetlen kapjon energiat toltorol, az aksit megkerulve.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politika
- Robotporszívók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.