- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #124 üzenetére
Szerintem a Samu ott cseszte el, hogy a Game booster plugint még nem csinálta meg rendesen. Normál korulmenyek kozott annak felul kellene tudni biralni a GOS-t Custom settings, vagy High Performance alatt.
Multkor amugy ezt is igertek, hogy ott erre lesz lehetoseg hamarosan, csak frissiteniuk kell.Kapkodás...
kakuk.tamas
Mindkettot. Jatektol es szituaciotol fuggoen. Ezert jo, ha lehet manualisan profilokat letrehozni a jatekokhoz.
Asus Rog-rol jovok. Csak akkor volt tolton a telefon, mikor a teljesitmeny nagyon kellett és a melegedest el akartam kerulni. Vagy sokat jatszottam, és az aksit nem akartam degradalni. Samunál ez alapbol nem jatszik, mert nem tamogatja, hogy a telefon kozvetlen kapjon energiat toltorol, az aksit megkerulve. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Elit3Zotya #127 üzenetére
Valószínűleg az is lesz majd.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #108 üzenetére
Az a baj hogy ha ez a visszafogás, már a felhasználó számára is érezhető.
Ezért lenne jó ezeket a dolgokat a felhasználó kezébe adni. -
h4h01
senior tag
válasz
Elit3Zotya #108 üzenetére
"Minek is nyúzni ha alaphangon is van olyan fluid a rendszer mint bármelyik másik androidos márkánál." Szóval ilyen az élet samsungos pizsamában?!
Úgy véded ezt a tetves gyártót, mintha a gyereked lenne..Értem én hogy szereted a jelenlegi telódat, de ha valami szart csinál a szamszung azt azéé ne istenítsük már léégyszi..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előre telepített Game Optimization Service tízezernél is több alkalmazás alatt korlátozhatja a Galaxy telefonok teljesítményét. A Samsung állítja, vizsgálják a dolgot, frissítéssel a felhasználók kezébe fogják adni a döntés lehetőségét.
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- Megújul a Netflix tévés appja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest