- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
Nem, Integra arra gondolhatott, hogy nincs ra igazan magyar tartalom (angol meg nemet ebookok viszont vannak ra tonnaszamra), az ekezetekkel semmi gond.
(#44) gzbotii: ez furcsan hangzik, nekem ugy tunt, hogy ez egyaltalan nem jellemzo (meg mondjuk az Amazonnal nem szokott gond lenni a garanciaval).
-
dabadab
titán
válasz
Tigerclaw #30 üzenetére
"Viszont a hagyományos könyvnek is vannak előnyei."
Szerintem nem nagyon volt meg a kezedbe ebook
"Jobb, kényelmesebb olvasni, kézbevenni"
Egyaltalan nem. A lapok mozgolodnak, tartani kell oket, a konyv altalaban tul vastag... nem jobb.
"jó az illata"
Hat, ez szerintem erosen acquired taste...
"kölcsön tudod adni"
Az ebookot meg le tudom masolni es nem kell amiatt aggodni, hogy visszakapom-e
"jól mutat a könyvespolcon"
Maximum akkor, ha direkt dekoracios cellal valogatod ossze vagy egyseges design alapjan ujrakotteted oket, egyebkent rettenetesen osszevissza kepet ad barmilyen konyvespolc.
"Az egyébként az nem jelent sokat, hogy amerikában milyenek a vásárlási szokások...ott a mai napig halálra zabáljàk magukat gyorséttermekben, a fegyvereladás okozta károkról nem is beszélve."
Igen, es ra van irva a mikrora, hogy ne tedd bele a macskat.
Vagy legalabbis ezt hiszik sokan, akik soha nem jartak ott es csak eltulzott anekdotakbol, kis szines hirekbol meg hoaxokbol ismerik az USA-t. Szeretnem azt hinni, hogy az olvasott, muvelt emberek nem ilyenek.
-
dabadab
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest