- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Ma már nem olyan egyszerű normális rádiót kapni ekkora méretben. Persze, lehet venni 3-4k-ért mindenféle noname vackot de azok szerintem csak az adótoronytól 10m-re tudnák tisztán befogni az adást. A márkásabb cuccok amik már jók is valamire, mindjárt 10k fölött vannak és az még csak egy sima rádió. Én látok fantáziát ebben a kis mindenes készülékben csak az árán múlik minden.
-
"Az persze jó kérdés, hogy a net és a letöltések korában ki fog ilyesmivel vesződni, ki fog rádióműsorokat felvenni egy ilyen eszközzel, amikor azokat maguk az adók teszik elérhetővé, visszakereshetővé és letölthetővé a saját oldalukon."
Azoknak akik csak annyit tudnak, hogy megnyomják a gombot amikor tetszik a zene.
-
Findzs
addikt
nekem egy hasonló grundig rádióm van aminek szintén monokróm kijelzője van de nem tud mp3 -at lejátszani memóriakártyáról
én napi szinten használom és rádiózásra amire ki lett találva tökéletesen elégúgyhogy elfogadnám ezt a sony-t is
-
balco
aktív tag
Nekem már jutott eszembe olyan, hogy megállítom a rádiót a kocsiban, amíg telefonálok, vagy másra figyelek. Az ember megszokja a megállítást a TVnél és kész a baj.
Vajon ez tudja? -
Angel1981
veterán
Aranyos!
-
litvitcsak.a
tag
Még mindig életképes az ilyen megoldás, bár nem mi vagyunk a célcsoport. Nagypapinak jó lenne egy ilyen neki még a felvétel is jól jönne. Még mostanában is használja a kazettás részét a rádiójának, bár ö nem zené helyett vita műsorokat, beszélgetéseket és kabarét szokott felvenni a rádióból.
-
GrotESC
aktív tag
A cikkben, illetve néhányan a hozzászólásban kevésnek találják ebben a rádióban a kijelzőt. Szerintem pont elég. Jól olvasható, és valószínűleg kevesebbet fogyaszt egy színesnél, olcsóbb. Igen, valóban 2011 -et írunk, de ez ebbe jó.
-
törölt tag
Namost, aki ebből a netrádiót hiányolja, annak tényleg nem ez való. De vannak akik szeretnek hallgatni szerkesztett műsorokat, beszélgetéseket, vetélkedőket, stb.
Nekik ez szuper kis készülék lehet, és gondolom le sem merül olyan gyorsan, mint egy Sokol. Az ára ... nos más kérdés, de gondolom az ergonómiát is fizetni kell benne. Sajnos ritkán kapni hasonló készüléket ezért drágábban is megveszik majd azt a pár darabot, amit eladnak. -
k.
őstag
válasz
Don't Panic #15 üzenetére
Ez azért ahhoz komoly rádió. Szerintem teljesen reális a 40-50ks ár. Egy normális idős család külföldön ki tud ilyet fizetni, meg aztán, ha annyira nem értenek a modern cuccokhoz, de a gyerek által küldött számokat szívesen hallgatnák. Na oda ez pont jó.
-
dezz
nagyúr
A japánok jobban tisztelik és becsülik az időseket...
-
kurtuzov
senior tag
Nem csak a SONY csinál ilyeneket, ilyen áron.
Nagyanyámnak kerestem programozható rádiót, neadj isten sztereót és DAB+ tunerest.
Itthon nincs, vagy 70-80 ezerért!!!OK, hogy starpabíróbbak ezek a rádiók, de azért 20-30 ezret sem szívesen fizetek ki értük.
Amúgy végül egy AM/FM-es programozhatót vettem ~20 ezerért.
Szóval ez van.
-
betonfelhő
tag
Ez mekkora bénaság. Mert ha már ilyen, akkor legyen már jól kezelhető, ergonómikus. Nagy, nem csúszós tárcsák és gombok, kapcsolók. Nem ilyen sony minimál, lapos hülyeség. Meg a béna display. Te jó ég. A legolcsóbb rádiós magnó többet ér. De van akinek használhatatlanra designolt, lapos, drága cucc kell.
-
Probber
őstag
Néhány külföldi oldal állítása szerint 218 dollár lesz az indulóára Japánban!
-
Ceree
senior tag
A rádión lévő feliratozás azért sejtet egy célközönséget, nem? Vagy csak egy lokalizált darab?
-
Boxi88
őstag
Szerintem nagyon ötletes és jópofa találmány!
-
ribery22
tag
Nem a PH olvasóinak szánták, de biztos lesz aki megveszi. Bár ők inkább egyszerűbbet és olcsóbbat vennének.
-
Kris87
aktív tag
Hiánypótló termék.
-
Gyula84
veterán
Én azért ismerek olyan embert, aki képes lenne ezt használni és felvenni vele műsorokat
amúgy netje sincs mindenkinek.
-
feelgood
tag
én azt szeretném már, ha a rádiókban alap lenne a wifi, és lehetne netrádiót hallgatni vele
-
kenwood3
addikt
mi ez , szokol
-
zazahoho
őstag
Talán a fejlődő országokba szánták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest