Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Nem butácska csak látszik, hogy Windows Vista-tól vagy annál újabb rendszernél van értelme használni. Úgy ad teljes értékű védelmet.
Ezt a "trójai google-zást" meg hanyagolni kellene amíg valaki bizonyítékokkal nem szolgál. Ha minden sztereotípiának helyet adnánk akkor még mindig a BSOD-kal viccelődnék Windows kapcsán. Holott már/még egyik sem állja meg a helyét.
-
Jót nevettem, ezek után majd a Linux op. rendszert fogja vírusnak nézni
-
janos1988
addikt
De ezzel most nyertek 1%-ot a bongeszopiacon.
-
HXY
addikt
Nekem meg pár perce a Smart Security kérte a jóváhagyásomat, hogy a firefox.exe egy gyanús fájl, és el kell küldenem kivizsgálásra....
-
localhost
Közösségépítő
Ez egy jól irányzott tockos volt.
-
Narxis
nagyúr
Mihez képest? Am. ha úgy vesszük az MSE kakukktojás a többi antivírushoz vagy éppen internet security-hez mérten. Nekem úgy tűnik a Win 7 és Win 8 alapján, hogy az MS nem egy önálló antivírust fejleszt hanem egy komplex biztonsági rendszert akar építeni ahol az MSE csak a "magja" a védelemnek. Erre épül az operációs rendszer többi biztonsági mechanizmusa és együtt alkotnak egy egészet.
-
pzstm
titán
szerintem teljesen jól megállja a helyét az MSE. Nekem is fent vana Chrome is, de nem vettem észre ilyen hibát, nálam nem sipákolt épp(szerencsés vagyok talán)
Amúgy a lényeg ebben a mondatban van.
"A problémát órák alatt megoldották." Szerintem semmit nem vethetünk ezekután az MS szemére. Egy ingyenes termék supportját ilyen komolyan venni...nem sok más céget tudok felsorolni most így hirtelen. -
Narxis
nagyúr
Előfordulhat bármelyik céggel, de sajnos a független teszteken se muzsikálnak valami jól.
av-comparatives detection test
Kicsit komolyabban kellene vennie MS-nek ezt a témát viszont a Win 8-ba debütáló új biztonsági ficsörök tetszetősek.
-
törölt tag
<troll>
Jogos. Szerintem is simán vírus. Pofátlanul gyűjtik az adatokat a megvezetett felhasználók gépeiről.
</troll> -
Hát, meg sem lepődnék, ha lenne benne ilyen adathalász trójai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest