- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én sajnálom, hogy a jó kis Lumia telefonok így le lettek tolja. Pedig hardveresen mindig jók voltak.
WP 7.5 vonalon ugye az L610 (jó kamera, akkoriban közepes alatti hardver hardver, isteni touch, hozta az Apple szintet), L710 (detto, bár itt a kamerának akadtak fókuszálási gondjai), L800. Oké a HTC kamera szinten mindig is gyenge volt, de csak ennyi volt a baja azoknak is. A Samsung Omnia W kimondottan jó készülék volt. (Ezekből nekem a 610, 710, Omnia W, Omnia 7 volt meg.) Itt a hibaarány fórumok tanulsága alapján elenyésző volt.WP8: itt is jó minőségű telefonok voltak, igaz magas hibaaránnyal.
Én azt szerettem a Lumiákban, hogy a touch-uk annyira pontos volt, hogy egy kézzel hibátlanul lehetett gépelni. (Kivéve 535 első széria.) A kamerájuk detto mindig megfelelő volt (árban hasonló droidhoz képest). Hardver szintén, hangszóró mindig jó volt, wifi hibátlan. Kivitel jó. Én a WP 7.5-től WP 8.1 GDR1-ig bezárólag bírtam a szoftvert is. Keveset tudott, de minden napi használatra megbízható volt. Sajnos ma már ez nem igaz. Fagyások, újraindulások (ez megbocsáthatatlan), szar browser.
A kedvencem egyértelműen a csempés felület. Ma ránézek az ikonosra és még mindig sírni támad kedvem. Sosem értettem, hogy az átlagembernek miért nem felelt meg a WP. Minden napi használatra kiválóak voltak. (Oké, WP 7 és a kötelező Zune elhibázott Apple majmolás volt.) Jó kevés app volt, de már akkro sem mindenki akart annyit "appolni", plusz nem is kellett, mert ami volt rajta, az működött, feladatát ellátta. Ma már ez sem igaz. (Lásd sznkronizálási gondok.)
Én a droidot utáltam a 2.3.6-ig (igaz én későn léptem be az okosmobil-piacra, de volt itthon telefon öcsém által). Mára azt kell mondjam, hogy bizony egy droid megbzhatóbb, mint a WP. Ha nem az, az a szolgáltató és/vagy az összeszerelő hibája (szar szoftver).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motoros topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest