- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Hmm, tegnap megérkezett
-
Apollyon
Korrektor
Nem bírtam ki, feltettem az RC3-at. A telepítőfile filenevén kívül semmi nem utal rá h ez RC lenne. Telepítés közben is csak simán üdvözöl a FF 3.0 telepítőjén, semmi RC-re utalás. Ezenkívül a névjegyében sincs benne hogy RC lenne...
Lényegesen gyorsabb egyébként mint a 2-es, fasterfox ide vagy oda. A default skin tök új, de jobb!
Hja és gyorsabban is tölt be, szóval marad ez, adblock, noscript simán mennek. -
róland
veterán
Átlépték az 1.000.000 ígéretet.
-
delacct
tag
Világcsúcsot állít fel a Firefox 3.Hülyeségi világcsúcsot.
-
Psytróger
tag
Ahha, asszem én is valahogy így csináltam anno. Úgy emlékeztem hogy ez (hasznos firefox tippek/trükkök!) alapján, de mostmár nem találtam benne, így arra gondoltam, hogy valami kiterjesztés lehetett... Na, próba
-
moma
őstag
válasz
Psytróger #110 üzenetére
A kettesben így kellett:
írd be az alábbit a useChrome.css-be(át kell nevezi egy hasonló nevű példa filet), ami a profil mappádon belül a chrome mappában található(%AppData%\Mozilla\Firefox\Profiles majd ott az egyik mappa a profilod):#personal-bookmarks toolbarbutton {margin: 0px 2px 0px 2px !important; padding: 0px 0px 0px 0px !important}
Az értékeket meg tapasztald ki, hogy mi micsoda. elvileg asszem elsősorban a paddig az ami inkább kell neked, abból is a második és a negyedik. Egyébként helyet úgy is csinálhatsz ha törlöd a nevét a könyvjelzőknek és akkor csak az ikon marad.
-
Psytróger
tag
Nincs valami tippetek, hogy lehetne a ff3-ban a könyvjelzők eszköztárban csökkenteni a bejegyzések sorközeit? Sajnos azon a kedvenceim, amik ff-2ben simán elfértek 1 "oldalon", itt már több helyet foglalnak, és így föl-le kell görgetni a kis menüt.
-
raczger
őstag
és nagy nehezen átlépte kis országunk az 5k-s határt
én egy picit azért többre számítottam -
WonderCSabo
félisten
Na megvan az 500K ígéret! Kiváncsi vagyok mennyien fogják betartani, és mennyien töltenek le még pluszban.
-
Mag__
tag
hát nemtom,de nekem a régi is jo még...:
1.5.0.12
és tök jol megy,szoval én még a 2-esnél se tartok,de müxik jol ez is. -
Traxx
őstag
Az Opera valóban gyorsabb, ez igaz. Csak nem minden jelenik meg rajta normálisan...most is a kedvenc trackeremen meg akartam lesni egy film screenshot-ját, csak egy vízszintes csíkot kaptam kép helyett, a 2 flash reklámot bezzeg megjelenítette rendesen... A róka behozta a képet is pöpecül. 6.05 óta Operázok pedig, azt imádtam, most a 9.27 van fent
Tudom, kukacoskodó ember vagyok, lásd FF címsora, operánál a nem tökéletes megjelenítés, IE-t meg hagyjuk
-
FishAir
senior tag
Na pledge-eltem
én is egyet itt.
Oda van csillagozva, hogy opcionális: az e-mail címemre kapok, majd értesítést, ha megjelenik a végleges verzió meg még egy csomó rizsa. Na most mail címet sehová nem tudok beírni. Nagy varászlók ezek. És én még azt hittem, hogy csak a google lát mindent. -
ddekany
veterán
Ezeket soha nem értettem... mit tudnak csinálni, amitől lassú, sőt minden eddiginél lassabb lesz? Tudom, open source, nézzek bele a forráskódba...
De most tényleg. Ahány fül van, annyiszor 100 jegyig számolja ki minden gombnyomásnál a pi-t, vagy mi? Mivel tölti az idejét a gép?
-
Traxx
őstag
Az albánokkal mi lett?
20000 fölött voltak...most meg 3400. A környező országokkal szemben viszont megvan az előny
Amúgy így, "régifajta" címsorral (bár még kiegészítővel sem teljesen ugyanaz, de sokkal jobb) egész jó ez az RC1...gyorsabb
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #91 üzenetére
Hopp, mégse, vmiért 421K-t írt ki...
-
WonderCSabo
félisten
Nemsokára félmillió!
Nem is rossz! Vajon Magyarország eléri az 5K-t?
-
VladimirR
nagyúr
igen, teny, hogy a netscape lenyomasa utan naggggyon leult az ie
viszont szerintem olyan marketinggel, ami az fx-nek van, egy elenkebb ie ellen is lett volna eselyuk (ha nem is ennyi, mint most)
nezd meg, magad is irod, hogy az opera - igaz akkor meg penzert, vagy banner-ert, azota mar nem - sokkal tobbet tud, s megis, hol van a reszesedese? 1% korul, de inkabb alatt -
ddekany
veterán
válasz
VladimirR #86 üzenetére
Na meg annak, hogy MS-ék kisújukat nem voltak hajlandóak mozdítani IE fejlesztés terén... és itt most nem szabvány támogatottságról beszélek, hanem olyan amúgy triviális dolgokról mint, fülek és kereső mező (pedig már ezer éve ott volt az akkor még fizetős Opera példának -- csak másolni kellett volna)... Azt hiszem ha az MS nem ilyen tompa, soha nem lett volna esélye a FireFox-nak erőre kapni.
-
dokar
addikt
új aláírásom lett
-
Sanya
nagyúr
válasz
Motion_Blur #75 üzenetére
mert még béta.
-
gandrus
tag
+1 szavazat
-
Skynet258
veterán
Azért jó látni, hogy Nyugat Szaharában is van 11 ember, aki csatlakozott
-
orbano
félisten
válasz
valóságépítő #77 üzenetére
ez az IQ-s lófasz mekkora hülyeség
erre kell bejönnöm ide?
-
student
őstag
ez vicces hogy nincs megadva melyik napon lesz a letőtés
-
valóságépítő
tag
ma frissítettem rc1-re, de kicsit rakoncátlankodik.
amúgy sztem jó marketing ötlet,
nagyon szoros a verseny Új Kaledónia, Vanuatu,Salamon szigetek, Tonga és Szamoa közt. De lehet, hogy az összes találatot amerikai turisták regisztráltákezt látta már valaki:
http://www.iqleague.com/group.aspx?page=1&nameUrl=smartest-browser-and-os
oprendszer - böngésző - IQ -
Dare2Live
félisten
válasz
Motion_Blur #75 üzenetére
nekem kellett egy jó fél óra mire belötte magát....
Mostanra viszont prímán fut, messze gyorsabbna érzem mint az FF2öt és az iexploret.
-
Motion_Blur
félisten
Leszedtem, de miért ennyire mocskos mód lassú??
-
ddekany
veterán
Jáj! Köcsög fanok!!!
Amúgy FireFox-ot használok, de a utálom a fan-ságokat... minden ilyesmi lelkibeteg nyomorultság és kész.
-
én lettem a 2759-dik Magyarországról.... igaz ezt a postot is már FF3-ról írom (Beta 5... Windows alatt meg már RC1, csak azt nem sikerült még Linux alá is bevarázsolnom)
-
cizoe
őstag
na.. én is spreadeltem magam.
-
raczger
őstag
a lengyelek lépték át a 10k-s határt európában először, a vliágon usa után másodikként, pedig reméltem, hogy MO. lesz ebben a jó kis pozícióban
-
dajkopali
addikt
most 2600
ez azért a százalékosan k*va magas arány
szeressük a tűzrókát
(bár jómagam Opera-párti vagyok)
-
cizoe
őstag
Magyarországról 19 – felhasználó vállalta, hogy letölti a szoftvert a megjelenés napján.
copin: Á de aranyos a kisroka.
-
copin
őstag
A kis rekorder.
-
copin
őstag
A cikk szerint mindenképp sikerülni fog. Az lenne jópofa, ha más böngészőnél (vagy bármi más proginál) csinálnának ilyesmit.
Egyiptom és Dél Afrika kilóg a sorból (Afrikában persze). Furcsa nekem a Finn eredmény, egy kicsit kevés, a netezőkhöz viszonyítva.
Ez elég könnyen megdönthető rekord lesz azt hiszem. -
Misi 007
őstag
Nekem tetszik az ötlet!
Remélem sikerül a record! -
Hebry
senior tag
Én is csatlakoztam
-
Zoltán
őstag
Hoppá, kemény harcot vív a középafrikai köztársasággal, az 5 fős!
-
Zoltán
őstag
Legkeményebb: Egyenlítői guinea: 4 fő!
-
kisninja
őstag
Beszáltam én is.
-
munky
őstag
nem rossz ötlet. egy kis marketing ez is.
-
legendary
tag
Hi mindenki,
Az én gondom a ff3-al az, hogy ha több fül van megnyitva akkor a proc terhelése 100% -os lesz. Szerintem nagyon sz*r lett, az opera sokkal jobb, meg az ie7 -is.
Jelenleg szerintem az opera a legjobb böngésző, utána a második helyen az ie7.
Másnál jelentkezik ez a probléma? (ff3) -
anulu
félisten
igazán megoldhatnák, hogy a System Center 2007 Web Console-ja is menjen alóla, ne csak IE alól lehessen használni
-
opera11
tag
Lehet, de megoldható
-
Vicces, hogy Mo-ról jó 30-35%-al többen iratkoztak fel, mint pl. Ausztráliából, és Kanada is csak kb. 30-35%-al előz meg minket.
Kiváncsi lennék a lakosságra vetített jelentkezők számára térképen. Lehet, hogy az elsők közt lennénk.
Nem tudom mi ennek az oka, talán itt van a legtöbb kocka ember?Najó, csak vicc volt, én is jelentkeztem.
-
student
őstag
a ff3 memokezelése még mindig olyan hogy 10percet böngészek és nyitva van 3 fül akkor má 200megát eszik?
-
Zsiba
senior tag
letöltési party, Firefox buli - azért ehhez kell egy hajlam, hogy egy szoftvert így kelljen ünnepelni - mondjuk én a wow, apple, vagy windows vásárlási hype-ot sem értem...
-
WonderCSabo
félisten
Na én is jelentkeztem, mindjárt eléri a szám a 2000-et.
Sztem tök jó ötlet ez a térkép, érdekes hogy melyik országból hányan "ígértek".
-
DarkByte
addikt
Érdekes kísérlet. Csak aztán bírják forrással, lehet jobban járnának valamilyen P2P megoldással.
Egyébként szerintem az FF3 már most nagyon jó, én párhuzamosan az Opera-val használgatom (a régi notinkon az megy jobban mert kevesebb memóriát használ).
-
VladimirR
nagyúr
válasz
#95561216 #30 üzenetére
egyfelol arra a szinvonalra, amit te is muvelsz tobbek kozott, mi mast lehetne reagalni? azt meg ki sen nezem beloled ilyen megnyilvanulasok mellett, hogy nem hogy jobbat, ahnem barmilyet, barmit kepes vagy alkotni
tipikusan olyasvalakinek tunsz, aki elvarja, hogy mindent a segge ala rakjanak, s meg igy is folyton csak tepi a pofajat, hogy jajj, de szar, jajj de ocska -
törölt tag
válasz
VladimirR #15 üzenetére
Még te magad mondtad, talán egy éve.
Valóban ritkán segítek, ph-s linux topicban meg talán még nem is jártam. Anno ircen nyomtam 1-2 évet, de már rég meguntam.
Azt viszont látom, ez a trollkodással vádolás újabban átveszi a "csinálj jobbat" aduász végérv szerepét, ha nem akarsz érdemben válaszolni
-
Xmodule
őstag
Szerintem jobb az FF3 mint az előzőek, gyorsabb és stabilabbnak tűnik. Kevesebbszer fagy. Amúgy OSX -en jobb a Safari sokkal. Gyorsabb is és szebb is.(szebb alatt magát az oldalakat értem, betűk, gombok, scroll, stb.).
De XP -n meg FF3 mat használom inkább, mert ott több az addon. Az a baj, hogy safari -ra nem nagyon van addon legalábbis amit én szeretnék az nincs. De a safari kevesebb memóriát is eszik. De hogy ne legyen OFF mindenféleképpen letöltöm én isHátha lesz rekord.
-
Vladi
nagyúr
Tök jó!
Lehet jelentkezek. Az ér, ha többször töltöm le? Két gépen használok 4 oprendszert. + felrakok egy bsd-t próbából.
A buli része a legjobb. Magyaroknak mindegy, csak buli legyen. Indokot meg úgyis találunk.
Nade ne igyunk előre a róka bőrére.
-
Sanya
nagyúr
-
copin
őstag
A szegényebb országok felöl nem nagyon jönnek ezek az "ígéretek" vagy mik. Ennyire kevés gép van náluk, vagy ennyire nem érdekli őket a dolog? Esetleg mindkettő?
-
copin
őstag
Az lenne a legjobb ha ma jönne a frissítés, különben mi értelme az egésznek? Amúgy már napokkal ezelőtt leszedtem az ff3-at. Az is bele számít?
#18 Operát azért jobban szeretem.
-
doc
nagyúr
a címsor nekem direkte tetszik, már az operában is szerettem, hogy az oldalak címében is tud keresni, nekem egyszerűbb azt megjegyeznem hogy "linkek" mint az akarmi.uw.hu/konyvtar/fileneve.html cimet...
persze elhiszem hogy van akinek ez nem tetszik, illene rakni az optionsba egy checkboxot hogy kell-e a usernek ez a featurea fules dolgot meg kiprobaltam, de nekem szerintem teljesen jol mukodik (vagyis nyitottan ctrl-n-nel egy uj ablakot, abban a hup.hu-n rányomtam középső gombbal egy linkre, és az új ablakban nyitotta meg a tabot, ha erre gondoltál)
bár sosem szoktam több firefox-ablakot használni... -
Dare2Live
félisten
Nekem nagyon bejön az új Firefox..... ez messze ver mindent a régi FF2töl az exploreren át még az operát is. Safarit nem ismerem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
DeltaPower #5 üzenetére
Én is csak azt remélem, hogy meglesznek a kedvenc kis add-on jaim hamar. Addig megmarad a 2-es is
De download pereg itt is mindhárom gépre
szerk.:Most látom, hogy a környező országokat "lenyomtuk" eddig elég szépen
-
Traxx
őstag
Nem vagyunk egyformák
Én a most használt FF2-ben be akartam hozni mondjuk az index.hu-t, akkor elég volt csak egy i betű, lefele nyíl, enter...most meg bogarászhatom, és jó szokás szerint juszt se az elején van
Ha a kétféle mód között lehetne váltani, akkor no problem, éljen az RC1, és az új füles dolgot megszoknám...de így nem.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
#95561216 #14 üzenetére
csak szolok eszkombajn forumtarsz, hasznalok linux-ot is (ha a gepet szamat nezzuk, tobbet, mint win-t), valamin fejlesztek ingyenes, nyilt forrasu szoftvert is
szoval kerlek, ne beszelj hulyesegetmellesleg nem lattalak meg egyik linux topic-ban sem segiteni masokat
igazsag szerint sehol nem lattalak meg segiteni masokat, csak trollkodsz
persze azt a legkonnyebb, ahhoz semmilyen tudas, vagy ertelem nem szukseges -
Niquis
aktív tag
Hát az "elcseszett" címsor nekem igen sokszor könnyítette már meg a dolgomat, mert keresőmezőként használom (szokásom minden historyt a címsorban tárolni), de a teljes lista megjelenítése és a találatok normális relevancia szerinti sorrendezése az még hibádzik kissé.
Az új fül megjelenítése tényleg fura kissé.
Amúgy én pont fordítva voltam: beta2 óta használom az ff3-at, és kb. 10 másodperc kellett annak eldöntésére, hogy ne használjak többet FF2-t. -
Traxx
őstag
Nekem speciel az elcseszett címsor és a mindent a főablakban megnyitás (vagyis van 2 ablak, és ha a másodikban nyitottam meg valamit új lapra, akkor nem abban az ablakban hozta...nem próbáltam, tehát nem tudom, összefüggésben van-e az adott ablakban lévő megnyitott fülek számával a rangsorolás) volt a bajom az RC1-el.
2 nap múlva ment vissza a 2-es róka...pedig gyors az RC1 meg minden...de nekem nagyságrendekkel kényelmetlenebb.
-
dekoninck
aktív tag
Hm, és le is fog töltődni egy nap alatt ekkora rohammal?
-
Protezis
őstag
Kerdesem, hogy a megjelenes napjan bekerul -e majd a kulonbozo linux disztro repokba, es ha igen, beleszamit -e ez a fajta frissites a letoltesi szamba?
-
7
addikt
válasz
DeltaPower #7 üzenetére
Nem egészen úgy van az, kérem.
2.x-es Fx-ot használtak többen, mint 6-os IE-t.
A hírnek egyébként bulvárszaga volt erősen, olvasd át figyelmesen: [link] -
localhost
Közösségépítő
válasz
DeltaPower #5 üzenetére
Már 105-en vagyunk Magyarországról!
-
DeltaPower
addikt
én töltöm le azonnal
remélem addigra a plugineknek (web developer, stb) is kijön a megfelelő frissítése.
(mod) mindenesetre egy portable 2.0-t megtartok mellette -
törölt tag
Ezen a firefox 3-on inkább sírni kéne, nem bulizni. Kérem vissza a firefox 1 akárhányam, ami még rendesen működött..
-
7
addikt
Érdekes rekordkísérlet ez a Firefox-tól, jól kitalálták a marketingesek. Mondjuk azért annál a résznél, amikor Firefox-partikat javasolnak szegény júzereknek, fogtam a fejem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest