- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Az Opera valóban gyorsabb, ez igaz. Csak nem minden jelenik meg rajta normálisan...most is a kedvenc trackeremen meg akartam lesni egy film screenshot-ját, csak egy vízszintes csíkot kaptam kép helyett, a 2 flash reklámot bezzeg megjelenítette rendesen... A róka behozta a képet is pöpecül. 6.05 óta Operázok pedig, azt imádtam, most a 9.27 van fent
Tudom, kukacoskodó ember vagyok, lásd FF címsora, operánál a nem tökéletes megjelenítés, IE-t meg hagyjuk
-
ddekany
veterán
Ezeket soha nem értettem... mit tudnak csinálni, amitől lassú, sőt minden eddiginél lassabb lesz? Tudom, open source, nézzek bele a forráskódba...
De most tényleg. Ahány fül van, annyiszor 100 jegyig számolja ki minden gombnyomásnál a pi-t, vagy mi? Mivel tölti az idejét a gép?
-
Traxx
őstag
Nekem speciel az elcseszett címsor és a mindent a főablakban megnyitás (vagyis van 2 ablak, és ha a másodikban nyitottam meg valamit új lapra, akkor nem abban az ablakban hozta...nem próbáltam, tehát nem tudom, összefüggésben van-e az adott ablakban lévő megnyitott fülek számával a rangsorolás) volt a bajom az RC1-el.
2 nap múlva ment vissza a 2-es róka...pedig gyors az RC1 meg minden...de nekem nagyságrendekkel kényelmetlenebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest