- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
VladimirR #86 üzenetére
Na meg annak, hogy MS-ék kisújukat nem voltak hajlandóak mozdítani IE fejlesztés terén... és itt most nem szabvány támogatottságról beszélek, hanem olyan amúgy triviális dolgokról mint, fülek és kereső mező (pedig már ezer éve ott volt az akkor még fizetős Opera példának -- csak másolni kellett volna)... Azt hiszem ha az MS nem ilyen tompa, soha nem lett volna esélye a FireFox-nak erőre kapni.
-
törölt tag
válasz
VladimirR #15 üzenetére
Még te magad mondtad, talán egy éve.
Valóban ritkán segítek, ph-s linux topicban meg talán még nem is jártam. Anno ircen nyomtam 1-2 évet, de már rég meguntam.
Azt viszont látom, ez a trollkodással vádolás újabban átveszi a "csinálj jobbat" aduász végérv szerepét, ha nem akarsz érdemben válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest