- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
technoboy19 #342 üzenetére
Ezt már a topik elején is megtaláltad volna... fura hogy még mindig csak ez az 1 CF teszt van 4770-ről.
-
nem kell BIOS-t átírni. A gond az, hogy nem ismerik fel alapból a progik, amikkel a nép tuningol, a szerző(k) pedig egyelőre nem ismerték a krükköket még. Leírtam a hsz-ek elején, hogyan lehet RivaTunerrel felismertetni és húzni utána. Aki akarja, húzza fel, aki nem, az nézzen X-bit tesztet.
-
-
Azért ez nem egészen így van...
HSM: frissítésre általában mindenki azt hozza ellenpéldának, hogy "van olyan ismerősöm...", "hallottam, hogy...". Nagyon régen lehet, hogy voltak ilyen gondok, de nekem se és az összes munkatársamnak, ismerősömnek se omlott még össze gép frissítéstől (pedig nem kis banda).
-
A kártya túlhajthatóságával kapcsolatban egyelőre nem tudunk nyilatkozni, mert a Catalyst Control Centerben található Overdrive-on kívül egy program sem volt képes felismerni a 4770-et, az Overdrive viszont maximálisan 830/850 MHz-es órajeleket engedélyezett (ezt persze simán bírta a kártya).
Pedig van megoldás, a legfrissebb RivaTuner felismeri, ha egy kiegészítést teszünk a konfig fájlban:
Rivatuner.cfg fájl-ban kell szerkeszteni ezt a sort:
“RV770 = 9440h-9443h,944Ch”
a [GPU_1002] részben erre:
“RV770 = 9440h-9443h,944Ch,94B3h”
Így már húzni is lehet, mert a CCC valóban lekorlátozza 830/850MHz-re a GPU/mem órajeleket.
Ezt már a topikjában is írtam, még az elején valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- NiMH akkumulátor
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest