Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez a g92-es GTS megvan másfél éve. Tavaly előtt november végi, akkor volt világválság helyett kártyaválság, alig lehetett anno ilyen kártyát kapni - azt is vérdrágán (80k körül). Nekem akkor sikerült fű alól előkapnom ezt a karit (69-ért), stock hűtő helyett egy kis csendesítés az accelero s1-gyel, és a mai napig használom, és újfent megerősítést nyert, hogy mivel max. 1600X1200-ba játszom, de leginkább 1280X1024-en, még mindig felveszi a harcot a mostani középosztálybeli kártyákkal. Más kérdés, hogy másfél év alatt 40~45k-val ér kevesebbet...
A számítástechnikában eddig nem igazán volt sosem "jó vétel". Abban a pillanatban jónak tűnő vétel igen, csak olyan futószalagon jönnek a kártyák, hogyha az ember a jó vételre alapozna, akkor sosem venne semmit.
Nem tagadom ezek az ATI-k jóval alacsonyabb kezdő áruk miatt messze nem fognak ilyen értékcsökkenést elszenvedni, eleve mert már nem is tudnak, hiszen több lenne a deficit, mint a vételi áruk.
-
cowboy_bebop
őstag
Azért azt már jó ideje tudni, h. a DX10.1-es kártyákon a DX11-es kód csak kisebb minőségbeli romlással fog futni, míg a sima DX10-eseken a teljesítmény is jelentősen csorbát fog szenvedni.
Nem is értem, h. ezek után miért vesz valaki 2009-ben sima DX10-es kártyákat.
Aztán lesz majd a nagy csodálkozás, h. a krájziszkettő 10 FPS-sel megy a gétéikszkettőnyolcvanon.
-
FireKeeper
nagyúr
jó, azzal tisztában vagyok, hogy amint öregszenek a kártyák, az adott család felső és középkategóriás modelljei árban közelebb tolódnak egymáshoz, ez természetes. csak arra akartam rámutatni, hogy 4870 azért egy olyan kártya, aminek nem nagyon kell full hd-ben sem szégyenkeznie, a 4830 meg például, ha csak 512MB vram-mal van szerelve, akkor néha zavarba jöhet ennél a felbontásnál. persze hogy hosszú távon a 4870 veszít többet az értékéből, de ez természetes mivel alapból drágább volt. szóval nem az a véleményem, hogy jobban járt, mintha 4830-at vett volna, hanem hogy nem járt olyan rosszul mint azt hiszi. van egy valószínűleg jó ideig használható kártyája ami a full hd-tól sem retten meg.
-
nem kell BIOS-t átírni. A gond az, hogy nem ismerik fel alapból a progik, amikkel a nép tuningol, a szerző(k) pedig egyelőre nem ismerték a krükköket még. Leírtam a hsz-ek elején, hogyan lehet RivaTunerrel felismertetni és húzni utána. Aki akarja, húzza fel, aki nem, az nézzen X-bit tesztet.
-
fagy53
nagyúr
Igen a tuningnak mindig kiemelt szerepe van a tesztekben, ez egy gyorsan készült teszt, akárcsak a kártya. Mindkettőnél lehet még folytatás, a VGA-nál a nem ref kialakítás sokat dobhat, a tesztet meg esetleg mással kapcsolatosan, befejezik.
Sanyix: az nem éppen apró módosítás, hogy a ring mem.vezérlőt felváltotta a HUB vezérlés lehetővé téve a GDDR5 beépítését, ami jelentősen növelte a sávszélt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest