- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz talamasca #26 üzenetére
Teljesen egyetertek Veled, de itt es most 7" kijelzorol szolt a dolog es ezert nem ertem, h miert hasonlitja mindenki a 7es tablakat a nagyobbakhoz. Egesz egyszeruen mobilabb egy kisebb kijelzoju tablet. Tovabbra is nap mint nap itt figyel a zakomban a galaxy tab a maga 7".-os kijelzojevel es 380 g sulyaval, barmikor es barhol elokaphato, es ugyanezt nem tudnam megtenni egy nagyobb es nehezebb geppel. Ez a kulonbseg, es ezert nem ertem a hasonlitgatast a ket kulonbozo meret kozott. Erted, hogy mit nem ertek? :-)
[ Szerkesztve ]
-
janes74
senior tag
50-60 körül még tetszene is.
-
kolosanyi
veterán
Ennyiért tényleg nem éri meg. Az előttem szólónak adók igazat. Nem beszélve az Apple gépéről. Nem vagyok alma fan, de akkor már inkább az előző táblájuk. Kicsit drágább csak és sokkal szmútabb. Ezt a procit én még az Optimusomban se találom túl nagy eresztésnek, itt meg ugye sokkal nagyobb a felbontás. (Abban is ez van, ha jól emlékszem...) Én tuti nem ilyet vennék.
[ Szerkesztve ]
-
smkb
őstag
Nagyon túlárazott... 85.000 idehaza rendesen kiskerben egy Point of View Mobii Tegra 2 tablet (Advent Vega)... hol van ez attól... 104 ugyanez a POV 3G-vel.
-
Alwares
aktív tag
Teljesen vállalható Tablet lenne, csak alacsonyabb áron (mondjuk fele)! Ha ilyesmi kell akkor inkább rádobok egy 20-ast még és veszek egy iPad-et.
-
talamasca
senior tag
Súgok, nem kell aláírást olvasnod...
"...telefon-szoftveres táblagépet...": Ez speciel minden táblagépre igaz, 3.0-ás android alatt, azaz a cikk tárgyára is.
"... táblagépre optimalizált OS-sel kiadott, gyors és használható gép...": Ez meg lehetne pl. a Motorola Xoom is, ha eltekintünk az ártól (és a smooth fogalmától).
Tehát, a második állítás - az árat is fegyelembe véve - csak egy esélyes készüléket hagy, igen, az iPadet.
De nem az aláírásom miatt.
Remélem, elég részletes voltam.[ Szerkesztve ]
“Black as midnight on a moonless night.”
-
Solten
őstag
Egesz jo, azt hiszem van hozza baked 2.3.3...
Saor Alba
-
Saccco
nagyúr
Ez már korrekt, ehhez képest ez a 7"os tényleg vicc.
Az MSM7227et elnézegetem a Blademben, de azért ide illett volna legalább egy 7230as... és akkor még mindig nem egy erőgép.
(#23) tybsen:
Az aláírását elolvasod és egyből ott a válasz, hogy az iPadra gondolt.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
rep3at
őstag
Nagyon sokallom az árát, egy Androidos tablet szerintem nem ér ennyit (főleg ilyen specifikációkkal). Túl nagy az árrés a kínai tabletek és "a már használható" márkásabb tabletek között.
Forward thinking. كرر
-
janos1988
addikt
válasz mortadella #16 üzenetére
Regisztrált 2011-03-26 10:23, azaz 0 napja ― újonc
Pedig meg majdnem reagaltam is a hsz.-re, de igy csak idopocsekolas lenne
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Polllen
nagyúr
Ahogy többen is írták, a többi tablet mellett ennyiért irtó drága... 60-70k körül már jó alternatíva lehetne.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
tjb007
nagyúr
Remélem ezt az árat csak viccnek szánták, ennyiért a kutyának sem fog kelleni amikor 90.000 forintért 10" -os, Tegrás tabletet lehet kapni (ami szintén ViewSonic).
-
janos1988
addikt
De ennyi penzert ez akkor is sok. Inkabb vennek itt az aprok kozott talalhato 7-es tablat harmad ennyiert. Ugyan azokat tudja mint ez, csak nem multitouchos. Meg talan vekonyabb is
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
tybsen
addikt
Miért nem érti meg már mindenki, hogy nem kell mindenkinek ipad?! Vagy pontosabban fogalmazva, hogy nem kell mindenkinek 10"-os tablet?!? MAJD ha az apple is készít 7"-os tabletet, AKKOR van értelme az olyan hsz-oknak, hogy "rakj inkább hozzá ennyit meg annyit és vegyél egy apple-t". Ha ugyanazon méret és nagyjából ugyanazon ár mellett az apple egy gyorsabb, gördülékenyebb rendszert és felhasználói élményt nyújt, akkor sokan / talán a legtöbben az ő megoldását választják.
Szerintem az "ez most óriás telefon vagy mini-tablet"-szintű hozzászólásoknak és egy termék kiröhögésének aztán végképp semmi értelme egy ilyen tech fórumban.. Egyszerűen érthetetlen, ha egy fórumban, egy közösségben ennyire hiányzik a másik ember eltérő felhasználói igényének tolerálása. Hidd el, vannak igények, amelyeknek egy 7"-os tablet tökéletesen megfelel, a Samsung/HTC/RIM, stb. is pont ebbben a méretben próbálkozik - érthető tehát, hogy más gyártók is kihoznak cuccokat ebban a méretben.
A 7" egyébként rendkívül praktikus a hétköznapokban. Még éppen belefér minden kabát vagy zakó belső zsebébe, kellemesen használható és ugyanolyan mobil, mint egy okostelefon. Én egész nap úton vagyok és az én felhasználásomra például egyszerűen ideális egy 7"-os tablet. SG Tab vásárlás előtt erősen nézegettem én is az ipad-et, de sajnos a túl nagy méret miatt eleve kiesett.
Nyilván, ha valaki otthonra keres valamit böngészésre és nem akarja a tabletet az öltöny belső zsebében állandóan magánál tudni, akkor NEM KÉRDÉS, hogy minél nagyobb egy kijelző, annál jobb. És akkor egy ipad nagyon jó / talán a legjobb alternatíva. (Persze egy ekkora kijelző már sok lenne )
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Sajnos igazuk van a fanyalgóknak,de nem a proci sebessége a probléma hanem a tipusa ugyanis sajnos az nem támogatja a flash-t hiába van rajta froyo.Nem véletlen engedték le az árát külföldön olyan 70 ezer magyar forint köré.Ha ugy nézem akkor a galaxy tab most olyan 110ezer körül van,persze még az is drága.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
amanoba
őstag
na neee....
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Alexios
veterán
Nem olyan rossz ez, egy Blade nagyobb kijelzővel.
-
talamasca
senior tag
Jesszusom, ennek az áráért iPad (1)-t kapni...
Ez most oriás telefon vagy mini-tablet?“Black as midnight on a moonless night.”
-
AkosL
aktív tag
hát nem tudom. +15e és egy ipad-et kapsz érte, ami jobb vételnek tűnik.
-
AS
félisten
600 MHz-es Qualcomm MSM7227-es processzor
Már nem azért kb 60 at érne meg igy vagy annyit sem...Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Kasya
nagyúr
Nekem is egy nagy mobilnak tűnik az egész, amihez képest drága. Amit viszont már nagyon unok, az a forma design...
-
Nordic
Közösségépítő
Korrekt kis készülék főleg kívülről, simán jó a középkategóriába. Még a végén bejön nekik az Android. Én drukkolok, hogy összejöjjön.
kis off: A Viewpad 4-ről esetleg tudtok-e valami infót, hogy mikor érkezhet? Vagy az még nagyon messze van? Tudom az MWC-n megemlítették, hogy talán nyáron de ez kicsit tág időintervallum. Örülnék, egy április vége vagy májusi befutásnak.
[ Szerkesztve ]
-
Z-o-t-y
tag
Kicsit sztem is drága, végülis sima gyári 2.2 van rajta, ez egy nagy felfújt telefon így nem? kiváncsi leszek a táblagépekre optimalizált 3.0-ra majd
http://instagram.com/_doublez_
-
plus44
veterán
Nagyon kellemesnek tűnik, az árát viszont sokallom...
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest