- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Egyszálas optimalizáció alatt én nem is alacsony szintű szőrözésre gondoltam, hanem sokkal inkább arra, hogy sokszor a belső "API-k" olyanok, meg néha az alkalmazott adatstruktúrák is, hogy sokkal többet dolgozik a gép, mint kéne.
A másik ami nem tudom mindenkinek világos-e, állatira más az, amikor ugyan azt a feladatot kell elvégezni egymástól függetlenül sok objektumon (tipikus kép/hang kapcsán), meg az, amikor úgy kell vakaródzni rajta, hogy egyáltalán mik azok a részek, amik egymástól függetlenek annyira, hogy egyszerre futtathatók legyenek, és persze akkor is figyelni kell, hogy mi van azokkal az adatokkal amiket közösen használnak és módosítanak (azaz, konkurens programozás). Előbbi biztosan el fog harapódzni, utóbbit meg eddig is csak ott csináltuk ahol muszáj (tipikusan, szerverekben, néhol vezérélésben).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest