Új hozzászólás Aktív témák
-
chevvalier69
csendes tag
Eddig se volt valami huhh de elterjedt a windows mobile,bocs..mar windows phone most se lesz ,elkestek par evet a temaval,nem rosz de egy oan nagyagyu mint a micrsofot nagyobbat kene kihozzon h valami utos legyen,manapsag mar minden fajta os van,meg processzor,szerintam mashol kene keresek mi a tuti..
-
Norbi21
senior tag
Tényleg jó lesz ez a wp7. De azért ne mindenki az USA-ba terjeszkedjen már
-
Lotusomega
senior tag
Nem lesz rossz ez a WP7 tetszik ez a metro ui, sebességben is ott lesz ha lehet hinni a videóknak. Ami nem tetszett az a viszonylag "gagyi" kinézetű játékok amiket idáig láttam rá..
-
Hát ez a videó nekem egy touch demonstrációnak tűnik, mintsem egy oprendszernek. Egyébként eléggé gagyi vizuálisan. Nem tom mit mutatnak meg mé kell egy ilyen rosz homályos videóval baszakodni. Ez így nulla.
-
amanoba
őstag
és hol van a qwerty?
-
AS
félisten
Lg nem semmi különben, 3 Wp7 Lg röl tudok ,és az is mind Amcsiba megy.
-
plus44
veterán
Ezt már láttam. A WP7 még mindig izgat, ez a készülék pedig még mindig nem az, amire én várok, de még csak most kezd beindulni a dömping.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest