Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
-
Integra
titán
-
joey04
titán
#9-ben ott a válasz. mielőtt itt is kifejted, hogy szerinted nem, mert...
ne tedd, mert ez szimplán a saját véleményem, ha te leírod, hogy ezért és ezért szerinted nem így van, attól még nem fog változni. a 9es hsz-t is csak azért idéztem, mert megkérdeztél. mielőtt azt hiszed, hogy el akarom hitetni veled... -
Integra
titán
nekem sem ugrott be egy pillanatra sem egyetlen iphone sem, de joey-tól már megszoktam, sőt, ő már az amoledet is beleálmodta.
mekkora lesz ez a kijelző? 3.7-4.0?
amióta a dézit használom, azon gondolkodom, hogy hol jön ki egy ennél nagyobb kijelző ereje használhatóságban.. ha ekkora vázba beletudják rakni, akkor még ok, de ennél azért már ne legyen nagyobb a váz, mert tényleg kezd túl nagy lenni. -
Integra
titán
nekem tetszik, ízléses, szolíd, hűvösen elegáns.
és a hátlappal sincsen bajom, főleg ha így a fémváz valóban nem fogja korlátozni az antennák teljesítményét.viszont negyon szívesen látnék a teló jobb oldalában felső részen egy mechanikus lock off/on kapcsolót, mint anno a panasonic gd500-as telóban volt... tudom, hiú ábránd..
érdekes az elnevezése, ezek után a htc wp7 telói zeneszerzőkről kapják majd a nevüket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen program, ami...?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest