- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
*facepalm
Ad 1.) Rajtatok kívül itt senki nem mondta, hogy "iphone-koppintás"...
Ad 2.) Az előző mondatban a hangsúly valami ilyen lett volna A kerek gomb. Nem, nem azért mert kerek, vagy mert gomb, hanem mert hasonlít az iPhone-on találhatóra. Ezzel még nem azt mondtam (ahogy más sem), hogy koppintották az iPhone-t.
Ad 3.) Ha döjfösen álltok hozzá mindenkihez aki véleményét fejezi ki, és derogál felfogni amit mondok, mert nem egyezik a véleményetek az enyémmel, akkor inkább hagyjuk! Nincs miről beszélgetnünk.
-
AS
félisten
Ez már annyira szánalmas hogy minden a hájpphonre hasonlít hogy csak na.Ajfon elött is volt krom keret meg kör gomb...
-
Thome
veterán
-
henrikk002
csendes tag
Inkább az a baja, h neked egy zeneszerző ugrik be Schubertről.
-
P00By
nagyúr
Lekerekített sarkok? Érintőkijelző? Ez egy ájfon!
Egyébként abszolút TP 2 vonalat viszik tovább. A hátlap nekem tetszik, mozgalmas
-
szaki42
tag
Jól néz ki, bár eléggé hajaz a régebbi IPhone-okra, de az antennás hibát ők nem fogják elkövetni
-
Integra
titán
-
vsgaborr11
tag
Eloszor nekem is az iPhone jutott eszembe, de csak a nagy gomb miatt, meg a krom-keret miatt. Aztan mikor raneztem a Touch Pro 2-re, akkor feltunt, hogy a HTC mernokei csak folytatjak a regi palettat. Es amugy nem jon be a kinezete, tul vaskos. HD2-szintet tessek mar megint elerni, kedves HTC...
-
moonman
titán
-
Alwares
aktív tag
Nekem se a iPhone ugrott be róla elsőnek. Mivel HTC készüléket ritkán látok, nekem újdonságnak tűnt a formája (kis túlzással persze, de nem volt mire asszociáljak), a hátlap meg érdekes és tetszik, így ahogy van. Biztos frankó kis minősége lesz. Ez a telefon a fő reménységem most már WP7 terén. Kíváncsi vagyok rá, remélem jó lesz a rendszer és semmi baki nem lesz ebben a telóban se és akkor egyszer talán meg is veszem.
-
joey04
titán
#9-ben ott a válasz. mielőtt itt is kifejted, hogy szerinted nem, mert...
ne tedd, mert ez szimplán a saját véleményem, ha te leírod, hogy ezért és ezért szerinted nem így van, attól még nem fog változni. a 9es hsz-t is csak azért idéztem, mert megkérdeztél. mielőtt azt hiszed, hogy el akarom hitetni veled... -
moonman
titán
nem találtam még méretre vonatkozó adatot, de ahogy a kezében fogja, ez 3,7" körülinek tűnik. régebben én is azt hittem, hogy túl nagyok ezek a tepsik, de a HD2 meggyőzött arról, hogy ha jó formájú a készülék (nincs sok hely elpazarolva a kijelző körül, és elég vékony), akkor még a 4,5" is bevállalható. mindenesetre megfogadtam, hogy 4" alá többé nem megyek.
-
joey04
titán
tőlem aztán biztos nem... én nem szoktam ezt hajtogatni. de ez, vagy a galaxy s egyértelmű koppincs. de ott van mellette másik ezer modell ami nem, pl desire, n1, hd2, xt720, hogy csak a viszonylag újabb modelleket mondjam. tehát nálam a nagy érintőképernyő kevés gomb páros nem egyenlő szifon.
-
Integra
titán
nekem sem ugrott be egy pillanatra sem egyetlen iphone sem, de joey-tól már megszoktam, sőt, ő már az amoledet is beleálmodta.
mekkora lesz ez a kijelző? 3.7-4.0?
amióta a dézit használom, azon gondolkodom, hogy hol jön ki egy ennél nagyobb kijelző ereje használhatóságban.. ha ekkora vázba beletudják rakni, akkor még ok, de ennél azért már ne legyen nagyobb a váz, mert tényleg kezd túl nagy lenni. -
moonman
titán
még mindig nem értem ezt az iPhone-hoz hasonlítgatást, nekem elsőre, másodikra, de még sokadikra sem ugrik be róla. semmi közös nincs bennük.
nem zeneszerzőkről, fitneszedzőkről, tee.
#18: élő emberről bármit elnevezni elég morbid dolog, de legalábbis nem szokás. akkor már legyen HTC Goldsmith.nekem egyébként kicsi ez a képernyő, vagy valahogy vastag a keret, nemtom. HD2 után már minden kicsinek tűnik.
-
Integra
titán
nekem tetszik, ízléses, szolíd, hűvösen elegáns.
és a hátlappal sincsen bajom, főleg ha így a fémváz valóban nem fogja korlátozni az antennák teljesítményét.viszont negyon szívesen látnék a teló jobb oldalában felső részen egy mechanikus lock off/on kapcsolót, mint anno a panasonic gd500-as telóban volt... tudom, hiú ábránd..
érdekes az elnevezése, ezek után a htc wp7 telói zeneszerzőkről kapják majd a nevüket?
-
joey04
titán
Elölről iphone, hátulja meg olyan közepes. De lehet, hogy csak azért vélekedek így a hátlapról, mert a borzalmasan ocsmány desire hd után már ez is jó...
-
Nekem tetszik a hátlap
-
BloodRay
veterán
Számomra ez sokkal csúnyább mint a Desire HD.
Azért az az októbert nagyon kíváncsian várom már. -
bolondember
MODERÁTOR
tetszik - nekem még a hátoldala is...
-
Gengi
senior tag
A hátlap az nem lehet ,hogy azért ilyen ,hogy egy picit csúszásmentessé tegye? Nem tudom milyen lehet az anyaga ,de ha egy picit izzad a tenyerem az a gumírozott valami lehet ,hogy jól jön.
-
törölt tag
tömören: tesső' genya!
nem annyira tömören: nekem a hátlap is bejön, legalább valami egyediséget mutat, bár nem hinném, hogy lesz ilyen telefonom.
UI színvilága nem nagyon passzol a telefonhoz -
gombsadi
aktív tag
Én fenntartásokkal kezelem a WinPho7-et, dez a telefon jóval szebb, mint a Desire HD. Szerintem.
-
Thome
veterán
Mivan.. Itt a Schubert (Norbert)... Tudom O-val írja, de kapásból ő ugrott be...
-
Kíváncsian várom a Wp7 debütálását. Lesz itt mozgás ősszel a piacon rendesen.
-
EczkE
veterán
Ennek a hátlapját is sikerült elcseszni. Bár nem annyira mint a Desire Hd-jét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest