- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agrippa22
tag
Egy napnyi használat után már most jobban a szívemhez nőtt, mint a 8.1.
Vannak még kisebb kínja, pl. az Edge néha elgondolkodik új oldal betöltése előtt, vagy pl. megoldhatnák, hogy ablak bezárásánál kövesse az egeret, mert így meg van az esély rá, hogy több ablakot zársz be, mint akarsz, és egyedül a HotS első indításánál sikerült megfektetni a rendszert, azóta viszont az is száll mint a szellő. (8.1 néha csinált érdekeseket, de én a vga drivert hibáztattam (R7 260X OC, ugye), hogy indításnál néha fagytak a játékok, vagy felpörgette üvöltésig a vga coolert, de 10 alatt nincs ilyen jelenség)
Azt pedig külön öröm látni, hogy végre egy dizájner teamet is foglalkoztatnak az Ms-nél. Szerintem jól sikerült a 7 és a 8.1 egybefésülése, egyszerűen bindzsizés nélkül működik.
Arról nem is beszélve, hogy milyen jól szinkronizál pl. Androidos telefonnal. Pár gombnyomás és már fel is szívta a képeket a telefonról a PC-re. Naptár és Mail app sokkal könnyebben és egyszerűbben beállítható.
Várom már, amikor a Skype-ot beintegrálják az Edge-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest