- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
KÉT téma.
Rendben, a wifi nem igaz.És a másik?
https://jonathan.porta.codes/2015/07/30/windows-10-seems-to-have-some-scary-privacy-defaults/
-
cadeyrn
aktív tag
Ember, ezt nem csak egy oldalon írták le, és igen, amennyire tudtam, utánaolvastam.
A szavaid eléggé arról árulkodnak, hogy egyike vagy azoknak, akik legyintenek, amikor páran próbálnak jelezni, hogy változnak a dolgok.Amúgy két cikket linkeltem, két témából: wifi ÉS terms & conditions változás. Az utóbbi ( a második link ) a fontosabb; arra még nem írtál semmit.
-
Romvr
őstag
Van különbség a között hogy a gépemben turkálnak ha akarom, ha nem és a között hogy én szabad akaratomból osztok meg információt magamról.
gmail/google account törlése
Gmail-nél tudom hogy átolvassa egy robot a leveleim és tárolják X évig. Ezt mindenki tudja és elfogadta aki használja, de ki is emelik.facebook profil törlése
Minek törölni? Csak nem kell kiposztolni minden szart. Lehet hogy b*szogat érte de azt meg ki lehet ixelni.LinkedIn
Mert a volt munkahelyeim, képesítéseim, alkalmazottak/munkatársak listája az olyan szigorúan őrzött titok? Ezeket bárkinek megmondom aki szembejön velem az utcán.Iwiw
Azt mintha már megszüntették volna.twitter
Sose használtam, marhaságnak tartom.bankkártyától is megszabadulni
Ha lehetne megtenném. Régen elvoltam nélküle...lemondani telefonelőfizetést
Kártyás vagyok, BlueMobilenetkábelt kihúzni
Mert VPN-ről vagy TOR-ról még nem tetszett hallani? Meg van még pár féle titkosítás ha az emberre rájön a para hogy éppen az ő adatforgalmába hallgat bele valaki."halkan jegyzem meg, hogy webcamera, mikrofon és egyéb dolgok ha Skype alatt vagy máshol nem fog menni akkor ugye nem a Win-t fogod szidni ezekután?"
Mióta az MS megvette a Skypot azóta nem használom, pont az adatgyűjtési policy miatt (minden hang, kép és szöveges anyag betekinthető az MS által.)Amiről én beszélek az kb olyan mintha vennél egy pénztárcát hogy abban tárold a pénzed, de a pénztárca készítője felhatalmazná magát rá hogy bármikor kivegye a zsebedből és megnézze mennyi pénzed van benne, ott tartod e a feleség/gyerek fotóját, mi a bankkártyád száma és sec.kódja....stb. és ezeket az információkat megosztaná az "alvállalkozókkal, beszállítókkal és harmadék féllel".
Tudom használjak Linux-ot. Majd akkor ha minden szoftvergyártó elkezdi támogatni...
-
nyunyu
félisten
amit az adott hálózatona Te engedélyeddel ad át azoknak, akik épp a Te lakásodban vannak és mindezt titkosítva teszi....
Valoban, telepites kozben direkt ra is kerdez, hogy megoszthassa a halozati kapcsolatod adatait a haverjaiddal.
A gond csak az, hogy "igen" a default valasz...
-
nyunyu
félisten
SP1 már Win8-nál sem volt, halkan megsúgom, itt sem lesz.
Ja, azt 8.1-nek hivjak.
Pont ugyanugy, ahogy a Mac OS is megallt a tizedik foverzional 2001-ben, aztan evente-masfel evente jon ki belole egy uj alverzio, amit meg mindig OSX-nek hivnak, nem OSXI-nek.
(2001: "10.0" Cheetah ... 2014 "10.10" Yosemite) -
Ghard
őstag
Meg is van, a GSen futottam bele
"Kellemes meglepetésként ért mindenkit az a túlbuzgó igyekezet, melynek köszönhetően az új rendszer minden kedves Facebook, Skype és Outlook cimboránkkal megosztja wi-fi jelszavunkat.
Ha ti is ilyen régimódi remeték vagytok és nem szeretnétek jelszavaitokat vadul küldözgetni a világba, csak rá kell keresnetek a "wi-fi" kulcsszóra. Az előhívott lehetőségek közül a wi-fi beállítások kezelése lesz a nyerő." -
Ittnemaz
aktív tag
ha 8.1 lett az sp1 tudja azt mindenki,csak ha nem beszélünk rola a sarokban lévő szagos barna kupac meg " az".
sosem forogtam szakmai körökben,partjelzo mögül mutogatok a palyara
egyértelműen tapasztalat olvastam midig mások szívnak nem álltam sorban.
ellenbem a 10 évvel már csak azért sincs igazad mert a vista 2007 ben jelent meg, és azt csak szidni halottam mindenkitől mint a bokrot
ergo legyen 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest