- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
CyberPunk666 #222 üzenetére
Sosem csapnám felül csak úgy találomra a jól működő rendszeremet egy párnapos OS-sel.
En is azzal kezdtem a nagy gepemen, hogy Acronis TrueImage-dzsel 7.1 rendszerparticio backup, aztan ment csak fel a 8.2 public beta.
Igy ha barmikor elegem van belole, fel oran belul van egy komplett mukodo 7.1-em
-
nyunyu
félisten
Kb. kétszer hosszabb a boot idő Win7-hez képest, lehet hogy az alaplapi illesztők tényleg nem az igaziak, csak ki tudja lesz-e ezekből elérhető új verzió Win10 alá, meg ha igen, mikor.
Intelnel felejtos barmilyen 2 evnel regebbi hardverre drivert varni.
Anyam hasonloan idos gepere (C2D E4400, 6GB ram, Gef 9800GT) 7.1 x64-et telepitettem, mivel a 7 featureeit mar ugy-ahogy ismeri, nincs kedvem osszezavarni a 8.2 public betaval.
Mar az is vicces volt, amikor az 5 oranyi Windows Update kozben leult FBzni, aztan meg nem volt feltelepulve az IE11, hanem az IE8-at kellett ideiglenesen hasznalnia.
Egyebkent mar attol megtaltosodott a gep, hogy 2GBrol felbovitettem a regi gepembol megmaradt 4GB-vel, es atalltam 7.1 x86-rol x64-re.
-
nyunyu
félisten
Mondjuk azt sem ertem, hogy miert nem birtak felszamolni a Gephaz-Vezerlopult kaoszt a 8.0 ota.
Oke, hogy a 8.2-ben betettek a Gephazat a Vezerlopult helyere, de ettol meg mindig nem lett egy helyen beallithato minden funkcio.At akartam rendezni a particioim sorrendjet, ahogy elozoleg 7 alatt hasznaltam.
Kerestem vagy negyed oraig a lemezkezelot, de sehol sem talaltam.
Kereso sem talalta, mivel angol Winre telepitettem ra a magyar nyelvi csomagot.Vegul meguntam a pocsolest: Win gombra katt, diskmgmt.msc begepel, Enter
Jeee, fapados modszer meg mukodik.Meg par ilyen GUI elbarmolas, aztan kenytelen leszek parancssort hasznalni.
-
nyunyu
félisten
válasz
sz.balazs.95 #70 üzenetére
Ha nem barmolták volna el így a 8.1-hez képest a felületet, akkor azt mondanám, oké.
Mondjuk Win7-ről egyértelmű a fejlődés, illetve aki onnan vált, az valószínűleg semmiben nem fog hiányt szenvedni, de aki már hozzászokott a 8.x felületéhez, vagy neadjisten megszerette azt, annak szerintem a 10 eléggé visszalépés UX szempontjából.4" tapikepernyon elkepzelheto, hogy mukodik az ebbol a sarokbol huzom az ujjamat, aztan eljon valami varazs menu, masik sarokbol masik varazs menu, de asztalon egerrel hasznalja az, akinek 2 anyosa van, annyira kenyelmetlen.
Mondjuk azt sem ertem, hogy miert nem birtak felszamolni a Gephaz-Vezerlopult kaoszt a 8.0 ota.
Oke, hogy a 8.2-ben betettek a Gephazat a Vezerlopult helyere, de ettol meg mindig nem lett egy helyen beallithato minden funkcio.Talan a 8.4-re sikerul majd ismet egysegesiteni a beallitasokat.
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Akula #64 üzenetére
Az indexen fintorogtak hogy az a baj a 10-zel hogy számítógépre lett optimalizálva az UI, nem tabletre.
Indexet nem kell komolyan venni, nem ertenek hozza.
Nekem 32" TVn sokkal jobban szetesik a "szamitogepre optimalizalt" GUI, mint eddig barmikor.
Hiaba huztam le 100%-ra a GUI skalazodas csuszkat a Gephazban, egyszeruen b*szik figyelembe venni, akkor is 200%-os ikonokat kerulgetek a desktopon, meg 150%-os menuelemeket pakol a kepernyore.
Vagy ha ideiglenesen azt is csinalja, ami be van allitva, akkor restart utan megint a sajat feje utan megy.Az a szerencseje, hogy eppen nyaralok, igy eppen nem tudom magamat jobban felidegesiteni a hulyesegein, kulonben mar ment volna vissza a 7.1-rol keszitett particio image.
Anyam gepet is ujra kene telepitenem, mert osszevirusozta a 7-et, erre mar ugy keszultem, hogy visszabutitottam a telepito pendriveomat 7.1-re, nem fogok itt is szivni a public beta 8.2-vel.
-
nyunyu
félisten
amit az adott hálózatona Te engedélyeddel ad át azoknak, akik épp a Te lakásodban vannak és mindezt titkosítva teszi....
Valoban, telepites kozben direkt ra is kerdez, hogy megoszthassa a halozati kapcsolatod adatait a haverjaiddal.
A gond csak az, hogy "igen" a default valasz...
-
nyunyu
félisten
SP1 már Win8-nál sem volt, halkan megsúgom, itt sem lesz.
Ja, azt 8.1-nek hivjak.
Pont ugyanugy, ahogy a Mac OS is megallt a tizedik foverzional 2001-ben, aztan evente-masfel evente jon ki belole egy uj alverzio, amit meg mindig OSX-nek hivnak, nem OSXI-nek.
(2001: "10.0" Cheetah ... 2014 "10.10" Yosemite)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ALIENWARE Area-51 R5
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest