- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
nem gondoltam volna, hogy az N8-ból és hasonszőrű, elavult hardverrel megáldott, túlárazott társaiból többet sikerült elszórnia a nokiának, mint az 5800 klónokból...
ha tudom hogy ennyi van a rendszerben, akkor nem vettem volna meg múlt nyáron az 5230-at, de ez már nagyon off. -
Lirion
addikt
Van alternatíva, dayhand input. Igaz, kínai nyelvű vagy vmi olyasmi, de azzal lehet berakni opera mobile billentyűzetet például. Meg ott van a swype is, amit lehet hagyományos módon is használni, nem csak huzigálósan, úgy tudom. Csak ilyenkor elvész az ékezetes karakterek egyszerű bevitelének lehetősége..
-
(An)Dante
őstag
Ha görgethető widgeten kezed a vonszolást akkor nem igen lehet képernyőt váltani. Nekem a mélypont a Samsung korábbi TouchWiz megoldása, ahol minden widgetet sikerül hol arrébbhúzni, hol pedig az egyik asztalról a másikra átrántani. Ettől függetlenül a Symbian^3 eddigi megoldása is elég amatőr.
-
Gabi 8906
senior tag
Az elején gyorv olt a tella. Egy idő után kezdett belassúlni.(Bár van rajta sok játék meg zene, filmek, stb...)
De ha én felraknák egy főzött romot, és baj lenne a teloval....akkor valahogyan vissza lehetne rá rakni a gyárit? Mert a szervíz főzött rommal szerintem visszadobná nekem.
(Kernelt már lecseréltem anno a pocsék hangzás miatt.)
Nekem az N8 nagyon bejön. Ha nagyobb lenne a kijelzője akkor még lehet hogy le is váltanám rá az SGS-t. -
zsigus
őstag
Persze nem is azt mondtam, hogy a leggyorsabb mobil, azért ez a videóknál is látszik, hogy pl. a HomeScreen oldalváltásnál is várni kell egy picit (a gyári S^3-ról beszélek, nem a jelenlegi videóról), de azért ez a soft-on is múlik, nem csak a HW-en.
Én jelenleg még csak gondolkodom rajta, hogy megvegyem e, mert jelenleg sok jó tulajdonság mellett azért van egy pár rossz is.
Ami mellette szól az a rengeteg szolgáltatás és funkció (jó kamera, GPS, szép kijelző, beta labs újdonságok, hdmi és még sorolhatnám), viszont a lassabb kezelőfelület nekem is szemet szúrt, aztán az MS-Nokia megállapodás is elbizonytalanított.
De számomra nem igazán van más alternatíva, androidot soha, iphone jó (van egy itouch-om) de funkciókban kicsit gyengébb (kamera, korlátozottság stb.) és telefonnak nem vennék iphonet, a WP7 nem tetszik, ezen kívül pedig van még webos, vagy blackberry de ezek sem igazán tetszenek, szóval marad a Nokia.
-
Lirion
addikt
Ezek szerint a nexus one-ban sincs multitouch billentyűzet? Ha jól emlékszem, az is olyan szarul teljesített a MT programodban, mint az n8. Vagy egy másik androidos telefon lett volna az?
Btw a ZTE blade azért nem kifejezetten alsó-középkategóris készülék, már ami a hardveres részét illeti.
Sok közép, felső-közép gépet vidáman maga mögé utasít.
-
zsigus
őstag
Persze ha valakinek egy 23 magos telefon kell 'mer az jó' akkor ebből a szempontból tényleg nem a legjobb, de sztem azért annyira nem lassú (az eddigi videókból ítélve), hogy a picit gyengébb proci ne tudná kiszolgálni a jelenlegi igényeket.
Egyébként ha pedig elolvastad amit írtam a középkategóriáról, akkor sztem nem kellene ezt felhozni, mert a "közepes" telefonokba bőven elég a 680Mhz (és feltehetőleg jövőre már nagyjából az lesz az N8).
Jelenleg felső kategóriának valóban kevés de nem is azt írtam, hogy versenyezni tudna processzorerőben egy 2X-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest