- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Dayhandet azóta Baidu Inputnak hívják, és ez a kínaiság, a hackelés, nomeg a tény, hogy ezek után se lesz lényegesen jobb, eléggé gallyra vágja a törekvést. A Swype tényleg jó, de kéne bele a magyar nyelv (Androidon van), illetve portrait mód nélkül az is csak félmegoldás. Én akkor töröltem le, amikor a magyar szavaimat belekeverte az angol swypolásomba, és használhatatlanná vált...
-
Ja, a Nexusban sincs. Meg is szabadultam tőle elég hamar.
Az androidos telefonoknál is fájdalmasan sokáig tartott, hogy a gyártók normális kontrollert építsenek beléjük. A HTC csúcstelefonjai (az említett Nexus One, a Desire) és kisebbjei (Legend pl., az is volt nekem) mind ugyanazt a másfeles kontrollert kapta, mint az N8. A Legendé konkrétan típusszámra is egyezik az N8-cal.
Mondjuk a Nexus mentségére szóljon, hogy a gyári Android Keyboard még a MT nélkül is sokkal használhatóbb, mint amit a Nokia kiszenvedett magából és a telefonra kente.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest