- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Na ezt nem tudtam.
Nincs N8-am de most ne akarjon velem találkozni az aki ezt kitalálta.
Vagy tanult egy-két dolgot a Nokia, S. Jobs-tól és ezt beállítják fícsörnek.
Vagy valamilyen elmebeteg fejlesztő dolgozik a Nokiánál aki azzal szórakozik, hogy idegesítse az usereket.Hogy lehet ilyet direkt csinálni?
-
zsigus
őstag
Persze nem is azt mondtam, hogy a leggyorsabb mobil, azért ez a videóknál is látszik, hogy pl. a HomeScreen oldalváltásnál is várni kell egy picit (a gyári S^3-ról beszélek, nem a jelenlegi videóról), de azért ez a soft-on is múlik, nem csak a HW-en.
Én jelenleg még csak gondolkodom rajta, hogy megvegyem e, mert jelenleg sok jó tulajdonság mellett azért van egy pár rossz is.
Ami mellette szól az a rengeteg szolgáltatás és funkció (jó kamera, GPS, szép kijelző, beta labs újdonságok, hdmi és még sorolhatnám), viszont a lassabb kezelőfelület nekem is szemet szúrt, aztán az MS-Nokia megállapodás is elbizonytalanított.
De számomra nem igazán van más alternatíva, androidot soha, iphone jó (van egy itouch-om) de funkciókban kicsit gyengébb (kamera, korlátozottság stb.) és telefonnak nem vennék iphonet, a WP7 nem tetszik, ezen kívül pedig van még webos, vagy blackberry de ezek sem igazán tetszenek, szóval marad a Nokia.
-
zsigus
őstag
Persze ha valakinek egy 23 magos telefon kell 'mer az jó' akkor ebből a szempontból tényleg nem a legjobb, de sztem azért annyira nem lassú (az eddigi videókból ítélve), hogy a picit gyengébb proci ne tudná kiszolgálni a jelenlegi igényeket.
Egyébként ha pedig elolvastad amit írtam a középkategóriáról, akkor sztem nem kellene ezt felhozni, mert a "közepes" telefonokba bőven elég a 680Mhz (és feltehetőleg jövőre már nagyjából az lesz az N8).
Jelenleg felső kategóriának valóban kevés de nem is azt írtam, hogy versenyezni tudna processzorerőben egy 2X-el. -
zsigus
őstag
Igen, elvileg minden jövőben megjelenő frissítést megkapnak az S^3-as telók (Gondolom addig ameddig a HW bírja) C7, N8 stb.
Még most talán emiatt érdemes is egy N8-at venni (annak akit érdekel!!) mert a frissítések jönni fognak rá folyamatosan, és ha jönnek majd jövőre a WP7-es telefonok a Symbian lejjebb meg az alsóbb kategóriákba, de akkor már az N8 hardvere is mondjuk úgy, hogy "elavult" lesz, tehát a középkategóriás telefonként élni fog tovább, és jönnek rá majd az update-ek (ha a Nokia is így akarja).
Viszont az év végén már nem nagyon érdemes beruházni egy N8-ra, mert nem hinném, hogy az ára annyira csökkenni fog, hogy megérje mondjuk egy WP7-es Nokia helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest