- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
asadasad22 #58 üzenetére
ja de ez előtt jelent meg a sima (3g nélküli) iphone amikor ez a mizó még a szegény szerencsétlen tervező agyában(??) volt. Maradt volna ott
-
plus44
veterán
figyu kajakra igazad van és ez mind így van és mint írtam nekem is van és ez a legjobb, de most a 'státuszszimbólum' szó bántja ennyire a szemed
komolyan nem értelek. "egy oldalon állunk mégis itt pattogsz". Am. te minek nevezed ezt annak a kezében aki csak azért legyen ilyene hogy felvágjon vele??? hmmm??? telefon??? mert akkor te nem itt éélsz hanem minimum a plútón....
-
plus44
veterán
nem azt mondtam hogy mindenki de szerinted annak a rengeteg embernek akinek ilyen van mert apuci-anyuci megvette az mikor használja ki hogy 3g-s meg stb. stb....sose. Plussz nem nnak szántam aki ért is a dologhoz hanem annak aki nem....
(am. meg csak mellékesen nekm is van iphonom és imádom mert nagyn állat és nincs jobb a földön
csak az bánt mikor látom hogy mennyi mindnekinek van és csak azért hogy lássák hogy ők milyen nagyok)
-
plus44
veterán
válasz
asadasad22 #40 üzenetére
teljesen egyetértek am. az előbbi hozzászólás megkérdőjelezésében, de itt az a gáz hogy nem is azért veszik az iphont mert annyira jó lenne. (pedig annyi hibája van más készülékekhez képest) hanem mert ha nincs 'ájfónod' akkor már nem is vagy, ember és ez itt a baj. Ahogy már rengeteg mindenki mondta a funkcionalitás fölé helyezkedik az ,hogy ez már rég csak a felvágásról szól. Ez már státuszszimbólum, ez határozza meg hogy mások mely rétegbe sorolnak téged. És ez gáz.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest