Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
czipaocsi #118 üzenetére
az lehetséges, hogy a TE telefonálási szokásaid között nem is számít drágának a csomag, amiben vetted. DE azt gondolni, hogy az iPhone 40ezerbe került a t-nek, és annyiért adta neked, nagyon naív dolog. a telefon valós ára, amit ígyis-úgyis kifizet érte a szolgáltató a gyártónak (és az ügyfél is legalább ennyit ugyebár, mert a szolgáltató sem hülye) 120 ezer forint környékén van. ez tény, ezen kár vitatkozni, ennyibe kerül, TE is ennyit fogsz érte kifizetni legalább (igen, csak a telefonért) összesen, mégha azt a tmobil havidíj néven is szedi be. a maradék 100-300ezer (csomagtól függően) természetesen a té-t illeti. ilyen egyszerűen működik a dolog.
-
törölt tag
nem tudom, mert nem néztem még utána, de nincs más lehetőség? amúgy én sem vagyok olyan helyzetben, hogy mindennap lejárjak a boltba ilyeneket venni, mert jelenleg Mo.-on tanulok még...
ez is amúgy eszembe jutott, hogy idővel lehetne csinálni valamilyen webshopos dolgot, ahol lehetn rendelni kintről dolgokat, biztos van rá igény, a hiénagsm-ek mellett. -
Pompi
nagyúr
válasz
#16820480 #128 üzenetére
Ha olyan lehetőségem lenne, mint neked, azaz, hogy besétálok egy boltba és megveszem azon az áron, akkor én sem szeretném. Innen sokunknak viszont nincs más alternatíva, ha olyasmi áron szeretnénk valamihez hozzájutni. És értünk van a buyer protection, szóval azért az nem úgy megy, hogy elutalom aztán várom a semmit hónapokig, másrészt azért van az értékelés, megfelelő embertől kell vásárolni.
-
törölt tag
válasz
nice2know_u #124 üzenetére
oké, megbeszélhetjük majd
bár én legközelebb szerintem olyan januárban jutok ki, de leglaább addigra már talán megjelenik
ha előbb kell, akkor talán meg lehet oldani úgy is, hogy megkérek valakit, hogy postázza el ide.
Pompi: nem szeretem az ebay-t, nem bízom bennük. tudom, hogy rengeteg embernek bejött, de hallottam már nem egy olyan esetet, hogy elutalta a pénz a vevő, aztán csak várt és várt...
ThorsHUN: nekem eddig bejöttek az ilyen vételek, bár még csak 3 telefont vettem odakint, de ezek úgy másfél év alatt nem produkáltak (hardveres) hibát. laptopnál például meg ugye világgarancia van a legtöbb normális gépre manapság, amit itthon is lehet érvényesíteni.
-
ThorsHUN
őstag
Oszinten?
Engem valahogy nem tud erdekelni, ha a telefonomban a menu egy masik gyartoeval megegyezik. Csak akkor ha logikatlan, vagy szar. De akkor sem a hasonlosag a problema, hanem az, hogy vacak
Szal, MAJD HA KIJON meglatjuk milyen lesz. Kreativnak nem neveznem a kinaiakat, de HA ezt is olyan jol osszerakjak, mint a Meizu M6ot, akkor jo cucc lesz.
De ez ugyebar akkor fog kiderulni, ha kijon a keszulek. Addig mind fikazni a tudasat, mind pedig iPhone killernek kijelenteni total folosleges, hiszen nem letezo telefonrol beszelunk.Masreszt HA tudasban utoleri az iPhone-t es megbizhatosagilag is, akkor nem tudom miert lenne "csak villogni jo"
De ez majd kiderul. Mindenesetre azert van ebben a telefonban tobb bizalom, mint a tobbi kinai utanzatban, mert a ceg mar bizonyitott.
OFF:
(#118) czipaocsi
Ha te eddig is 10Kt fizettel a havidijert, akkor neked valoban csak 40Kba kerul az iPhone-od. Nekem viszont jocskan kevesebb a havonta mobilszolgaltatasert kicsengetett osszeg a tiednel, szal nekem 40K + a havi dijkulonbozetbe kerulneEgyszeru ez is
-
törölt tag
válasz
nice2know_u #121 üzenetére
mert HK az adómentes övezet, oda minden úgy kerül a gyárból, hogy nem tesznek rá semmit. aztán visszacsempézik Kínába, és ott is meg lehet venni jó áron
például az én telefonom HK-i, és így került 2600 yuanbe, míg a hivatalos kínai az 3500 lett volna (bár ekkora differenciára nem számítok az M8 esetén, de valamennyi biztos lesz).
én meg olyan 17ezerért vettem amúgy M6-ot, 8 gigásat
de biztos jó itt lakni Mo.-on
-
törölt tag
válasz
czipaocsi #118 üzenetére
persze, nyilván visszatérünk majd rá, ha megjelent.
de ugye 2500 kínai yuanre ígérték az árat, ami a szárazföldi verzióra igaz. ennél (illetve úgy pontos, hogy a majdani tényleges árnál) olcsóbb lesz például Hong Kongban valamivel. ezek után én hülye leszek Mo.-on megvenni valami forgalmazón keresztül, amikor azok jól felnyomják az árát...
egyébként szerintem fizet a T részesedést az Apple-nek, ahogy az At&T is fizet. ezért csak bizonyos szolgáltatóknál kapható, akikkel megegyeztek Jobsék. például Kínában tudtommal azért nem forgalmazzák hivatalosan, mert a China Mobile beintett az Apple ilyen irányú elképzelésének.
macikos: köszönjük a véleményed, mi nem így gondoljuk. pont.
-
macikos
addikt
válasz
ThorsHUN #117 üzenetére
Nem az iPhone UI-t fikáztam (igaz félreérthető voltam
), hanem azt, hogy ez mindent elmond a meizuról, hogy nem volt képes egy saját UI-t csinálni, hanem szinte teljes egészében lemásolta az iPhoneét. Egyszerűen rosszul vagyok tőle, mert látom a kis kínai programozókat magam előtt, amint vigyorogva nyomkodják PS-ben a ctrl-c, ctrl-v -t. Egy olcsó kis kínai cucc lesz ez.
Akinek csak villogni kell egy ilyen telefon, annak tökéletes.
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
#16820480 #114 üzenetére
"le lehetne szokni úgy általában erről az iphon-killer kifejezésről "
ja ,ezek szerint nem lehetett érezni a szövegből a cinikusságot...én is utálom ezt a kifejezést, bár a mobilipar akarva akaratlanul is erről a témáról szól és ez viszi előre, ezért nincs ezzel semmi baj60 ezerbe???
Úgy legyen! De inkább térjünk rá vissza, ha megjelent...
Más: A telefon árába belevenni az előfizetés díját pedig elég nagy badarság, de ezt úgy látszik vannak emberek, akik egyszerűen nem tudják felfogni...az én telefonom (kedvezménnyel) 40.000 Ft-ba került. Ennyit fizettem érte. A telefonszámlám akkor is 10.000 Ft körül volt, amikor még sehol nem volt iPhone és ebben nem volt sem net, sem pedig 200 SMS, ezt én most grátisznak tekintem. A T nem fizet az Apple-nek további részesedést, ezért nincs a díjcsomag árában "részletfizetés" meg ilyesmi. Ez sztem annyira egyszerű...sztem
-
cudarz
tag
kinek kell itunes stb, amikor letöltöm neten a számot, felrakom majd a meizura és máris sokkal jobb minőségben szól majd mint az iphone. mert ugye azt a kedves i phone tulajok elfelejtik, hogy a meizu miniplayer minőségre megverte az ipodot, szóval ennek is jobb lesz a hangja, ha ezt vesszük alapul, ha meg azt is h a meizunál azóta még fejlódtek is..hát sok sikert a további iphone dicséréshez.
-
törölt tag
válasz
czipaocsi #108 üzenetére
neked lehet, hogy az a legjobb csomag, de akkor mondok ellenpéldát: én nem vagyok T-s, tehát eleve nem jó. ezen felül nem vennék többet soha kártyafüggő telefont, mert nem tudom külföldön használni, ráadásul a hűség sem éri meg, mert itthon nem vagyok folyamatosan 2 évig. szóval nekem nagyjából mindegy milyen telefont adnak ilyen konstrukcióban. és ezért lesz jó az M8, mert ha igaz, akkor függetlenül fog 60ezerbe kerülni
egyébként le lehetne szokni úgy általában erről az iphon-killer kifejezésről (nem neked, hanem mindenkinek), mert nem erről kéne szóljon mobilipar... az igazi iphone-killer az akkoris a turmixgép a "will it blend" videóból
-
macikos
addikt
válasz
asadasad22 #112 üzenetére
"Én személy szerint eco-val vettem 87ezerért, 2 évvel, és így összesen 127ezret fizetek ki"
Lehet ilyen előfizetéssel is venni, ez pedig egyáltalán nem drága.
Ez a Meizu meg egy nagy rakás.... főleg hogy egy az egybe lemásolták az iPhone UI-ját.
-
asadasad22
őstag
válasz
czipaocsi #108 üzenetére
nem is állította senki, hogy jó a telefon, mivel még nincs is. csak hogy az előzetes információk alapján egyre bíztatóbbnak néz ki, nagyon ütős darab lehet belőle.
összesen legalább 120ezer forint környékén fogsz kifizetni az iphone-ért a szolgáltatón keresztül, a maradék rész a szolgáltatóé, csak hogy legyen fogalmad róla, hogy nem 40ezer forint az a 40ezres iphone..
-
Pompi
nagyúr
"3g az a modernebb hálózat megnevezése, mint a gsm, a hsdpa azon belül egy netes rendszer"
Itt az utolsó bekezdésedben nagyon nagy a zavar. Szerintem ne magyarázz olyat amiben ennyire nem vagy képben, vagy ha mindenképp magyarázni akarod, akkor nézd meg előtte, hogy miről beszélsz, itt van előttünk az egész internet wikipediástol mindenestül.
-
-
joey04
titán
válasz
ThorsHUN #106 üzenetére
bocs, komolyan nem gondoltam hogy nem tudod mi is az azt hittem kötekedésből írod hogy miért annyira fontos a 3g
. egyébként a lényeget szinte tökéletesen leírtad:
Anyi tiszta, hogy gyorsabb adatforgalmat tesz lehetove amennyiben olyan elofizetesem van, hogy netezni tudjak vele -
czipaocsi
aktív tag
válasz
asadasad22 #49 üzenetére
"mutass egy 720*480 pixeles, 256MB ram-os, 800MHz-es, multitouch-os WM készüléket, ami nem is drága, és már szaladok is a boltba."
mutass Te egy Meizu M8-at, amit már kapni lehet...
kb. 1,5 éves a történet, picit nevetséges ez a sok halogatás a megjelenésről. Egyébként a paraméterei papíron kiemelkedőek, sőt, a manapság oly népszerű kifejezéssel élve "iPhone-killer". Ezzel csak az a baj, hogy Almáék telója működik, mind a 6 millió, amit eddig eladtak. Ez pedig egyenlőre nem. Majd meglássuk
Annyian mondtátok, hogy ilyen meg olyan olcsó lesz és h iPhone mijen rohadt drága. Honnan tudjátok nálunk mennyibe fog kerülni? Lehet én siklottam át vmi felett, de nem találkoztam hivatalos árakkal...
Ismét csak az iPhone-nal tudok előrukkolni kontraként: 40.000 Ft-ért vettem. Jöhettek a két év hűség meg drága csomag dologgal, de pl a hűséggel nekem semmi bajom, mindig is előfizetésem volt, a csomag pedig egyszerűen jobb, mint bármelyik másik T-s. és 40k egy ilyen telóért egyszerűen nevetséges összeg....sztem -
Lirion
addikt
Nézegettem az appstore-s programokat és nagyon nagy része számomra egy kategoriát képvisel a totál értelmetlen lightsaber-es baromsággal. Künnyű 2000 programot berakni egy "boltba" úgy, hogy van 20 féle bmi kalkulátor meg naptár meg olyan szarok, amik kiraknak egy halas tavat a kijelzőre 1 dollárért... Ilyen marhaságok vannak még javaban is, ettől nem lesz jó az iphone és attól sem, hogy alapvető hiányosságokat kell pótolni esetleg fizetős programokkal, amiket más telefonban kevesebb pénzért alapból megkapok.
"ha meg nagy fotos vagy akkor vegyel nikon d3at vagy canon eos 1ds mark3at mert ezekhez kepest az osszes fenykepezo szar. vagy esetleg hasselblad."
Kerülöd az érdemi reagálást, ergo elismered, hogy tényleg egy fos a kamera és a hozzá tartozó épphogy létező szoftver. Pont.Videozás terén a fentebb írtakat ismételhetem csak. Kevés formátumot támogat. Pont.
Ha hsdpa nem kell, akkor mire fel a nagy 3g-s iphone? Videotelefonálni? Lol, ahoz kéne előlapi kamera is. De ugye ha telefonon nem netezni kell, nyilván nincs értelme 3g-s iphone-nak sem, és a wifi is baromság bele. Na meg ki az a barom, aki netán modemként merné akárcsak próba céljából használni a telefonját... Nem baj, az iphone király, mert van benne fölösleges feature.
A számváltós móka kollektive a full érintős telefonokra érvényes és nekem emiatt egyik sem lesz a kedvencem. Nem tetszik az ötlet, hogy se számot váltani, se megállatni, szüneteltetni, hangerőt állítani ne tudjak egy headsetes távirányító nélkül úgy, hogy a telefont nem kell elővenni.
Mivel a többire nem reagáltál, így azokat is általad elfogadott és elismert hibának tekintem.
End of discussion.
kthxbaiThorsHUN: 3g az a modernebb hálózat megnevezése, mint a gsm, a hsdpa azon belül egy netes rendszer, amivel asszem 1,4-14,4 megabites sebességgel lehet netezni telefontól és hálózattól függően. Telefonon használni alapvetően nem sok értelme van, de a telefont modemként már hasznos lehet, ha keveset tartózkodsz egy helyen. Bár telefonon is vannak alkalmazások, amiknek netre van szüksége, azok is profitálnak a gyorsabb szávszélből.
-
ThorsHUN
őstag
Koszi igy mar sokkal erthetobb, koszi megegyszer hogy segitettel
Nem, nemtom mire jo. Anyi tiszta, hogy gyorsabb adatforgalmat tesz lehetove amennyiben olyan elofizetesem van, hogy netezni tudjak vele... valami ilyesmi. Nemtom. Soha nem hasznaltam es elorelathatolag nem is fogom. Van net itthon, szuleimnel, parom szuleinel, meloban... nincs ra szuksegem, nem hasznaltam, nem erdekelt.
Csak kivancsi lettem volna miert NEED annyira a 3g.
De ezzel, hogy ez nalad a minimum igy mar mindent ertek...(A tobbieknek akik ertelmesen valaszoltak koszonom, igy legalabb bizonyitast nyert, hogy jo fele gondolkodtam
)
-
asadasad22
őstag
3G-t kihagyni nagyon nagy hiba lenne..
-
törölt tag
válasz
nice2know_u #90 üzenetére
igen, ebben van ráció. sőt, azt is rebesgették, hoyg ugye Kínában teljesen kimarad a 3G fejlesztés, és egyből a 4G-re ugranak, mert nem éri meg kiépíteni a mármár elavulóban levő technológiát. és mivel az M8-nak az elsődleges piaca a kínai piac, így érthető, hoyg leggyorsabban a 3G nélküli verziót adják majd ki.
értem azokat is, akiknek kell a 3G, de amellett én még be sem kapcsoltam a telefonomon (amióta olyan van, minding 2G módban használom), mert netre ott a Wifi, ha kell. mivel otthon is meg a suliban/munkahelyen van ingyenes korlátlan net, így tökéletesen feleslegesnek érzem, hogy még fizessek akármennyit is 3G-ért.
(de amúgy tesztelni csak át kéne menni HK-ba
)
-
Inarus
addikt
Ööö. Bocsi, szerintem már itt is meg lett említve, de a teljesség kedvéért: a szoftver véletlenül nem windows CE lesz Mobile helyett? Ha igen, nagy szoftverdömpingre (legalábbis a megszokottakra) ne nagyon számítson senki. Én csak ezért tartok attól, hogy ez a kütyü nagy csalódást fog okozni sokaknak.
-
Saccco
nagyúr
evone ajánlom figyelmedbe a Samsung Instinct-et iphone killer
http://www.youtube.com/watch?v=ugE6DPXomkQ
tessék van még pár jó kis videó nézd meg mindetAmúgy ez a Meizu nekem nagyon bejön, valamint az iphone-al is ellennék, a fentieket amiatt mert eléggé elvakult iphone-os vagy ismerek ilyet más téren no de mind1...
ui.: az Instinct amúgy sztem nem állná meg a helyét európában mert 1-2 helyen elég karcsú a felszereltség, az M8hoz még így előzetesben is gyenge, de amerikába elég... ahol a Toyota Celica-t is el lehet adni automata váltóval 110lovas motorral sportkocsinak....
-
evone
őstag
szerinted csak az az egy app letezik iphonera? mert csak azt lattad egy videon? 2000 app letezik ra kb. mindenre van ra megodlas, a t9 kikapcsolasrara is.
ha meg nagy fotos vagy akkor vegyel nikon d3at vagy canon eos 1ds mark3at mert ezekhez kepest az osszes fenykepezo szar. vagy esetleg hasselblad.
szerinted ezeket a telefonotokat hazimozira talaljak ki? mert a meizu kepernyoje sem nagyobb fizikailag, hiba nagyobb a felbontasa nem lesz jobb mozi elmenyed tole mint az iphonetol. javaslom eg 4x" hd tv beszerzeset.
persze, hsdpa, ja nyilavan egy telefont arra kell hasznalni hogy letoltsd vele a netet. koltozz olyan helyre ahol tudsz kotettni gigabitet. mas szolgaltatok csak fake 8 megabitet adnak. szar!
az osszes telefonba lehet hibakat sorolni.. ha te nem akarod elovenni szam valtasra a teleofnod akkor az a te dontesed, es nem a telefon lesz tole szar. ezt a meizurol is elmondhatod. nincsenek rajta dedikalt zene gombok.
-
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Viktor0610 #93 üzenetére
Keszulektol fuggetlenul. (No meg mert kurvara nem ertek hozza..) Miert jo, mire hasznalhato a 3g?
Te mire hasznalod, hol, hogyan, miben hasznalod ki? -
nice2know_u
tag
válasz
Viktor0610 #93 üzenetére
Hát igen, nagyon sokat csúsztak sajnos, de szerintem ha ezt befejezik nem fog sokáig tartani csinálni egy 3G-s változatot, hiszen a szoftver már készen lesz. Na igen, a másik meg, hogy így olcsóbb lesz, hogy labdába rúghasson még.
-
Arról nem is beszélve, hogy egy: arról volt szó, ha jól emlékszem 3G-képes lesz, kettő: ennyi csúszás után már igazán belekerülhetne...
Egyébként a 3G-kérdés engem egészen addig nem zavart, míg a Pannon netről (mindenhol van legalább EDGE) nem váltottam Vodafone-ra (szélesebb, jobb 3G-/HSDPA-lefedettség, viszont ennek hiányában csak lassú GPRS). Így már zavarna a 3G hiánya...
Persze, értem én, hogy a fejlesztési költségeket vissza kell hoznia, de így?
-
Pompi
nagyúr
-
Pompi
nagyúr
válasz
nice2know_u #88 üzenetére
Szerintem marhanagy gáz lenne ha kimaradna a 3G / HSDPA. Ugyanarra a kritikákra számíthat majd - jogosan - amire az első generációs iPhone is.
Egy ilyen kaliberü teló széles mobilsáv nélkül?! Nem is értem, hogy gondolják.
Egy GPS simán pótol az ember egy külső vevővel, de ezt... -
ThorsHUN
őstag
válasz
nice2know_u #85 üzenetére
A 3g nem, de a gps erdekelne. Az elsot nem, a masodikat sajnalom
-
ThorsHUN
őstag
Ahoy Lirion
Nincs oly tavol itt figyel valahol Wolvi is
Amugy szo se rola, tuti stabilabbak az apple rendszerek a windowsoknal, de felaldozod erte a valasztas lehetoseget. Korlatozva vagy nem kicsit (vagy ha megoldod a korlatokon valo atlepest, akkor elkoszonhetsz a hires stabilitastol is, ugyanott vagy, mintha Windowst hasznalnal
)
-
ThorsHUN
őstag
Ott a pont.
Errol a keszulekrol azt lehet tudni, hogy csinaljak. Hogy milyen lesz?
Senki sem tudja meg.
Lehet, hogy jobb, lehet rosszabb lesz, mint az iPhone.A masik meg, hogy ha latta valaki a meizu m6-ot, akkor van valami fogalma arrol, hogy milyen minoseget kepes krealni a kinai ipar. Nem attol szar valami, hogy kinai, vagy nem attol jo, hogy alma logo van rajta...
Kerdes a kedves iPhone feltorohoz:
ha feltorod az iPhone-t akkor nem vesziti el a hires stabilitasat a rendszer? (Bocha vagy Bog irta, hogy az iPhoneban az a jo, hogy nem fagy, de ennek a korlatozas az ara (nincs kompatibilitas problema)... namost te pont az arat nem "fizeted" meg, szal valszeg a stabilitas is problemas lesz....)Szo ami szo en varom a Meizu M8at... (Jol lattam, hogy lesz benne GPS is?)
Meg az Airis t483-at is varomKivancsi leszek melyik jon elobb/melyik lesz a jobb
-
Lirion
addikt
"az iphone nem arrol szol hogy alma van rajta es ha megveszed te leszel a jani."
Hát akkor miről? Rárakod a jedi fénykard programot és meglengeted a csodás üzleti készülékedet az ügyfelek előtt SW-s hangokat hallatva? A szifon tudása a béka segge alatt van, még abban sem mossa le a többi gyártót, amiben pedig ez lenne a legek legje, pl.:
- sms írásnál súlyos probléma a kikapcsolhatatlan t9 és hogy nem írja, mennyi karaktered van még
- videolejátszásban is vannak jobbak a több formátum támogatás miatt ugye
- zeneileg sem tökéletes, mert hát hogy a f@szba irányítom, ha épp a zsebemben van és nem távirányítós, saját fülest használok hozzá és elő sem akarom venni a totál telezsúfolt villamoson zeneváltáshoz...
- a fényképezője egy hulladék akármelyik másik telefonhoz képest (nincsenek beállítások, még egy nyavajás időzítő sem, aminek amúgy se lenne értelme, mert a béna kialakítás miatt úgysem áll meg az oldalán vagy az alján a telefon)
- gps jelet biztos jól fogja, de navigálásra pont nem használható, míg más készülékek igen
- 3g-s 3,6-s hsdpa sem csúcskategoria már, régen vannak 7,2-es telefonok is
- úgy mellesleg kapacitív kijelző terén sem az első a szifon, de a megvalósításban kivételesen jobb, mint más termék kijelzője, ettől függetlenül én ezt is kicsinek tartom élvezetes videozásra
- bluetooth is egy fos
És még lehetne sorolni a hibákat meg hogy miben nem jobb, mint más telefonok, de egy szifon-fan úgyse fogja soha így látni, neki ez a telefon mindenben tökéletes és minden más csak ócska utánzat lehet vagy csak simán gagyi. -
nice2know_u
tag
Szerintem zárjuk le a vitát, mindenki gondolhat amit akar (mondjuk jobb lenne ha pár ember megtartaná magának, és kétszer átgondolná, hogy mit is írt..), majd a megjelenés után lehet arról vitatkozni, hogy jobb-e vagy sem, és hogy miben. Addig semmi értelme ezen rágódni.
-
coyote55
őstag
Minden érintőkijelzős telefon iPhone koppintás?
Esetleg a Prada is?
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? Megmondom, szerintetek az, amelyiken az Apple logo van.minden más csak koppintás lehet
Ez már szánalmas...
Van saját iPhone topikotok, ott hülyíthetitek egymást (vagy magatokat, mit bánom én) de annak sok értelmét nem látom, hogy minden érintőkijelzős telefon topikját teleszemetelitek az iPhone-imádattal, és minden más pocskondiázásával!
Itt ebben a topikban is ez van, a Samsung I900 topikjában is!
Nagyon örülnék neki, ha végre a házigazdák, vagy a moderátorok a sarkukra állnának, és nem hagynák ezt!
Ismét leírom, ha esetleg nem lett volna világos: EZ A MEIZU M8 TOPIK! -
evone
őstag
válasz
asadasad22 #70 üzenetére
lol. windows + nyitottsag ( opensource?
) ? iphone televan linuxos cuccokkal..
-
asadasad22
őstag
válasz
Viktor0610 #75 üzenetére
azzal adná meg a kegyelemdöfést
később talán ők is felfedezik a lehetőséget, és egy olyan változatot is kidobnak -
Fantasztikus a gép...
Egy elcsúsztatható QWERTY és már venném is.
-
coyote55
őstag
Helyes, az iPhone fanatikusai menjenek a saját topikjukba isteníteni a telefonjukat, és ne itt fikázzanak még megjelenés előtt (!) egy telefont, amiről még a specifikációkat sem tudják...
Nem tudom miért, de valahogy a "savanyú a szőlő" esete jut eszembe erről.
Itt egy telefon, ami a specifikációk szerint - ha megjelenik végre egyáltalán - hardverben porig alázza az "isteni" iPhone-t, már csak a szoftverfejlesztő cégeken van a sor, hogy ezt a tudást kamatoztatni is tudja.
Mégis, megjelenés, tesztek előtt már köpködni kell rá, mert ami kínai, az csakis rossz lehet.
Puszta véletlenségből nem Foxconn alaplap van a PC-tekben? A tajvani cucc jobb? Végülis az is kínai ( Kína szerint )... Asus, Abit, Gigabyte, MSI.. Vagy talán a HTC?
Baromira unalmas ez a fóbia!
Ugyanez a fikázás megy az I900 topikban is, sőt, már a HTC is "hírbe lett hozva" holott a Winmobile csúcskészülékeit gyártja, világszerte elismert cég lévén.
Tessék végre tudomásul venni, nem Steve Jobs sz@...a a spanyolviaszt...
Ha valaki nem képes belátni, hogy az iPhone rengeteg hibával terhelt konstrukció, rendben, az ő baja, de így fikázni, mint ami itt folyik, ez már vérforraló!
Nem kötelező idejönni, és beírni ide, vagy az iPhone mindenkit átkapcsol write only üzemmódba?
Ez a topik a Meizu M8-ról szól uraim! -
kaller1
veterán
válasz
asadasad22 #70 üzenetére
Nem úgy értettem a semmi konkrétat,hanem úgy,hogy még nem lehet kézbe venni és úgy véleményt alkotni róla.Persze,a specifikációk nagy vonalakban megvannak,de az még kevés.
-
Peat;)
veterán
Én olvastam egy iphone topikot anno és ott igen szíveteken vettétek ha valaki beírt valami negatív dolgot a készülékről. Mondhatni azért olyan a kamera mert elég az és én konkrétan le voltam sajnálva hogy többet várok. Erre mit csinálsz itt? Magasan lekörözöd azt a stílust amit nem tűrtek meg az iphone topikban. Vagy legyen külön meizu m8 topik mint az apple telefonnál csak nem a teszt és megjelenés hanem már egy kis hír után, mert már a hírnél nem tudod kontrollálni magad? A magadfajta éri azt el hogy az apple tulajokról azok a képek alakultak ki amik.
"ha szervizbe akarod vinni valami miatt akkor nyomsz itunesba egy restoret es nyomat se veszik eszre hogy te nem legalisan hasznaltad. hameg annyira elrontod akkormeg ok sem fogjak megtudni hogy mit csinaltal vele. szoval ennyit a hivatalasan nem lehet kikapcsolni verziorol"
ez a mondat meg mindent visz, tehát törd fel a telefonod meg restorézd vazze, de el is ronthatod mint állat, a lényeg hogy verd át: az Applét bakker ami mellett kiállsz. Ez már nevetséges."az iphone nem arrol szol hogy alma van rajta es ha megveszed te leszel a jani. csak sokan ennyit lattok benne aztan lealltok fikazni mikor semmit nem tudtok rola azonkivul amit a mobileranes tesztben olvastatok. akinek nem inge ne vegye magara!" ha most az iphone-t és alma szót elhagyjuk, illetve a tesztes részt (tehát még kevesebb info) te ennek a topiknak a képe alapján kire tudnád a kiemelt részt elmondani, kedves evone?
-
evone
őstag
válasz
asadasad22 #49 üzenetére
lol
azert vicces ez a ha igaz
itt beszelsz egy telefonrol hogy IPHONE KILLER. mikozben legalabb 6x elcsusztattak mar a megjelenest, jogi vitaba is keveredtek stb. ajfonra meg mar mostis lehet szabadon telepitgetni. kb 3 mp megcsinalni a legalis 86 ezer forintba kerulo iphonal hogy lehegyen cydiad amivel minden szart telepithetsz, es ha szervizbe akarod vinni valami miatt akkor nyomsz itunesba egy restoret es nyomat se veszik eszre hogy te nem legalisan hasznaltad. hameg annyira elrontod akkormeg ok sem fogjak megtudni hogy mit csinaltal vele. szoval ennyit a hivatalasan nem lehet kikapcsolni verziorol. az app store meg kurvajo dolog mert nem kell tobb orat bongeszni mint windowsnal hogy megtalald az idealis alkalmazast... ki a szart erdekel a 720* kijelzo mikor az iphonenal mostis vannak nagyobb felbontasu eszkozok megis azt mondja ra meg a mobilarenas cikk iro is hogy ennel szebbet meg nem latott?
kit erdekel a 256 mega ram mikor a 128at se hasznalja ki a gazdaja ami az iphoneban van? es kit erdekel a 800mhz? nezz meg egy videoit iphonerol annak a menuje 800nal kevesebb orajelen se szaggat meg gyonyoru animaciokkal van tele, ez meg 800mhzen szaggat meg 0 animacio.
az iphone nem arrol szol hogy alma van rajta es ha megveszed te leszel a jani. csak sokan ennyit lattok benne aztan lealltok fikazni mikor semmit nem tudtok rola azonkivul amit a mobileranes tesztben olvastatok. akinek nem inge ne vegye magara!
-
R a y
senior tag
Nekem van iPhoneom, de ahogy nézegettem ahogyan zoomol a meizu, na az kiábránditó volt
Meg az egész telo xD
-
rumos14
nagyúr
#44 és #48, ezek iszonyat ijesztő módon fanatikus hozzászólások, nagyon durva. jól tettem, hogy nem olvastam bele kábé 1 db iPhone-nal foglalkozó topikba az elmúlt fél évben és baszottul unalmas hogy ez a topik is az esztelen vitatkozásról szól. engem abszolút nem érdekel az iPhone, ha egy Meizu M8 topikot olvasok.
-
Saccco
nagyúr
Hm ahogy egyre több ilyen érintőkijelzős telefon fórum beírásait olvasgatom minden alkalommal visszaüt ez az iphone dolog... Azért elég szomorú hogy enélkül nem lehet meglenni...
Azért ha hardver ügyileg nézzük, valamint funkcióügyileg akkor elég jól lenyomja az iphone-t
pl:
Video Playback: AVI, MPEG-2, RM(VB), MPEG-4/H.263/H.264 at 30FPS
Support For:
* 3G & 3.5G
* Bluetooth 2.0
* 802.11b/g WiFi
* TV-out <- ez azért elég korrekt
* Line-out
* Video Conferencing
* USB Host / OTG
* GPS (Add-on)
* Multi-touch NEW! <- itt még új de annyi baj legyenDe hogy kinek mi tetszik az ízlés dolga, de most azért mert szeretem a sósat nem fogok félkiló sót önteni senki levesébe.
Ettől függetlenül bármelyikkel megdobhatnánaknem sértődnék meg
-
asadasad22
őstag
oké, biztos h nem róluk lopta az apple az ötletet, hanem inkább fordítva volt, de a Meizu nem egy hiphone szintű dolog. a Meizu a minőségi mp3/mp4 lejátszók között egy hozzáértők által gyakran ajánlott cucc, ugyanolyan minőségi, mint bármelyik más csúcskategóriás lejátszó, az ára sem mozog gyanúsan alacsony szinten. szóval én simán el tudom képzelni, hogy ugyanezt a minőséget hozzák az M8 terén is..
-
törölt tag
nem tudok mutatni árlistát, mert még nem jelent meg.
jelenleg egy 8 gigás Meizu M6 az 750 kínai yuan, egy 8 gigás iPod Nano az 1450 yuan (de a piros még drágább). ez ugyanannyi volna? de ismét mondom, hogy az, hoyg itthon mennyibe kerül, az kevéssé függ az anyacégtől, sokkal inkább a kereskedőktől.
egyébként meg az eredetiségről: a japánok is így kezdték. aztán most mennyivel jobb lejátszókat gyárt már a Sony mondjuk, mint az amcsik... nem kicsivel, azt megsúgom.plus44: az ilyen IQ megjegyzésekre aztán tényleg szükség van...
-
plus44
veterán
válasz
asadasad22 #58 üzenetére
ja de ez előtt jelent meg a sima (3g nélküli) iphone amikor ez a mizó még a szegény szerencsétlen tervező agyában(??) volt. Maradt volna ott
-
Magnum_
nagyúr
válasz
asadasad22 #58 üzenetére
ennek ellenére ez a véleményem
de veled nem veszek össze, mert egyébként hasonló az izlésünk
-
Magnum_
nagyúr
válasz
asadasad22 #18 üzenetére
szvsz sosem fogja verni a szifont, lévén ez csak egy klón. szvsz, nem vitakeltés, csak szerintem.
-
plus44
veterán
figyu kajakra igazad van és ez mind így van és mint írtam nekem is van és ez a legjobb, de most a 'státuszszimbólum' szó bántja ennyire a szemed
komolyan nem értelek. "egy oldalon állunk mégis itt pattogsz". Am. te minek nevezed ezt annak a kezében aki csak azért legyen ilyene hogy felvágjon vele??? hmmm??? telefon??? mert akkor te nem itt éélsz hanem minimum a plútón....
-
asadasad22
őstag
öregem, rettenetesen nagy hülyeségeket beszélsz. ez egy telefonokról szóló szakmai topic, ha ennyire nem értesz hozzá, mért írsz egyáltalán be? ez itt nem a "trendi iphone tulajok baráti klubja", ahol büntetlenül írhatod a hülyeségeidet. az M8-on WM fog futni. mi a halálért csinálna tehát a Meizu egy AppStore-hoz hasonló alkalmazásboltot, amikor ők csak egy oprendszert használnak, amit használ x másik készülék is? ők csak megvették a telefonra ezt a rendszert, az, hogy ebből online bolt legyen, az abszolút nem az ő feladatuk. (mellesleg erre semmi szükség nincsen)
az M8 pedig erősebb hardveresen minden tekintetben az iphone-nál, ha igaz, amit írnak róla, így ha az iphone tudásának fele nincs kiaknázva (mellesleg nem is lesz soha, az Apple politikája miatt, nem lesz itt szabad telepítgetés vagy rendes bluetooth a századik frissítés után sem), az M8-nak a töredéke sincs."vedd meg akarmeik windows mobilos gepet mar most es ugyanazt elered mint a meizu m8al"
rly?mutass egy 720*480 pixeles, 256MB ram-os, 800MHz-es, multitouch-os WM készüléket, ami nem is drága, és már szaladok is a boltba.
az amerika prediktív bevitelt pedig hivatalosan nem lehet kikapcsolni, nem egy helyen olvastam. -
ZoZa™
senior tag
a többség leszarja a 3G-benne elhiheted, azért vették mert meg állat a teló és amit használnakrajta abból mindenben kenterbe veri a többit a piacon, élményben és értékben is, az iPhone ilyen meizukat eszik reggelire, egy két szoftveres malőr van neki, de javitják, kb napi 30 órában ezen dolgoznak mert sakkban tartja a világot ez a korlátozott béna teló
bocs státuszszimbólum...
-
törölt tag
miért ne lenne olcsó? szerintem olcsók az mp3 lejátszóik is. ja, nem Mo.-on . itt semmi sem olcsó, de ez már a forgalmazón múlik (ahogy említetted az Apple esetében is, hogy azért k.drága itthon, mert nem hivatalosan hozza be az anyacég, a forgalmazó meg ennyit kér érte).
60ezerért ez igen jó vétel lesz szerintem. az almafon duplája függetlenül, az a nem olcsó szerintem.
de nem baj, ne vegyék meg sokan, leglaább tényleg exkluzív lesz -
plus44
veterán
nem azt mondtam hogy mindenki de szerinted annak a rengeteg embernek akinek ilyen van mert apuci-anyuci megvette az mikor használja ki hogy 3g-s meg stb. stb....sose. Plussz nem nnak szántam aki ért is a dologhoz hanem annak aki nem....
(am. meg csak mellékesen nekm is van iphonom és imádom mert nagyn állat és nincs jobb a földön
csak az bánt mikor látom hogy mennyi mindnekinek van és csak azért hogy lássák hogy ők milyen nagyok)
-
evone
őstag
válasz
asadasad22 #40 üzenetére
ezek utan latszik hogy sosem fogtal iphonet a kezedbe es hogy rohadtul semmit nem ertesz hozza meg nem neztel utanna annak amiket fikazol
nyilvan majd a meizu mogott is olyan szolgaltatasok allnak mint az iphone mogott
gondolok itt pl az app storera, az iphonnnak meg a fele tudasa sincs kiaknazva. demajd azert megnezzuk a wincet
vedd meg akarmeik windows mobilos gepet mar most es ugyanazt elered mint a meizu m8al
a skin kit erdekel? a tudas lenyeg, nem? meghogy van ra sokszaz igenytelen program
mellesleg kilehet kapcsolni az amerikai predektiv bevitelt az iphoneba is, de azert irogassad a flame szovegedet....
mellesleg nem tudom hova nem eleg neked 128 mega ram egy mobilba..
-
plus44
veterán
válasz
asadasad22 #40 üzenetére
teljesen egyetértek am. az előbbi hozzászólás megkérdőjelezésében, de itt az a gáz hogy nem is azért veszik az iphont mert annyira jó lenne. (pedig annyi hibája van más készülékekhez képest) hanem mert ha nincs 'ájfónod' akkor már nem is vagy, ember és ez itt a baj. Ahogy már rengeteg mindenki mondta a funkcionalitás fölé helyezkedik az ,hogy ez már rég csak a felvágásról szól. Ez már státuszszimbólum, ez határozza meg hogy mások mely rétegbe sorolnak téged. És ez gáz.....
-
ZoZa™
senior tag
ez nem lesz olcsó vegyétek már észre, a lejátszóik sem olcsók cseppet sem, ez KÍNA az átverés világa vegyétek már észre
-
asadasad22
őstag
már bocsáss meg, de hogy beszélhetsz ilyen szintű hülyeséget? tényként állítod, hogy divatból fikázom az iphone-t. mit tudsz te rólam, és arról, hogy miről mit és miért mondok? szarráveri például a kijelző felbontásában, a ram mennyiségében is (ha igaz) és a proci teljesítményében is, ha minden igaz, amit mondanak róla. ezenkívül várhatólag nem lesz benne kinemkapcsolható amerika prediktív bevitel, lesz benne rendes bluetooth (woow, 2008 és már itt tartunk?), nem lesznek benne idióta korlátozások, mint az iphone-ban. ezek mellé kellemes árra is lehet számítani. ennyi bőven elég is, hogy szarráverje.
edit: egyébként mit keres ez a téma a mobiltelefonok között? egy winmobile-os teló itt, egy iphone pedig az okostelefonok között? érdekes megközelítés
-
törölt tag
ez nagyon király lesz, ha végre megjelenik
igazából nem is érdekel, hogy iphone gyilkos-e vagy sem, mert van egy óriási különbség az iphone és eközt: ez kell, az alma meg nem -
Magnum_
nagyúr
ez is ugyanolyan Iphone klón mint a Hiphone és társai....
-
szasza_xp
senior tag
-
evone
őstag
válasz
asadasad22 #18 üzenetére
rendben majd ha a kezunkbe fogjuk meglatjuk.
eddig semmiben nem veri szarra az iphonet ugyanis nem lehet kapni, nincsenek ra 3rd party appok, laggol az egesz menu stb. ha ez neked szarra veri az iphonet akkor vegyel nokia 1110at
mert neked azis szara verne
( leven divatbol fikazod az iphonet ..
)
-
Peat;)
veterán
válasz
nice2know_u #29 üzenetére
Vicces hogy ázsiai lányképfüggő vezetős cég hardwareügyileg összedob egy előremutató készüléket, olyat amiről pl egy motorola és se, sőt nokia csak álmodozik
, árban meg középkategóriába lövik be, már az dicséret hogy iphone-al van összehasonlítva sokak által, miközben tök más árkategória.
No de pár szakértő a fórumban egy videóból levonta a következtetést hogy ez csak egy olcsó másolat meg az iphone első generációt csak most éri el(csak tudnám hogy, ha kijelzőben már most jobb). De valami azt súgja ha meg is jelenik nem tud majd nagy piacra szert tenni, lehet bármilyen jó is, a többi telefongyár inkább kisakkozza a nagyobb piacokról, mint beégjenek egy hozzájuk mérten bolhányi cég ellenében...
-
nice2know_u
tag
A nem véglegest úgy értettem, hogy ez még csak ilyen "fejlesztői változat" és nincs teljesen optimalizálva, szóval mire kiadják valószínűleg nem lesz ilyen lagos (egyébként szerintem nem vészes), és valószínűleg az egér kurzor sem fog látszódni
. Később pedig ehhez is lesznek firmware frissítések, mint az iphonehoz.
Egyetértek hogy kell a frissítés, szerintem ez a telefon mérföldkő lehet a tudás/ár viszonylatban, és még egy pár dologban (gondolok pl a videólejátszásra) -
Csigger
őstag
válasz
nice2know_u #27 üzenetére
bocsánat, akkor nem winmo hanem wince! sorry!
iPhonenál sem végleges a szoft, azon is folyamatosan fejlesztenek! de az még így is gyorsabb, helyenkét bugos szofttal mint ez!
mindenesetre szép próbálkozás! kell a mobilvilágnak a frissítés, mert eddig a pocsolyában dagonyáztak a mobilosok, és szúrták ki a felhasználó szemét piszlicsáré fejlesztésekkel! -
Csigger
őstag
hát hogy is mondjam? ez lenne egy iPhone killer telefon? marha jó vicc!
ha jól olvasom winmo-s! látszik rajta! szaggatós a menü, a zoomolás, a lapozás!ha gyorsabb lenne lehetne egy iPhone alternatíva, de így tényleg csak egy gyenge koppintás!
-
ZoZa™
senior tag
mivel Wm már eleve hátránnyal indul stabilitás meg gyorsaság terén
-
Kobe
veterán
semmi, de szószerint semmi nincs ami szifon-killerré tenné. Ha egy hónappal az első generációs iphone után kijön, még versenyezhetett volna vele, de mára a nem túl okos szifon 3g is bíztatóbb képet mutat. Sajna nekem is az olcsó koppintás jött le, hiába minde "extrája" feltéve ha van neki de feltételezem a gyermekbetegségei ugyanazok mint az apple üdvöskjének
-
Greg-77
aktív tag
Jók a csajok a képeken!
Amúgy engem is érdekel a dolog, lehet h megint kamu
-
rumos14
nagyúr
válasz
nice2know_u #2 üzenetére
akkor a PocketPC programok M8-on való futtatása felejtős? komoly érvágás lenne.
-
asadasad22
őstag
gyerekek, ez valami félelmetesen jó, főleg ha a multitouch és gyorsított proci is igaz. szarráveri az iphone-t, semmi kétség.
-
nerva
csendes tag
Nem értem, miért gondolja mindenki, hogy ez egy működő készülék...
A CeBIT alapján, kitelik, hogy csak csináltak egy videót, fullscreen, Jack Wong begyakorolt pár mozdulatot és tádááám! Van egy szép mp4 lejátszónk.Talán picit elrugaszkodott, de ettől függetlenül érdeklődéssel várom.
-
ThorsHUN
őstag
Nocsak nocsak nocsak
Tagadom az illuziot, majd ha teszteltek a sracok hinni fogok -
joey04
titán
Ez már majdnem eléri az első (!!!) iPhone szintjét.Egy vicc ez az egész készülék.
-
whiz
aktív tag
Nékem ez valaé sokkal szimpatikusabb mint az ifon. Kíváncsi leszek rá, ha megjelenik - tesztre és árra
-
nice2know_u
tag
válasz
Aeromester #9 üzenetére
Ezt a kijelentést mire alapozod, "gagyi" ? Olcsónak még mondható esetleg, legalábbis az iphonehoz képest, de gagyinak semmiképp. 720x480 lcd, 256mb mem, 667 vagy 800mhz proci, bluetooth, wifi, multi-touch... mi kell még... ja igen, 3g, de az nem lesz az első verzióban. Ezek mellett kisebb is lesz mint az iphone.
-
Aeromester
csendes tag
Gagyi. Ez nem iphone-killer hanem egy olcsó utánzat
-
bmwk1200s
őstag
válasz
nice2know_u #5 üzenetére
Nem semmi!
Honnan vannak az infók?! -
BossBoss
őstag
Majd egy tesztre leszek kiváncsi. Reméljük nem kell már sokat várni.
-
Stiky
senior tag
Szkeptikus vagyok.
Ez egy átdolgozott GUI -s iPhone. Vagy CGI -vel varázsolták a működő telót a kezébe -
bmwk1200s
őstag
De hogyan tud két ujjal zoomolni, ha nem multi-touch kijelzője van? Mert ha jól tudom, azt nem támogatja a win.
-
papi77
addikt
Mivan,mégis lesz belőle v.mi!?
-
rumos14
nagyúr
én megint elbizonytalanodtam, hogy ezen akkor WM 6.1 lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest