- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
zombinyul #130 üzenetére
Nem csak a Nokiák kapnak... a mondanivalóm az volt, hogy a Nokia megkapta az engedélyt a maga kis privát játékaihoz a 7.5-n és mivel most érkezik majd a 7.8 ezért arról írtam.
A 8 nál viszont a Nokia elveszítette a kiemeltségét, nincs akadálya annak, hogy a többi gyártó is csinálhasson olyasmit, amit korábban csak a Nokia. És lám, a referencia modell sem Nokia. -
Juveman
tag
válasz
zombinyul #83 üzenetére
Hát igen,szerintem sikeres lesz a WP,az olyanoknak mint én.Valahányszor Androidot fogtam kézbe,kényelmetlen túlcukrozott érzésem volt,ami nekem már a komfortérzet rovására ment.Nem csak az instabilitás miatt nem szeretnék droidot.Egyszerűen nem tetszik.Sokkal komfortosabb egy WP nekem a mindennapos használatban.Ez se rossz taktika,a 7.8 40.000-80.000 közti árban lesz,az egy magos WP-k.A WP8 meg a 80.000-160.000 tartományban.Így lefedhetik a minőségromlás nélkül.Szerintem ez is okos taktika.(ja amúgy 7.8 lesz az
)Szomorú lennék ha csak Android lenne,mert nem tetszik.Persze sok Androidosnak ez hihetetlen,meg hülye vagyok,meg nem normális a "fajtám",de van egy ilyen embercsoport a világban.Bocs.Nem butaságból vesznek emberek WP-t,én legalábbis tudatosan ezt választottam.Ezt nem feltétlenül neked írtam,csak visszaolvastam ezt-azt,azt megint,hogy a WP ilyen meg olyan sz.r,bezzeg a droid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest