- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
Egy szóval sem mondtam hogy nem jó érzés egy teljesen smooth WP7 telót használni.. de egy-két hónap és elmúlik ez az érzés.. (tapasztalat) és ekkor a kevésbé praktikus dolgok a WP7-ben, kezdenek csorbát ejteni a felhasználói élményemen...
Legalábbis nálam ez a helyzet... Emellett a folyamatos "Majd"-ok a Microsoft részéről eléggé lehangolóak.
(#101) total90 Viber és a Skype ebben a formában egy kompromisszumos valami...
-
zombinyul
addikt
7.8, igen, razkodott a busz es felregepeltem, sorry.
Jogos. En Droidrol valtottam (bar akkoriban borzaszto unszimpatikus volt a wp, mint sok fikazonak, akkoriban nekem se volt vele tapasztalatom), eszem agaban se lett volna Droidrol valtani, de a 610-es annyira megtetszett hogy nem tudtam nem megvenni... Meg kivancsi is lettem, plusz mindig is szerettem a Nokiakat.Hat, soha tobbe Android (nem csak alap szutykokat hasznaltam beloluk). Valoban tulcsicsazott, tuleroltetett valami, esszel nem tudom felfogni hogy az, akinek volna penze es lehetosege valasztani, miert vesz robotot (bar sokaknak a mokolhatosag, meg a testreszabhatosag fontosabb mint a stabilitas, gyorsasag, uzemido, es a letisztultsag). Mert az azert durva hogy a Lumia 610-es mennyivel gyorsabb mint egy Xperia P(ami papiron ugyebar megeszi a 610-est), hat meg egy Acenel vagy egy hasonlo turhanal...
Es akkor a stabilitasrol nem is beszeltem...
-
nekem most van úton egy kétmagos android telefon... (céges telefonnak kell mert 2 céges számom van - s a wpből nincs 2 simes telefon
), illetve van egy 4.0.4-es android tabletem (7 col 480x800) és kín szenvedés használni ... 1 gigás proci + 512 MB ram ... bezzeg a wp7-es nokiám meg szárnyal netezés, használat össze sem hasonlítható. Plusz párom Galaxy S-énél többször tapasztaltam, hogyha hív és kinyomom és visszahívom egyből akkor még foglaltat jelez a telefon. Nem tudom, hogy a szolgáltatónál van-e a gáz de más telefonoknál nem vettem észre csak annál az 1 droidnál (mondjuk mást nem szoktam kinyomni és visszahívni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest