- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP23
senior tag
Mindenesetre nem vitték túlzásba a dolgot, leadtak két zenét és vége, gratulálok nekik ezért kellett ez a nagy felhajtás.
-
ESP23
senior tag
A zene úgy ahogy el is megy, de ez az egész mire jó?
Kétlem hogy itt bármit is bejelentene a Nokia.[link]
-
ESP23
senior tag
Hamarosan kezdődik! [link]
-
ESP23
senior tag
Mindenesetre elég furcsa címet adtak az egész eseménynek : Ne félj a sötétben
Nem tudom hogy ehhez mekkora kreativitás kellet hogy összehozzák. -
ESP23
senior tag
Az biztos hogy a Nokia készül valamire, méghozzá ma Londonban.[link]
-
Blyan
félisten
válasz
zombinyul #130 üzenetére
Nem csak a Nokiák kapnak... a mondanivalóm az volt, hogy a Nokia megkapta az engedélyt a maga kis privát játékaihoz a 7.5-n és mivel most érkezik majd a 7.8 ezért arról írtam.
A 8 nál viszont a Nokia elveszítette a kiemeltségét, nincs akadálya annak, hogy a többi gyártó is csinálhasson olyasmit, amit korábban csak a Nokia. És lám, a referencia modell sem Nokia. -
Blyan
félisten
válasz
Pttypang #128 üzenetére
Azért, mert a Nokia - ígérete ellenére - semmit nem osztott meg a WP közösséggel, és a MS se nézi ezt jó szemmel. Függetlenül attól, hogy szüksége van a Nokiára, és fordítva.
Szóval azt mondja most, hogy a Nokia megkapja a 7.8 exkluzivitást, a WP8-ban viszont nem kap külön engedményeket. -
balcsida
senior tag
Komolyan emberek beszarok rajtatok hogy egymást hogy püfölitek, szidjátok.
Egyszerűen nem lehet megérteni, hogy bizonyos embereknek más az igénye/ingerenciája arra, hogy mit használjon telefonjaként.
Igen, a WP minimal, de valaki pont ezt szereti. Szeretem, hogy out-of-the-box működik, NEM KELL vackolódni vele (az más kérdés, hogy én mit csinálok vele) Kicsit zárt, és akkor mi van?
Az Android más szempontból jó. Szép háttérképek és animációk, mindenféle mozgó, frissülő-lélegző elem. Cserébe viszont ugyebár maga a rendszer fragmentálódva van (tudom, a wp is, de nem olyan szinten). És nagyon nyílt, ez előny is és hátrány is, mivel mindenki szarrányúzhatja (én is lassan kezdem érteni a csíziót) de bárki írhat kártevő appot rá, amit aztán majd utólag kiszedhetnek.
Az iOS megint más tésztásleves. Ő is OOTB, és nincs szíjjelfragmentálódás (ipad-et most ne vegyük figyelembe). Cserébe kemény mint a beton, bár van JB megy ilyenek, de hát majd bisztos kiigazít egy nálam okosabb.
Viszont mindenre külön appot használni, az kicsit megőrjítene, szóval van hátránya is.
Ezt mind úgy mondom, hogy Blackberry-n és N9-en kívül szinte mindenféle-fajta telefon megfordult már a kezeim közt.Szóval
békabéke legyen lekeitekben! -
Érdekes, nekem eddig annyi a véleményem, hogy kipróbálod a wp-t, aztán vagy tetszik, vagy nem.
Esetleg kipróbálod a droidot, vagy tetszik, vagy nem.. nem kell azért rögtön leszúrni a másikat, ha neki más a véleménye..
A 7.8at várjuk, nincs mese -
Juveman
tag
Viber,Skype jogos.Mondjuk Március vége fele vettem a Lumiát,de még mindig nem vágyok Androidra.Te mond meg miért.Vasárnap tapiztam utoljára egy HTC 2 magos Droidot,azt beakadt a felület tapizás közben.Meg is állapítottam magamba,hogy ez még mindig nem kell.Azt gyors le is raktam csalódottan.
-
Sofian
őstag
Egy szóval sem mondtam hogy nem jó érzés egy teljesen smooth WP7 telót használni.. de egy-két hónap és elmúlik ez az érzés.. (tapasztalat) és ekkor a kevésbé praktikus dolgok a WP7-ben, kezdenek csorbát ejteni a felhasználói élményemen...
Legalábbis nálam ez a helyzet... Emellett a folyamatos "Majd"-ok a Microsoft részéről eléggé lehangolóak.
(#101) total90 Viber és a Skype ebben a formában egy kompromisszumos valami...
-
Juveman
tag
Mindenki ért mindent.
Ismerem a droidot,csak nem érdekel,nem tetszik,komfortosabb érzés nap mint nap a WP számomra.Tudom ez hihetetlen,de vannak így egy páran.Csak akkor vennék droidot,ha nem lenne WP többé.Nem kell meggyőzni senkit,ismerem mind két rendszert,és képzeld a WP-t szeretem.Durva mi!Jah,amiket felsoroltál nagyja WP-re is van,bocs.Szerinted Microsoft Skydrive mi?Esőztető alkalmazás?
-
Sofian
őstag
Amit sokan nem értenek. Wp7 smooth nagyon sok kompromisszummal. Android akdhat de van skype viber skydrive gdrive dropbox angry birds rendes gtalk, swype keyboardok, alkalmazás szintű adatforgalom mérő. Custom kamera appok tömkelege, instagram, tumblr kliens, whatsapp, notifikacios rendszer, böngésző ami megjegyzi a jelszavakat felhasznaloneveket, asztali chrome-mal szinkronizál, van magyar nyelvű t9 szótár, valóban jól működő push notification, Wifi direct, dhcp nélküli wifire is felmegy... meg ilyen apróságok...
Lumia 800-am van..
-
Blyan
félisten
válasz
MasterMark #94 üzenetére
De. Alapkészüléknek jó, levélnézegetésre, viszont bőven meglátszik, hogy kevés ez a memória.
Még az exTrophym is köröket verne rá a plusz memória miatt. -
AMD Power
titán
256 MB RAM? Nem kevés ez egy kicsit?
-
catroot
veterán
válasz
skylinelaca #58 üzenetére
Tesómnak jelenleg is X8-asa van, teljesen gyári. Az viszont minden, csak nem folyamatos. Jó, ha nem WP-t használnék, akkor valószínű, hogy nem tűnne fel annyira.
De pl. ha több frissítést telepít, akkor átmegy az egész képregénybe.
A Skydrive-ra:
Azért csökkenti a méretét, mert nem a kliensből teszed fel. Ha innen töltöd fel, akkor felteszi eredetiben.
-
stamas80
tag
De legalább van benne homokóra! Nem is tudom mikor láttam ilyet utoljára!
-
zombinyul
addikt
7.8, igen, razkodott a busz es felregepeltem, sorry.
Jogos. En Droidrol valtottam (bar akkoriban borzaszto unszimpatikus volt a wp, mint sok fikazonak, akkoriban nekem se volt vele tapasztalatom), eszem agaban se lett volna Droidrol valtani, de a 610-es annyira megtetszett hogy nem tudtam nem megvenni... Meg kivancsi is lettem, plusz mindig is szerettem a Nokiakat.Hat, soha tobbe Android (nem csak alap szutykokat hasznaltam beloluk). Valoban tulcsicsazott, tuleroltetett valami, esszel nem tudom felfogni hogy az, akinek volna penze es lehetosege valasztani, miert vesz robotot (bar sokaknak a mokolhatosag, meg a testreszabhatosag fontosabb mint a stabilitas, gyorsasag, uzemido, es a letisztultsag). Mert az azert durva hogy a Lumia 610-es mennyivel gyorsabb mint egy Xperia P(ami papiron ugyebar megeszi a 610-est), hat meg egy Acenel vagy egy hasonlo turhanal...
Es akkor a stabilitasrol nem is beszeltem...
-
nekem most van úton egy kétmagos android telefon... (céges telefonnak kell mert 2 céges számom van - s a wpből nincs 2 simes telefon
), illetve van egy 4.0.4-es android tabletem (7 col 480x800) és kín szenvedés használni ... 1 gigás proci + 512 MB ram ... bezzeg a wp7-es nokiám meg szárnyal netezés, használat össze sem hasonlítható. Plusz párom Galaxy S-énél többször tapasztaltam, hogyha hív és kinyomom és visszahívom egyből akkor még foglaltat jelez a telefon. Nem tudom, hogy a szolgáltatónál van-e a gáz de más telefonoknál nem vettem észre csak annál az 1 droidnál (mondjuk mást nem szoktam kinyomni és visszahívni)
-
hát én nem hazudok, és az asszonykám sem hazudik. Míg csak 1x 2x fordult elő, addig mi is azt gondoltuk, hogy elfelejtette beállítani, de mikor már rendszeresen fordult elő akkor rájöttünk, hogy nem mi vagyunk a hülyék. Ja persze ehhez az is kell, hogy kb 1 hónapid ne indítsuk újra a telefont. De ez azért akkor sem normális működés... WP-m fél éve nem volt kikapcsolva s semmit nem veszek észre ebből ...
-
Juveman
tag
válasz
zombinyul #83 üzenetére
Hát igen,szerintem sikeres lesz a WP,az olyanoknak mint én.Valahányszor Androidot fogtam kézbe,kényelmetlen túlcukrozott érzésem volt,ami nekem már a komfortérzet rovására ment.Nem csak az instabilitás miatt nem szeretnék droidot.Egyszerűen nem tetszik.Sokkal komfortosabb egy WP nekem a mindennapos használatban.Ez se rossz taktika,a 7.8 40.000-80.000 közti árban lesz,az egy magos WP-k.A WP8 meg a 80.000-160.000 tartományban.Így lefedhetik a minőségromlás nélkül.Szerintem ez is okos taktika.(ja amúgy 7.8 lesz az
)Szomorú lennék ha csak Android lenne,mert nem tetszik.Persze sok Androidosnak ez hihetetlen,meg hülye vagyok,meg nem normális a "fajtám",de van egy ilyen embercsoport a világban.Bocs.Nem butaságból vesznek emberek WP-t,én legalábbis tudatosan ezt választottam.Ezt nem feltétlenül neked írtam,csak visszaolvastam ezt-azt,azt megint,hogy a WP ilyen meg olyan sz.r,bezzeg a droid.
-
savoo
addikt
válasz
Na azért ne beszélj vadakat, nekem is volt X8-am, az bizony akad, max az emlékek megszépültek nálad.
Múltkor is pont láttam valakinél X8-at, és hát úgy laggolt mint az állat.
-
Glenda
addikt
-
oliverkiss32
aktív tag
-
válasz
oliverkiss32 #67 üzenetére
inkább nem megyek a te szintedre, mert ott a rutinoddal még legyőzöl
-
Glenda
addikt
válasz
oliverkiss32 #68 üzenetére
Csak az a baj, hogy ezen kívül nem jut eszembe semmi amire használni tudnám...de most komolyan.
Legegyszerűbb példa, a hétvégi rutin. Elnavigálok ahova menni szeretnék, közben szól a podcast. Odaértem, foursquare. Ha fényképezek, rögtön mennek a képek a felhőbe. Esetleg a résztvevőknek elküldön rögtön levében is. Illuminált állapotban egy két embernek SMS. Otthon ébresztő beállít és alvás. -
Glenda
addikt
válasz
oliverkiss32 #62 üzenetére
Én mondjuk csak használni akarom. Telefonálni, üzenetezni, emailezni, böngészni, játszani és más programokat futtatni. Másrészt jó, hogy nem kell egy másik telefonnak lennie a fiókban, amin tesztelni tudok.
Szeretem, hogy Shazam nélkül is fel tudok ismerni zenéket, hogy a képeim automatikusan feltöltődnek a SkyDrivera.Pár ismerősömnek Androidja van, kinőttem én már az xda-zásból, az imdákozásból (egyikük brickelte a Magicet nemrég). Ha annyira hekkelni van kedvem, akkor dolgozom, azért még fizetnek is.
Az meg a te privát problémád, hogy a mindenki szerint egyszerű menü neked fejtörést okoz.
-
válasz
oliverkiss32 #62 üzenetére
na most kérlek dönts
egyszerű vagy nem? jó lenne ha egy hsz-en belül nem mondanál magadnak ellent ... Amúgy a wp tényleg f*s rendszer. Minden működik benne, gyors, smooth, és logikus persze aki egyszerű mint a faék annak lehet bonyolult ...
-
válasz
skylinelaca #60 üzenetére
igénytelen emberként nekem tetszik és elég egy lumia800 funkcionalitása és sebessége ... de várom, hogy jöjjön a 920 ... mert még igénytelenebb akarok lenni... amúgy az nt kernel alap biztos rossz lesz ... ironia off
-
Glenda
addikt
válasz
oliverkiss32 #59 üzenetére
Amennyire én tudom, a grafikusan gyorsított GUI-nál édes mindegy, hogy rózsaszín egyszarvú vagy stilizált telefon ikon van textrúraként a lapkán/ikonon.
Azért gyors, mert optimalizálva van.
-
skylinelaca
senior tag
válasz
oliverkiss32 #59 üzenetére
a SZÁMOMra fontos programok működése, és a programmennyiség(és minőség) viszont kifejezetten nem tetszik wp-n. Minden csak a lumiákra, de télleg minden.... többi wp-s meg rohadjon meg... viber is egy vicc.. inkább átnevezték viber messengerre hogy ne kérjék számon a hívás hiányát (de bennehagyták az ikont hozzá)
-
oliverkiss32
aktív tag
válasz
Na épp ez az! WP egy igénytelen symbian szintű rendszer. Azért gyors mert a legjobb program rajta az időjárás widget. Aláírásom!!!
-
skylinelaca
senior tag
azért nekem volt X8-am is gyári rendszerrel, és egyszersem akadt vagy fagyott meg, (600mhz 256mb ram) , jelenleg is van htc radarom (wp7), 1x sem fagyasztottam meg (viszont van pár hibája) , és a radar mellé van egy sgs2-m aki az eddigi legerősebb telefonom, gyári rendszerrel akadt és fagyott, most custommal meg olyan "szmúúsz" hogy csak na. wp egy grafikailag igénytelen és egyszerű rendszer, nem is csoda hogy nem akad meg, csoda is lenne ha igen. én szeretem mind2 telefonomat mindkettő másban jó.
szerk: volt Lumia 710-em is mielőtt megvádolnak valamivel
-
Probber
őstag
Menő az új karakterkészlet!
-
tibi683
tag
Nem értem miért kell idejönni az "Androidosoknak" itt fikázgatni hogy az ö telefonjuk ezt mind már évek óta tudja, egészségükre
Majd ha az android is előáll egy olyan telefonnal amiben egy 800 mhz es procivan 256 mb rammal és igy pörög a gyári rendszer (Nem Costum rommal! amik ugyan gyorsabbak de stabilitás... ) akkor megemelem a kalapom(mert az IOS és a WP7 is megcsinálta
)
Ezt a csempézést pedig hagyjuk már meg a burkolóknak
-
muratomi1
senior tag
Ez fura.. a belsőség ugyanaz mint a 610-ben.. minek is vennék drágább de ugyanolyan kapacitású telefont??
-
válasz
oliverkiss32 #1 üzenetére
... és, ha a WP-nak elég ennyi, akkor mi a fenének bele több? Dísznek?
-
ESP23
senior tag
Ezt most találtam: [link]
-
Juveman
tag
Én kérek elnézést helyetted,így azért ne beszélj.Én is WP-s vagyok,imádom,vagyis inkább Nokiás,de tudom miért szeretik a droidot az emberek.(Nyíltság,csili-vili felület,testre szabhatóság)ezért eltűrik hogy néha akad,meg lefagy.Ennyi.Mi meg pont fordítva.Kinek mi a fontos.Azért nem kell így beszélni.Engem csak az idegesít,ha torzítják a dolgokat,meg az istenbe is belekötnek.Vagy szimplán fi.gja sincs az ominózus hozzászólónak a WP-ről.
-
tixem
addikt
hűha, jó hogy betévedtem ide, micsoda újdonságokat tanul itt az ember cirka 40 hsz után
-
Abysmal
aktív tag
"Az viszont az LG Optimus 7 tulajoknak bosszantó lehet, hogy az LG állítólag bejelentette , nem fogja elérhetővé tenni erre a modellre a 7.8-s frissítést."
Ez azért remélhetőleg kamu. Nem Optimus 7-em van, de ha ezt megteheti az LG, akkor gyanús, hogy nem csak ő fogja :/ Nem arról volt szó régebben, hogy ezeket amúgy a Microsoft frissíti, legfeljebb együttműködve a gyártókkal? Mondjuk az eddigi frissítések miatt a fene tudja...(#27) Blyan:
Persze, tudok róla, viszont amikor megjelent a WP7, akkor arról volt szó, hogy az MS frissíti, így nem történhet meg vele az, ami az Androidos telefonokkal, hogy a gyártó belesz** az egészbe, és nem frissíti tovább. Ha ez így lenne, akkor az LG ezt nem tudná meglépni, nem? -
Juveman
tag
válasz
oliverkiss32 #24 üzenetére
Nem erről beszélek te ÁSZ!!!Hanem hogy ezekről a javulásokról ennyit írt a MA:átdolgozott kezelőfelület mellett az új zárképernyő is átültetésre kerül A többi csak lehúzás.Amúgy melyik 10 éves telefonba van netről frissülő háttérkép,meg tudod megvágni az mp3-as zenéidet?Ennyit emelt ki az egész hírből.
-
Sanya
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #9 üzenetére
annyira azért nem bonyolult a rendszer, csak optimalizálatlan. sok mag viszi majd.
-
ESP23
senior tag
Azért hogy több információnk legyen, itt van egy pár dolog ami biztosan benne lesz:
-New Boot Screen
-New Start screen
-New Core apps re-design
-20 Accent colors
-Live Lock screen Wallpaper
-Nokia Network+ settingsVan viszont pár olyan funkció, amit csak a Lumia tulajdonosok kapnak meg:
-Bluetooth sharing of non-DRM multimedia files
-More ringtone editing abilities
-Contact transfer and sharing app upgrade with new featuresAz viszont az LG Optimus 7 tulajoknak bosszantó lehet, hogy az LG állítólag bejelentette , nem fogja elérhetővé tenni erre a modellre a 7.8-s frissítést.
-
Juveman
tag
Most nincs pofám más oldalt belinkelni erről a hírről.Nokiákon BT adatküldés,Bing háttérkép frissül napszaktól függően,20 csempeszín,Nokiákon sms piszkozat készítés lehetőség,csengőhang szerkesztő,névjegyet és alkalmazást is át lehet küldeni más telefonra.Persze MA-án erről nincs szó,csak hogy nem kap IE frissítést,meg felsorolja a leggyengébb Nokia tulajdonságait.Most tényleg ennyire utálják a Nokiát?Minek raktok fel egy ilyen cikket?Nokiás hír áttolva egy MA cenzúrán.Persze aki nálatok informálódik Nokia ügyben,az meg is érdemli,hogy manipulálják.
-
-
catroot
veterán
Azért ez a momentum nekem annyira nem tetszik, bár a büdös életben nem lesz ilyen telóm.
-
Blyan
félisten
válasz
oliverkiss32 #12 üzenetére
Nagyon összetett, tökre az. Atomosan.
-
fffeco
tag
ha a bootnál új windows logo van akkor a gombon miért régi van?
ez olyan nem normális
-
Blyan
félisten
válasz
oliverkiss32 #9 üzenetére
Igen, pontosan. Az Android olyan bonyi, hogy kell neki az atomreaktor.
Ezért szeretjük, nem?
-
-
tdd587
őstag
Megint mindent megtudtunk, ami ránk tartozik wp7.8 ügyben...
-
Blyan
félisten
Díjaztam volna, nem csak kínai írásjeleket látok.
-
Sanya
nagyúr
válasz
oliverkiss32 #1 üzenetére
A windows 7 és 8-as mobil-operációs rendszer azért jobban optimalizált, mint egy android. 1 gb memóriás android tabletemen max 450MB szabad, míg a nokiák régóta az optimalizálásról híresek.
Nem a számok számítanak, egy xbox-ban 256Mbyte ram van, mégis durvább játékokat futtat, mint egy s3 samsung, vagy egy 4.2-es androidos jövőbeli 2gb-os LG.
-
oliverkiss32
aktív tag
Egy magos processzor és 256MB ram? Ez nem mondható alapmodellnek. A több mint egy éves telefonokban is 512MB van minimum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest