- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juveman
tag
Viber,Skype jogos.Mondjuk Március vége fele vettem a Lumiát,de még mindig nem vágyok Androidra.Te mond meg miért.Vasárnap tapiztam utoljára egy HTC 2 magos Droidot,azt beakadt a felület tapizás közben.Meg is állapítottam magamba,hogy ez még mindig nem kell.Azt gyors le is raktam csalódottan.
-
Juveman
tag
Mindenki ért mindent.
Ismerem a droidot,csak nem érdekel,nem tetszik,komfortosabb érzés nap mint nap a WP számomra.Tudom ez hihetetlen,de vannak így egy páran.Csak akkor vennék droidot,ha nem lenne WP többé.Nem kell meggyőzni senkit,ismerem mind két rendszert,és képzeld a WP-t szeretem.Durva mi!Jah,amiket felsoroltál nagyja WP-re is van,bocs.Szerinted Microsoft Skydrive mi?Esőztető alkalmazás?
-
Juveman
tag
válasz
zombinyul #83 üzenetére
Hát igen,szerintem sikeres lesz a WP,az olyanoknak mint én.Valahányszor Androidot fogtam kézbe,kényelmetlen túlcukrozott érzésem volt,ami nekem már a komfortérzet rovására ment.Nem csak az instabilitás miatt nem szeretnék droidot.Egyszerűen nem tetszik.Sokkal komfortosabb egy WP nekem a mindennapos használatban.Ez se rossz taktika,a 7.8 40.000-80.000 közti árban lesz,az egy magos WP-k.A WP8 meg a 80.000-160.000 tartományban.Így lefedhetik a minőségromlás nélkül.Szerintem ez is okos taktika.(ja amúgy 7.8 lesz az
)Szomorú lennék ha csak Android lenne,mert nem tetszik.Persze sok Androidosnak ez hihetetlen,meg hülye vagyok,meg nem normális a "fajtám",de van egy ilyen embercsoport a világban.Bocs.Nem butaságból vesznek emberek WP-t,én legalábbis tudatosan ezt választottam.Ezt nem feltétlenül neked írtam,csak visszaolvastam ezt-azt,azt megint,hogy a WP ilyen meg olyan sz.r,bezzeg a droid.
-
Juveman
tag
Én kérek elnézést helyetted,így azért ne beszélj.Én is WP-s vagyok,imádom,vagyis inkább Nokiás,de tudom miért szeretik a droidot az emberek.(Nyíltság,csili-vili felület,testre szabhatóság)ezért eltűrik hogy néha akad,meg lefagy.Ennyi.Mi meg pont fordítva.Kinek mi a fontos.Azért nem kell így beszélni.Engem csak az idegesít,ha torzítják a dolgokat,meg az istenbe is belekötnek.Vagy szimplán fi.gja sincs az ominózus hozzászólónak a WP-ről.
-
Juveman
tag
válasz
oliverkiss32 #24 üzenetére
Nem erről beszélek te ÁSZ!!!Hanem hogy ezekről a javulásokról ennyit írt a MA:átdolgozott kezelőfelület mellett az új zárképernyő is átültetésre kerül A többi csak lehúzás.Amúgy melyik 10 éves telefonba van netről frissülő háttérkép,meg tudod megvágni az mp3-as zenéidet?Ennyit emelt ki az egész hírből.
-
Juveman
tag
Most nincs pofám más oldalt belinkelni erről a hírről.Nokiákon BT adatküldés,Bing háttérkép frissül napszaktól függően,20 csempeszín,Nokiákon sms piszkozat készítés lehetőség,csengőhang szerkesztő,névjegyet és alkalmazást is át lehet küldeni más telefonra.Persze MA-án erről nincs szó,csak hogy nem kap IE frissítést,meg felsorolja a leggyengébb Nokia tulajdonságait.Most tényleg ennyire utálják a Nokiát?Minek raktok fel egy ilyen cikket?Nokiás hír áttolva egy MA cenzúrán.Persze aki nálatok informálódik Nokia ügyben,az meg is érdemli,hogy manipulálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest