- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
7.8, igen, razkodott a busz es felregepeltem, sorry.
Jogos. En Droidrol valtottam (bar akkoriban borzaszto unszimpatikus volt a wp, mint sok fikazonak, akkoriban nekem se volt vele tapasztalatom), eszem agaban se lett volna Droidrol valtani, de a 610-es annyira megtetszett hogy nem tudtam nem megvenni... Meg kivancsi is lettem, plusz mindig is szerettem a Nokiakat.Hat, soha tobbe Android (nem csak alap szutykokat hasznaltam beloluk). Valoban tulcsicsazott, tuleroltetett valami, esszel nem tudom felfogni hogy az, akinek volna penze es lehetosege valasztani, miert vesz robotot (bar sokaknak a mokolhatosag, meg a testreszabhatosag fontosabb mint a stabilitas, gyorsasag, uzemido, es a letisztultsag). Mert az azert durva hogy a Lumia 610-es mennyivel gyorsabb mint egy Xperia P(ami papiron ugyebar megeszi a 610-est), hat meg egy Acenel vagy egy hasonlo turhanal...
Es akkor a stabilitasrol nem is beszeltem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Hardcore café
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest