- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsida
senior tag
Komolyan emberek beszarok rajtatok hogy egymást hogy püfölitek, szidjátok.
Egyszerűen nem lehet megérteni, hogy bizonyos embereknek más az igénye/ingerenciája arra, hogy mit használjon telefonjaként.
Igen, a WP minimal, de valaki pont ezt szereti. Szeretem, hogy out-of-the-box működik, NEM KELL vackolódni vele (az más kérdés, hogy én mit csinálok vele ) Kicsit zárt, és akkor mi van?
Az Android más szempontból jó. Szép háttérképek és animációk, mindenféle mozgó, frissülő-lélegző elem. Cserébe viszont ugyebár maga a rendszer fragmentálódva van (tudom, a wp is, de nem olyan szinten). És nagyon nyílt, ez előny is és hátrány is, mivel mindenki szarrányúzhatja (én is lassan kezdem érteni a csíziót) de bárki írhat kártevő appot rá, amit aztán majd utólag kiszedhetnek.
Az iOS megint más tésztásleves. Ő is OOTB, és nincs szíjjelfragmentálódás (ipad-et most ne vegyük figyelembe). Cserébe kemény mint a beton, bár van JB megy ilyenek, de hát majd bisztos kiigazít egy nálam okosabb.
Viszont mindenre külön appot használni, az kicsit megőrjítene, szóval van hátránya is.
Ezt mind úgy mondom, hogy Blackberry-n és N9-en kívül szinte mindenféle-fajta telefon megfordult már a kezeim közt.Szóval
békabéke legyen lekeitekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest