Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• balcsida

senior tag

Komolyan emberek beszarok rajtatok hogy egymást hogy püfölitek, szidjátok.
    Egyszerűen nem lehet megérteni, hogy bizonyos embereknek más az igénye/ingerenciája arra, hogy mit használjon telefonjaként.
    Igen, a WP minimal, de valaki pont ezt szereti. Szeretem, hogy out-of-the-box működik, NEM KELL vackolódni vele (az más kérdés, hogy én mit csinálok vele ;] ) Kicsit zárt, és akkor mi van?
    Az Android más szempontból jó. Szép háttérképek és animációk, mindenféle mozgó, frissülő-lélegző elem. Cserébe viszont ugyebár maga a rendszer fragmentálódva van (tudom, a wp is, de nem olyan szinten). És nagyon nyílt, ez előny is és hátrány is, mivel mindenki szarrányúzhatja (én is lassan kezdem érteni a csíziót) de bárki írhat kártevő appot rá, amit aztán majd utólag kiszedhetnek.
    Az iOS megint más tésztásleves. Ő is OOTB, és nincs szíjjelfragmentálódás (ipad-et most ne vegyük figyelembe). Cserébe kemény mint a beton, bár van JB megy ilyenek, de hát majd bisztos kiigazít egy nálam okosabb.
    Viszont mindenre külön appot használni, az kicsit megőrjítene, szóval van hátránya is.
    Ezt mind úgy mondom, hogy Blackberry-n és N9-en kívül szinte mindenféle-fajta telefon megfordult már a kezeim közt.

Szóval béka béke legyen lekeitekben!

Új hozzászólás Aktív témák