- Mobil flották
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsida
senior tag
Komolyan emberek beszarok rajtatok hogy egymást hogy püfölitek, szidjátok.
Egyszerűen nem lehet megérteni, hogy bizonyos embereknek más az igénye/ingerenciája arra, hogy mit használjon telefonjaként.
Igen, a WP minimal, de valaki pont ezt szereti. Szeretem, hogy out-of-the-box működik, NEM KELL vackolódni vele (az más kérdés, hogy én mit csinálok vele) Kicsit zárt, és akkor mi van?
Az Android más szempontból jó. Szép háttérképek és animációk, mindenféle mozgó, frissülő-lélegző elem. Cserébe viszont ugyebár maga a rendszer fragmentálódva van (tudom, a wp is, de nem olyan szinten). És nagyon nyílt, ez előny is és hátrány is, mivel mindenki szarrányúzhatja (én is lassan kezdem érteni a csíziót) de bárki írhat kártevő appot rá, amit aztán majd utólag kiszedhetnek.
Az iOS megint más tésztásleves. Ő is OOTB, és nincs szíjjelfragmentálódás (ipad-et most ne vegyük figyelembe). Cserébe kemény mint a beton, bár van JB megy ilyenek, de hát majd bisztos kiigazít egy nálam okosabb.
Viszont mindenre külön appot használni, az kicsit megőrjítene, szóval van hátránya is.
Ezt mind úgy mondom, hogy Blackberry-n és N9-en kívül szinte mindenféle-fajta telefon megfordult már a kezeim közt.Szóval
békabéke legyen lekeitekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest