- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orionstar
csendes tag
Igenis hiányzik az építgetős rész, szeretek/szeretünk építgetni technológiákat fejleszteni, gyűjtögetni, ez eddig mind hozzá tartozott a játékhoz, ettől fosztottak meg minket. A DOTA-t se kedveltem annyira, pont emiatt, a Warcraft3+FT jó stratégia játék, klasszikus értelemben, stratégia. Azzal egyet értek hogy pörgős volt a béta, elég hamar lementek a meccsek a 2500-as limit miatt, nagy harcok is összejöttek, ahhoz képest milyen kevés egységed lehetett készíteni... volt összesen kb. 15 egységem és már max pop-on voltam...
Nem bejövős a dolog!
-
Sam Bass volt.
Mostmár tudom ki a felelős.... -
whitezo88
nagyúr
hiányzik az építgetős rész? és mi van a DOTA-val? az is WC3ra épül, mégis köze sincsen a játékhoz. én játszottam sokat a beta-val és isteni, 4 pálya volt csak abban, de nagyon izgalmas, mozgalmas. pörgés, adok-kapok, satöbbi.
-
Robb202
tag
Nagy kár, hogy a C&C 4-hez nem készítettek magyar feliratot. Ha már az eddigiek magyarítva voltak megtehették volna, hogy ezt is lemagyarítják ha ez a befejező rész.
Ez szimplán így azért igénytelenség. -
Dany007
veterán
Köszönöm a választ!
Így nekem se jön be a dolog... Pedig a Tiberian Sunnal még ma is tolom rendszeresen.
De ez így már nagyon nem ugyan az lesz. A story rész valamiért sose érdekelt... A stratégiai annál inkább.
De ahogy látom mások is így vannak vele. A videók alapján inkább valami UT2004 egyik játékmódjára emlékeztet, ahol biztosítási pontokat kellett elfoglalni és tartani.
Ez így elég neccesnek néz ki =/ -
-
Nekem se tetszik a gameplay videok alapján pedig az én szívemhez is a stratégiák állnak a legközelebb. Viszont nem játszottam beta-val úgyhogy adok egy esélyt majd a játéknak, hátha...
-
orionstar
csendes tag
Szia!
Az eddigi infók és a béta teszt alapján nem lesz benne klasszikus bázisépítgetős rész. Sehol... Szinte csak a főépület tekinthető épületnek, de az se az igazi. Három "kaszt" van, a három közül a védő több épületet tud felhúzni, pl bunker, anti air.... ilyesmik, gyárt ő se tud.
A tiberiumot már nem muszáj gyűjteni, elég, ha elfoglal az ember Tiberium Processsing nodeokat vagy miket, a konkrét névben nem vagyok biztos és csak jön az anyag.Szerintem a C&C kedvelőknek, csak a sztori miatt érdemes végigjátszani... a stratégia fanok, meg ki-ki válogatja. Nekem nem jött be! Pedig én aztán C&C és stratégia fan is vagyok, egy ideig még vittem a magyar rajongói oldalt is... de ez a játék.... pfff.
-
Dany007
veterán
Én ezt még mindig nem teljesen értem...
Milyen lesz a skirmish mód? Engem kifejezetten az érdekelne. A mission rész nem érdekel.
Ahogy látom már nem lesz olyan, hogy bázis? Hanem mozgó egységek lesznek azok is?
Vagy hogy?
Ahogy látom a kezelőfelület is gyökeresen megváltozott az eddigiekhez képest =/
Első ránézésre nem bejövős a dolog.
Szóval tudja valaki, hogy legalább skirmishben megmarad az a bázis építgetős, védekezős csapatépítős stílus? Kerestem már gameplay videókat de mindegyik csak a küldetéses részt mutatja be...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest