Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
Kb. egy hónapja használom a Tabot és a 2.2-vel is tökéletesen használható!
Amire megalkották arra igen is nagyon jó, így ahogy van.
Simán viszi a full HD-t, nagyon jó a netezés, képkezelése ötös, állat a navi stb.
És még mindig gyors, mint az elején.
Közben már most is van hozzá egy csomó frissített Rom, amik egyre jobbak.#8: Ja, én 120-ért vettem...
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
zsoldos10
csendes tag
Upsz szerintem így mostanában nem sokan vesznek androidos táblát max nagyon olcsón. Kiváncsi leszek a kezdő árakra......
Üdv!
-
BoB
veterán
Én arra írtam hogy megint terjedt a pletyka miszerint a Honeycomb-nak a min hardware igénye dupla magos processzor. Amiről bebizonyosodott hogy kamu hír, mint anno a 2.3-nál volt hogy a min 1GHz-es proc.
Egyértlemű hogy a 3.0 jelenlegi formájában csak tabletre lesz.
http://www.androidcentral.com/morrill-no-minimum-processor-requirements-honeycombYou may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Воланд
titán
Link? Én eddig csak azt olvastam, mint ami ebben a cikkben is szerepel, hogy elsősorban a nagyobb kijelzővel rendelkező tabletekre fejlesztik ezt a rendszert.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
plus44
veterán
nem rossz, de a BB megoldása nekem kicsit egyszerűbbnek és jobban használhatóbbnak tűnik.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
gybazsi
senior tag
Videók alapján elég bejövős, és stílusban tényleg hasonlít valamennyire a webOS-re sztem. Ezzel már én is látom értelmét a táblagépeknek.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
raulicio
senior tag
Elemegy a google is a sunyiba! Miért nem lehet normális, érhető számozást adni a rohadt verzióknak. Miért nem lehet a hülye tableteket teljesen külön venni?
Mintha valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag az lenne a készülékgyártók és oprendszer fejlesztők érdeke, hogy teljesen átláthatatlan legyen az egész.
-
Воланд
titán
Itt szó van a hardverigényéről a 3.0-nak, ez alapján tuti, hogy ebben a formában nem fog okostelefonokra jönni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
keIdor
titán
Ez a Tabletre való Android, ezt okostelefon nem kapja meg sztem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BoB
veterán
Azért ez már jelentősen jobb mint a Galaxy Tab a 2.2-vel...
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
.bableWes
őstag
szép remélem használhato is lesz majd
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
Davidoff91
aktív tag
Ez nagyon bejövős! Jók ezek az animációk, WP7-nél is nagyon tetszenek, remélem legalább olyan folyamatosak is a valóságban, mint ott. A böngésző tényleg félelmetes mennyire hasonlít ránézésre az asztalira.
[ Szerkesztve ]
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest