Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
Kb. egy hónapja használom a Tabot és a 2.2-vel is tökéletesen használható!
Amire megalkották arra igen is nagyon jó, így ahogy van.
Simán viszi a full HD-t, nagyon jó a netezés, képkezelése ötös, állat a navi stb.
És még mindig gyors, mint az elején.
Közben már most is van hozzá egy csomó frissített Rom, amik egyre jobbak.#8: Ja, én 120-ért vettem...
-
zsoldos10
csendes tag
Upsz szerintem így mostanában nem sokan vesznek androidos táblát max nagyon olcsón. Kiváncsi leszek a kezdő árakra......
-
BoB
veterán
Én arra írtam hogy megint terjedt a pletyka miszerint a Honeycomb-nak a min hardware igénye dupla magos processzor. Amiről bebizonyosodott hogy kamu hír, mint anno a 2.3-nál volt hogy a min 1GHz-es proc.
Egyértlemű hogy a 3.0 jelenlegi formájában csak tabletre lesz.
http://www.androidcentral.com/morrill-no-minimum-processor-requirements-honeycomb -
plus44
veterán
nem rossz, de a BB megoldása nekem kicsit egyszerűbbnek és jobban használhatóbbnak tűnik.
-
gybazsi
senior tag
Videók alapján elég bejövős, és stílusban tényleg hasonlít valamennyire a webOS-re sztem. Ezzel már én is látom értelmét a táblagépeknek.
-
raulicio
senior tag
Elemegy a google is a sunyiba! Miért nem lehet normális, érhető számozást adni a rohadt verzióknak. Miért nem lehet a hülye tableteket teljesen külön venni?
Mintha valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag az lenne a készülékgyártók és oprendszer fejlesztők érdeke, hogy teljesen átláthatatlan legyen az egész.
-
keIdor
titán
Ez a Tabletre való Android, ezt okostelefon nem kapja meg sztem.
-
BoB
veterán
Azért ez már jelentősen jobb mint a Galaxy Tab a 2.2-vel...
-
.bableWes
őstag
szép
remélem használhato is lesz majd
-
Davidoff91
aktív tag
Ez nagyon bejövős!
Jók ezek az animációk, WP7-nél is nagyon tetszenek, remélem legalább olyan folyamatosak is a valóságban, mint ott. A böngésző tényleg félelmetes mennyire hasonlít ránézésre az asztalira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest