- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz
torreadorz #258 üzenetére
Te gondolom valami közvélemény kutató lehetsz, hogy ilyen pontos adatokkal rendelkezel arról, hogy kinek mi tetszik. Vagy csupán egy troll vagy. Még gondolkozom ezen.
-
Assdak
őstag
válasz
torreadorz #249 üzenetére
Tehát akkor nekem nem tetszhet, hogy a start screenre kirakott csempéken látom az aktuális naptár bejegyzéseimet, időjárást, mikor lesz a következő meccs, mi lett az esti meccs eredménye, az instagram feed-et, és ezer mást. Nyilván, 80 böngészőablakkal kellene indulnom, minden gépindításnál, mert az úgy stílusos.
Hát köszi, hogy segítettél megvilágosodni. -
King Unique
titán
válasz
torreadorz #243 üzenetére
Ilyen hülyeséget szerintem nem kéne írni, h elég csak 1x újraindítani, mert ez speciel nem igaz...
Telepítettél te már xy notebookra fel drivereket
Mert éppenséggel nagyon soknál egyből újraindítást kér és lehet vele szórakozni, h lustaságból, csak az összes felrakása után csinálod meg, de én már jártam úgy, nem egyszer, h közben, v restart után dobott emiatt kékhalált a Windows...
De eleve inbox drivereken is lehet időt spórolni, v amit live fiók leszinkronizál, ez ne akard már megmagyarázni.
Grafika az más, azt a magad fajtáknak úgyse lehet elmagyarázni, h van élet a Win7 után is, nem csak annak a felülete lehet mutatós.
Itt eleve arra ment a válasz, h te feszegetted, h xy programot kell felpakolni a 8-ra, h használható legyen, holott erre csak egy bizonyos rétegnek van szüksége. Másrészt pont jó példa erre, h ha xy fájlformátumot nem kezel a Media Player, akkor hogy nézed meg a filmet, v nincs beépített PFD olvasó, h nyitod meg a fájlt??? Mert ez akadályozza a használhatóságot és pont, h el tökölni ezen programok felpakolásával egyik, másiknál is.
Az ilyen hülye autós példákat meg eleve kerülni kéne, mert egyik sem igazán jó, aki már nem tud kellő érveket felhozni, az jellemzően ilyenekkel próbálkozik.
De rövidre zárva a témát, nem tetszik a 8, bajod van felülettel, csempével, nem használod, nem veszed meg, ennyi.
Nem felel igényeidnek az előzetesek alapján a Win9, nem töltöd le, nem használod, nem fogod megvenni, ennyi.
Csak van egy olyan sanda gyanúm, h 30.-án majd te is mész szépen töltögetni, meg majd végül az fog virítani a gépeden, akár rendes vétel, akár más megoldás keretében...(#242) hcl : ott a Paint.net, igaz nem egy Photoshop, de átlag felhasználásra bőven jó és ingyenes.
Emberi hülyeséggel nem lehet mit kezdeni, sokan tört NOD32-t tesznek fel, holott ott van a havi magazinos regisztráció (meg se kell venni, elég SG fórum), de egy rakás free antivírus van, + a nagyok promói. -
King Unique
titán
válasz
torreadorz #220 üzenetére
1. Ha neked kell telepíteni a rendszert : Win7-nél egyesével kell felszenvedni minden egyes drivert, mindegyik után restart, ez egy laptopnál lehet 8-10, v akár több is. Ugyanúgy kell 3rd programokat felrakni, mert a beépített Paint, WMP semmire való, ahogy PDF olvasó és képfájlkezelő program sincs benne...de kell még rá Flash Player, szövegszerkesztő, akár másik böngészőstb. + vírusírtó. Ez talán nem macera, ezek talán nem kellenek ahhoz, h használható legyen??
8.1-nél néhány driver már beépített (inbox), vmint, ha volt korábbi telepítés és fiók, akkor beállításokon kívül még pár drivert is leszinkronizál és azzal se kell foglalkoznod. Én speciel néhány napja telepítettem 8.1 U1-et és csak 3 driver kellett feltennem ---> 3 restart, míg Win7 esetében több mint 10 kellett....!!
Aztán van benne beépített AV, képfájlkezelő, aszem PDF megjelenítő is.
Fentebb említett kiegészítő szoftverek természetesen jól jönnek, mondhatni kellenek Win8.1-nél is, de amennyi időt megspórolsz itt, ott, szerintem az bőven elég ahhoz, h egy Classic Shell, Glass8, Gadgetpack és társaira rákeress, felrakd. MÁR, ha szükséged van ezekre, mert egyébként azok nélkül is bőven használható a rendszer, nem mkinek kellenek....2. Ha előtelepített gépet vettél: 1-es pontban említett programokat itt is fel kell pakolnod, gyárilag ált., csak a driverek vannak feltelepítve, meg pár gyártói program (szemét). Tehát itt is ugyanúgy eltökölsz egy délután mindkét rendszer használhatóbbá tételével és akkor már nem mindegy, h 1-3 db progival több, v kevesebb Win8.1 esetén (+10 perc) ??
Mert azt nekem ne mond, h driverek és 3rd party programok nélkül a Win7 olyan hú de kényelmes és használható lenne....
És azt se állítsátok, h nonstop a Modern UI-t kell bámulni és azon dolgozni, mert ez se igaz, főleg 8.1-ben nem.+ Nem is annyira korosztály függő ez, mert pro/kontrát tud mki mondani fiatal, idős felhasználó terén is.
Azt meg szerintem minden géphasználó tudja, v illene, h nem mindig csak úgy van, h leülünk elé, aztán használjuk, hanem egy usernek néha foglalkozni kell bizonyos problémák megoldásával, gépkarbantartással. Mert a felhasználó felelőssége az is, h legyen rajta megfelelő vírusírtó, amit időnként lefuttat, frissen legyen tartva a rendszer stb.
Ha ezekre nem hajlandó odafigyelni, nem érdekli, szarik rá, akkor vagy vegyen Apple-t (bár annál is kell azért kicsit), vagy ne használjon Windowst és nyomogassa inkább az okostelóját...Mielőtt leírtok vmit, előtte tessék kicsit átgondolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest