- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #7348 üzenetére
Leírom,hogy mi történt.
2 telón külön számokon futott a viber.
Az egyik csak telón,a másik 1 telefon,2 tablet,2 PC- n futott.
A telefonokon gyári vissza állítást csináltam.
Ettől kezdve a tableteken ha belépek a telefonon a viberben megjelenik egy üzenet " Hoppá valami hiba történt",kiléptet a telefonon.
Ha másik tabletre próbálom aktiválni,akkor az előző tabletból kiléptet.
Próbáltam mindkét telszámommal,ugyan az a helyzet.
Rejtély számomra,hogy ez most miért van.😯🤔 -
Bferibörs
addikt
Sziasztok.
Változott a viber?
Telefonon be vagyok lépve,aktiválom a számot tableten ami nem sim képes. A telefonon kiléptet.
Eddig simán működött 1 telón és 2 tabbleten,pár napja meg kiléptet,ha másik eszközön aktiválom,akár tabon,akár telón.Tapasztalt valaki ilyet?
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
nincsnév007 #7258 üzenetére
Nem,nekem 1 telón,1 tabon,1 asztalin és egy laptopon fut.
-
Bferibörs
addikt
Ez annak jó akinek "buta" telefonja van és használni szeretné más eszközön.
Régen én is használtam így,csak tableten.Neked ez a megoldás amit Balázs 1956 írt:
"1 Viber feltelepítése, telefonszám megadása
2 Dob egy QR kódot"Na azt a kódot kell beolvastatnod a telódon.
De előtte mentsd le a Vibert a telón,biztos ami biztos -
Bferibörs
addikt
válasz
balazs1956 #7205 üzenetére
A régi tableten nem tudsz viber mentést készíteni,hogy ne vesszenek el a beírások?
-
Bferibörs
addikt
válasz
balazs1956 #7188 üzenetére
Régen lehetett kódot kérni sms- ben telefonra,ezt már nem lehet? Illetve telefonon be is mondták a kódot hívásnál.
Ez ma már nem működik?
Azt hiszem a telefonszám beírásánál lehetett választani. -
Bferibörs
addikt
válasz
Bacusuz #7155 üzenetére
Nem tudod megcsinálni, emlékeim szerint,ha új telót üzemelsz be viberrel akkor a tabletedről is elfognak tűnni a beírások a kód beolvasása után.
A képeket,videókat ( fájlokat nem tudom) a tableten lévő viber könyvtárakból ki tudod másolni.Esetleg itt kérdezz rá,hogy nem tud e valaki olyan progit,amivel megoldható( de szerintem nem lehet):
-
Bferibörs
addikt
válasz
-=RelakS=- #7152 üzenetére
Bízzunk benne,hogy jó lesz.
Én is csak véletlenül futottam bele tegnap. Nekem alapból nincs bekapcsolva az ismétlés. Ha használni akarom nekem kell bekapcsolni. -
Bferibörs
addikt
válasz
-=RelakS=- #7150 üzenetére
S23 u- van olyan hogy többször jelez ha nem olvasod. Ilyenre gondoltam hogy esetleg nem az e a hiba.
-
Bferibörs
addikt
válasz
-=RelakS=- #7148 üzenetére
Szerintem ez telefon függő, a teló értesítési beállításainál nézzél körül.
Én meg örülök,ha a viber egyszer csippan,van,hogy 3 droidon fut mellettem és b@cik csipogni ,néma mind.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Donki Hóte #7143 üzenetére
Sajna ezt úgy tudtam megoldani,hogy vettem egy feltöltős simet,azt tettem a másik telómba,arra a számra regeltem és csoportokat hoztam létre a fontos kontaktokkal mindkét telón. Így mindkét telómon ( számon) megjelennek a beírások.
Egy teló+ több tablet és több PC- re telepíthető,nem tudom hányra összesen.
-
Bferibörs
addikt
válasz
balazs1956 #7112 üzenetére
Bocs,akkor félre értettem,azt hittem a régebbi csevegések nem jelennek meg,csak az újak.
Ez így passz,ilyen nem fordult még elő nálam,hogy az aktuális csevegések nem jelennek meg más készülékemen.
-
Bferibörs
addikt
válasz
balazs1956 #7110 üzenetére
Szerintem: mivel új készülék,nem lesznek csevegési előzmények, csak azokat szinkronizálja a v. amik beüzemelés után készülnek. Ha újra húzod bármelyik készülékedet ( FR) és nincs mentés arról a készülékről,akkor is bukod az előzményeket.
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok, aktuális még,hogy másodlagos (PC win) sikertelen aktiválás esetén csak 24 óra eltelte után lehet próbálkozni?
Laptopomon elavult volt a viber ( nem használtam pár hónapig), közölte velem,hogy nem műxik, telepítsem újra. Nos azóta nem tudom aktiválni. ( QR kóddal, anélkül sem) Esetleg ötlete valakinek? -
Bferibörs
addikt
válasz
malgab01 #5936 üzenetére
Nem egészen értem a kérdésedet.
De a viber a telefonodon használt névjegyzékedet használja.
Ha onnan töröltél kontaktot akkor újra be kell pötyögnöd a névjegyzékbe.
Ha beszélgetést töröltél, és újra csevegni szeretnél az illetővel,akkor jobb felső sarok kereső ( nagyító ikon) és bepötyögöd az illető nevét. Ennek ugye az a feltétele,hogy működjön,hogy a telódon meg kell lennie a névjegyek között az emberkének a cucca. -
Bferibörs
addikt
válasz
< CyberBob > #5848 üzenetére
Az enyém is LTE modemes,simán felment rá a viber.
-
Bferibörs
addikt
válasz
balazs1956 #5804 üzenetére
Nekem nincs ilyen problémám. Amikor volt az net gond volt már nagyon régen.
-
Bferibörs
addikt
válasz
sherlock82 #5801 üzenetére
Ugyan azzal a telszámmal szerintem,nem. Én iPadre telepítettem anno nem is iPhonere, , vagy a telón ment, vagy az iPadon,mindig kilépett a másik készülékről ha valamelyiken beléptem.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Donki Hóte #5727 üzenetére
Meglepő,ilyennel még nem találkoztam.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Donki Hóte #5724 üzenetére
Nem,nekem is van SIM-es tabletem, SIM is van benne, működik más SIM kártya számával simán.
Ami nem működött régen,most nem tudom,hogy van. Android és iOS nem ment együtt, vagy android vagy iOS , ha az egyiken beléptem a másikon kilépett.iOS-t már nem használok. -
Bferibörs
addikt
válasz
Mzperikszy #5664 üzenetére
a viber könyvtárat is töröld,nem elég az "uninstall"
-
Bferibörs
addikt
válasz
dehogyisnem #5016 üzenetére
Sziasztok!
Bekapcsoltam a viber mentést, de nem használom ( nem is adtam meg neki mentési helyet), csak szerettem volna megnézni. Hogy a fenébe lehet kikapcsolni androidon? Tudna valaki segíteni?
-
-
Bferibörs
addikt
1.telepítem telóra ( két telóra nem tudod telepíteni egyszerre csak más telszámmal, vagy egyik műxik, vagy másik, együtt nem fog ) ( ha Remix OS_t használsz pld. laptopon,PC-n az is telefonként fog működni, telódon kikapcsol a viber.)
2. telepítem a következő eszközre - tabletek,pc-k ( alapvetően amin még nem volt viber, ha volt el kell távolítani, a könyvtárát is törölni-androidon)
mindegyik eszközöm QR kódot dob amit a telefon érzékel a viberen keresztül
ennyi
iOS ( iPad ) és android nekem nem ment együtt, vagy az android működött és iOS-ból kilépett, vagy fordítva- régebben próbáltam, iOs-t azóta kukáztam
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
dvdbackuper #4832 üzenetére
hát nem,nekem 1 telón 2 tabon és 3 PC-n megy
-
Bferibörs
addikt
-
Bferibörs
addikt
válasz
Tamagocsi123 #4760 üzenetére
hát car jelenleg a viber valamiért, délelőtt elküldött kép is csak délután érkezik meg
-
Bferibörs
addikt
Sziasztok. Olyan gondom van,hogy deaktiváltam a vibert egy telefonszámomon. Regeltem egy újra. Azok az ismerőseim akiknek mindkèt számom meg volt nem tudnak üzenetet küldeni, azt mondja a viber,hogy nincs viberem. Én tudok nekik írni de válaszolni ugyan úgy nem tudnak. Megkapják az üzenetet de ua. a szöveg,hogy nincs viberem,válaszolni nem tudnak.Mit.lehet ezzel kezdeni,hogy működjön?
-
Bferibörs
addikt
Bocs,elég érthetetlenül írtam, a viber aktiválásához tartozó,hívásról és sms-röl van szó, amit a viberesek kezdeményeznek.Ők hívnak utána sms- t küldenek az aktiváláshoz, tehát nem adatforgalom hanem bejövő hívás és sms a viber cégtöl,ami külföldi szám.
Üfsz nem tudta megmondani,küldenek híváslistát majd máj. vége felé. -
Bferibörs
addikt
válasz
Hauptmann #4522 üzenetére
Hülye kérdés lehet:
A viber hívást vagy sms (vibertől) fogadást a szolgáltató "kiszámlázza" nekem ?
Feltűnt, hogy nem használom az egyik telefonszámomat (feltöltő kártya) viszont vibert aktiváltam a számra 4 napja, simán levontak 69 Ft-ot. Ami nem gond, csak tisztázni szertném, hogy pár hét alatt hova tünt kb. 250 Ft egy olyan kártyáról amit nem használok (viberen kívül, aktiválás )( sem net sem más szolgáltatás nincs aktiválva rajta egyébként).
-
Bferibörs
addikt
válasz
< CyberBob > #4507 üzenetére
hát ja , ha nincs újra telepítve akkor (addig) működik amíg nem kell valamiért újra felrakni. Akkor már nem lehet aktiválni mivel a telszámra küldi(né) a kódot.
jut eszembe,kipróbálom,hogy második telón lehet e másodlagosnak használni a vibert,régebben nem lehetett, vagy az egyik telón működött a másikon kilépett vagy a másikon, a lényeg , hogy 2 telón nem tudtam ( tableteken,pc-n lehetett) ua. a vibert használni,lehet én bénáztam el
-
Bferibörs
addikt
válasz
< CyberBob > #4505 üzenetére
új elsődleges vibernél nem használhataó a qr kód csak másodlagosnál.a QR kódot a viber aktiválja amíg nincs telepítve,aktiválva a viber nem tudja aktiválni QR kóddal, nincs rá lehetősége
van olyan flotta amelyik fogadott sms és hívásért is számláz,illetve aktiválja a hívás engedélyezést IQ-nál ha jól emlékszem 800 Ft+ÁFA de nem vagyok tagja csak olvastam valahol
ha a régi számodon nem fogod használni a vibert akkor deaktiváld mert az ismerőseid nem fogják tudni, hogy már nem él
-
Bferibörs
addikt
válasz
< CyberBob > #4502 üzenetére
a viber aktiválásnál téged fog hívni és sms-t is küld egy kóddal, a qr kód akkor használatos ha másodlagos készülékre is telepíted a vibert pld. tablet,asztali gép , azzal aktiválod azokon telefonodon megjelenik a kód olvasó a másik kütyün meg a kód
ha IQ flottában vagy akkor szívás mert a hívás és sms fogadásért is perkálnod kell,nem tudom mennyit -
Bferibörs
addikt
válasz
KamuMazsola #4500 üzenetére
há jó szórakozást,motorral meg itt is
-
Bferibörs
addikt
válasz
Feri1977 #4490 üzenetére
szerintem próbálkoznak,naponta jön viber frissítés ,ha nem tetszik válts másra ,van elég sok lehetőség, remélem a viber miatt azért tudsz aludni
nem tudom hány éves vagy de ha így folytatod idős korodra nagy az esély , hogy "meghülyülsz" idézőjelben , kikészülsz agyilag.
-
Bferibörs
addikt
hát van amelyik teló és van amelyik bluetooth nem kezeli ( csak hanghívást ad ki ,fogad bluetooth-on ) Meg ne kérdezt mivel jelölik valami A2DP-t kell kezelniük ...de ezt majd inkább más
Nekem pld. van amelyik telómról simán kimegy bluetooth fülesre van amelyikről nem u.arra a fülesre. -
Bferibörs
addikt
válasz
< CyberBob > #4465 üzenetére
hát szerintem úgy tudod aktiválni, hogy a sim karit beteszed egy másik buta telóba lehetőleg, oda fogja küldeni a kódot amit be tudsz írni a használandó telóba majd ( onnan gondolom, hogy remix os-t így aktiváltam) na a lényeg hogy azon a telón amin fogadod az sms-t ne legyen viber
-
Bferibörs
addikt
válasz
Feri1977 #4462 üzenetére
akarod,akarod
ezt a huawei p8 lite topikban kellene megkérdezned,hogy másnak van e ilyen tapasztalata
amúgy meg ajánlat, hogy nézd meg a huawei p8 lite-n , hogy mi fut háttérben,milyen apk-k vannak telepítve ami bekavarhat , mi zabálja az a 2 GB memóriát,esteleg próbáljatok meg más alkalmazást hanguts,messenger stb.,hogy azzal is csinálja e , jobb ötletem sajna nincs.
-
Bferibörs
addikt
válasz
bigdady #4445 üzenetére
húú de nagyon OFF- ez már UFF
nehogy már csak a viber legyen szidva
- igen röhögtem amikor eszembe jutott az itteni szitu
"Sziasztok!
Egy elég furcsa kérdésem lenne, messengerben telefonról azt írja az egyik ismerősömnél, hogy jelenleg elérhető, aztán 1 perc után átvált 1 percre, majd 2 perc után 2 percre stb. Viszont amint bezárom az alkalmazást, aztán ismételten megnyitom, akkor megint azt írja hogy jelenleg elérhető és ugyanúgy újraindul a folyamat. Létezne, hogy ez amiatt van, mert éppen messengeren belül hívásban van valakivel?
Tehát a jelenség nem ugyanaz, mint amikor számítógépnél írja azt, hogy aktív 1 perce folyamatosan, akkor tudom hogy a chat ki van kapcsolva, illetve telefonon azt írja hogy jelenleg elérhető, csak nincs ott mellette a zöld pötty.
97-es verziójú messengert használok.
Előre is köszönöm." -
Bferibörs
addikt
válasz
KamuMazsola #4428 üzenetére
Telekomos vezetékes és mobilnetet használok,mint írtam nincs gondom, frissítve van a viber minden kütyümön, valahol máshol lehet a hiba szerintem.
-
Bferibörs
addikt
válasz
bendegruz #4422 üzenetére
nem valami net vagy telefon problémád van, ilyen gondok nekem egyik kütyümön sem jelentkeznek pedig használok párat, mobilneten is ( 30 Mbit/s sebesség általában 4G-n a miniumum) normálisan működik, beszéd,videó,képátküldés, ezzel a ki mikor elérhető nem foglalkoztam, írok,megkapja jócakát, ja és válaszol is általában ha ráér, a franc sem figyeli, hogy mikor aktív,mikor nem. (megjegyzem akivel beszélgetni szoktam az folyamatosan neten van és fut a viber a telóján, nem kapcsolgatja senki sem ki,be -de ez is lehet telefon beállítás függő- )
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest