Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Telefonon egy fájlkezelővel is láthatod az images mappában a képeket, ergó le is mentheted magadnak, ha a viber ezt nem teszi. Videóm nincs ott, de szerintem az is ott lenne.
Én telón nem használom a vibert, de megnéztem neked, és ha beszélgetést kezdeményezek, majd nyomok egy matrica gombot, akkor nekem az óra melletti ikonra ugrik, tehát nem azzal kezd mint neked. Valószínű azért, mert az üres nekem...
Amúgy a takarítóprogramok károkozása mellett az lehet még a gyakori matricák gondja, hogy ha több helyen használod a vibert, és szerencsétlen összezavarodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest