Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pityeszka
őstag
válasz Bferibörs #1747 üzenetére
Egészen pontosan nem a Voip opció az mert az "nem vehető igénybe". Az üfsz ezt mondta: " Sajnáljuk, de az ön díjcsomagjában már nem használható az internettelefon és hamarosan minden díjcsomagban megvonásra kerül" .
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
pollack
csendes tag
válasz Bferibörs #1816 üzenetére
Wifi-n sem megy.
Nem hinném, hogy a T-mobile korlátozná. Ez a telefon igazából a páromé, nekem most egy HTC van, ugyanilyen T-s kártyával és azon működik a Viber.
És ami a legérdekesebb: kipróbáltam a Skype-al is és a hanghívás azzal sem megy, de a videóhívás tökéletes. A Hangouts is jó.
Olvasgattam külföldi fórumokat és másoknál is van hasonló hiba. Egy szakértő azt írja, hogy nem minden telefonnal kompatibilis a Viber. Ezt el is hiszem, de ezen a telefonon eddig jól működött. -
artid
aktív tag
válasz Bferibörs #1871 üzenetére
Nos, ezt megszívtam.
Feltettem egy üres névjegyzékes BlackBerry-re, amin addig el sem indult, amíg nem engedélyeztem a contacts hozzáférést. Engedtem neki, majd hozzáadtam egy fontaktot.Amikor viszont az Android-os készülékre aktiváltam ugyanazt a telefonszámot, már nem kérdezte meg, hogy engedem-e...
Így megkapta automatikusan az engedélyt.
Deaktiváltam a számot, majd újra aktiváláskor sem kérdezett semmi...Azt hiszem így jártam.
Kérdés:
Ha kikapcsolom a progit, hogy ne fusson, de valaki üzen nekem, akkor azt utólag kézbesíti? Vagy az elveszett?
Látom, ha valakinél pl nem fut a progi éppen? Vagy csak azt, hogy fent van nála? Csak hogy várjak-e választ. Vagy jelzi, ha kézbesítve van az üzi?Köszönöm.
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
zseko
veterán
válasz Bferibörs #1874 üzenetére
Nem teljesen ezt jelenti, de majdnem. Kikapcsoltam majd a memóriát is ürítettem meg töröltem belőle minden feleslegeset hogy semmi ne maradjon, így azt jelezte másnál hogy utoljára elérhető ekkor és ekkor. De amint kaptam üzenetet valahonnan rögtön visszamászott a memóriába Le is töröltem, ha egyszer nem akarok elérhető lenni rajta adott időben, akkor nehogy már a netet kapcsoljam ki a telefonomon!!
HR24.hu
-
artid
aktív tag
válasz Bferibörs #1874 üzenetére
Nos, ha kikapcsolom a futó progik közül, egyszer biztosan újra indul, de ha megint leállítom, akkor nem jött vissza. Kérdezném, hogy ha kapok üzit, amíg ki van kapcsolva, azt érzékeli és megkapom? Vagy majd csak ha bekapcsolom?
Amúgy sajna nem azt csinálta, amit írtál. Egyik készüléken engedtem a kontaktok hozzáférését, a másikon viszont nem kérdezte meg, s annak a kontaktjait is szinkronizálta...
Samsung S23+, Galaxy Watch 6 Classic
-
havri1
félisten
válasz Bferibörs #2249 üzenetére
Működik. Ez a link, csak a kérdéshez kell.
Innen lehet regisztrálni, majd a kliens programot leszedni.
100mb adatot kap az új reg.
Ez kevés rendszeres használatra.
Pozitívum, hogy 5-6 régióban is lehet VPN- ezni vele, szerte a világon ;-)
USA, EU és elég sok országot ki lehet választani.havri
-
havri1
félisten
válasz Bferibörs #2258 üzenetére
Viszont nekem megvagtak a flottaban. Régen ment a Viber is, lejárt a hűség, maradt minden, de változott a flotta tavaly októberben, így akinek nincs hűsége, uugrott a mp alapú számlázás.. Kothettem újra a netet, hogy legyen hűség. Igen ám, de így már az új aszf szerint módosult, viber nem beszél..
havri
-
Bferibörs
addikt
válasz Bferibörs #2407 üzenetére
Bocs kifutottam az időből, (szerkesztés)
"Viszont ha már ez megtörtént, és a régi simem az új mobilban, egy másik sim a régi mobilban, együtt bekapcsolva mind 2, melyik eszközön fog megjelenni az üzenet? Mind kettőn, megfog ha online mind 2 viberem?"
Mindkettőn fog működni, a második telepítésnél nem kell betenni a sim kártyát ! csak Wifi kell a telónak! az első regelt VIBER-re fogodmegkapni sms (üzenetként a VIBER chet felületén ) a másik készülék reg kódját ,tehát azt figyeld ne az új VIBER-es kütyüt, hogy megtudd a reg kódot, második készülékként fogja kezelni a VIBER a 2. telódat , nem fog kilépni,szinkronizálni fog egymással ha mindkettön van net.TERMÉSZETESEN MINDKÉT KÜTYÜN UGYAN AZT A TELEFONSZÁMOT KELL MEGADNI REGISZTRÁCIÓNÁL !
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
AndrisBoy
aktív tag
válasz Bferibörs #2414 üzenetére
Nagyon eltértél a kérdéstől.
Tudom hogy kell regisztrálni Sim-es, és Sim nélküli eszközre a Viber-t.
Az alapkérdés az lett vna, hogy az S2-be tudom-e majd még használni a vibert wifin keresztül , adatvesztés nélkül, ha az S5-be egy teljesen más sim kártyával telepitem a Viber-t , aztán az S2 sim kártyájával használom az S5-öt, (mivel csak amég telepítem, addig lett vna benne az S5-ben az új sim. aztán az S2 simjével használnám)
Hogy ilyenkor mi történik.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni, de inkább majd kiprobálom mi lesz.
[ Szerkesztve ]
•°o.OO.o°•
-
törölt tag
válasz Bferibörs #2435 üzenetére
Azt értem.
A telefonomon nincs internet. De mikor volt, akkor wifivel telepítettem a telefonra és a pc-re is a Vibert, regisztráltam is, mindkettő működött. Most nincs a telefonomon internet, mint említettem, de a PC-men van, feltöltős internet, meglepne, ha korlátozva lenne, de mégsem működik. A feltöltős net a PC-men van csak. -
törölt tag
válasz Bferibörs #2437 üzenetére
Na egy utolsó próba:
Van a telefonomon és a notebook-on is viber regisztrálva, egy regisztrációm van, mindkét eszközre ugyan azzal a számmal, egy hete még Magyarországon használtam őket.
Most kint vagyok külföldön. A telefonon nincs internet, a notebook-on van, Aldis, feltöltő kártyás stick. Kb mint a Telenoros, vagy a többi USB-s internet. Minden működik vele. Csak a viber nem kapcsolódik. Illetve nem küldi el az üzeneteket, de azt sem mutatja, hogy Offline vagyok.
Remélem, így érthető.
Mi az oka? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest