- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
válasz
Bferibörs #7348 üzenetére
Leírom,hogy mi történt.
2 telón külön számokon futott a viber.
Az egyik csak telón,a másik 1 telefon,2 tablet,2 PC- n futott.
A telefonokon gyári vissza állítást csináltam.
Ettől kezdve a tableteken ha belépek a telefonon a viberben megjelenik egy üzenet " Hoppá valami hiba történt",kiléptet a telefonon.
Ha másik tabletre próbálom aktiválni,akkor az előző tabletból kiléptet.
Próbáltam mindkét telszámommal,ugyan az a helyzet.
Rejtély számomra,hogy ez most miért van.😯🤔 -
Zsoxx
senior tag
válasz
Bferibörs #7156 üzenetére
Az asztali alkalmazás új QR-kódot olvastat be a felhasználóval, ha új telefonon használod a Vibert. A régi beszélgetések az asztali alkalmazásban megmaradnak, de hogy ez függ-e attól, hogy az új telefonon szinkronizálva lettek-e az előzmények a régivel, azt nem tudom.
(Lehet, hogy tableten is így történik.) -
válasz
Bferibörs #5726 üzenetére
Nekem is működött több mint egy évig három eszközzel gond nélkül, tegnaptól ha ráteszem a vibert másik eszközre, akkor a többi telefonomon jön a "már csak egy lépésre van a viber fiókjától" üzenet.
Ha ekkor aktiválom az adott eszközön a vibert, akkor leveszi a másik eszközről a fiókot.
Nem tudom, hogy ez miért van, de ezek szerint nem így kellene működnie
-
csferke
senior tag
válasz
Bferibörs #5099 üzenetére
Szia!
(ha nem támogatja a A2DP-t valszeg nem fog megszólani a Viber&Whatsap rajta)
Valahogy biztosan támogatja mert ha én kezdeményezem a hívást akkor rendesen tudok beszélgetni a fülesen. Csak a bejövő hívásokat nem lehet felvenni. Pontosabban, ha a bejövő hívást a telefonon felveszem akkor automatikusan a füles szólal meg és lefolytathatom a beszélgetést.
üdv -
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Bferibörs #4506 üzenetére
Most is a régi számon van használva. Viszont az egyik rokon is így használja már majdnem egy éve és nincs gond. Majd ha kiadják a számát másnak akkor lesz egy csomó új barátja.
Amíg nincs újra telepítve a Viber nincs gond, csak én nem szeretem az ilyen gányolást.
Ezért is marhaság egy netes voip szolgáltatást telefonszámhoz kötni egy sima regisztráció helyett. A Viber túl egyszerű akart lenni. -
< CyberBob >
őstag
válasz
Bferibörs #4503 üzenetére
Ezért is kérdeztem. Viszont a flottakezelő megerősítette, hogy csak a kimenő után számláznak. Mondjuk szép is lenne bejövő hívás / sms után pénzt kérni. Nem igazán törvényes.
Viszont ha megváltozik a szám a Viber alatt és új számot akarnék megadni arra nem használható a qr kód?
-
Feri1977
senior tag
válasz
Bferibörs #4463 üzenetére
köszönöm...amúgy a sírógörcs kerülgeti párom és odab...a ma majdnem már a földhöz ott tart! Elsőre minden szép és gyönyörű volt, gyors erős stb. aztán ez a rohadt wifi..leszedtük a whatsappot, de azzal is ugyanígy akad, foszlány a hang szar az egész!!! Nem tudom a huawei szerviz ügyfélszolgálatára, vagy a telenorba ahol vettük ott borítsuk rá az asztalt a másikra, mert nem tudunk b+ kommunikálni egymással, a normál hívás esélytelen, mert kártyás csomagunk van nem akarunk előfizetést az drága, és nehogy már ha már okostelónk van ne neten beszéljünk!! Teljesen elvagyunk kereseredve! Próbáltuk mobilneten is, de ott sem jobb a helyzet, az előző hulladék nevetséges lassú lg l65 telefonján nem voltak ilyen gondok!!
-
válasz
Bferibörs #4336 üzenetére
Ez a tablet az elsődleges, ez egy dualsimes nagy telefon.
Erre kb. 1 éve tettem a Vibert, ez a telefonom is, ebben van az a sim, aminek a telefonszámát megadom.
És kb. 4 hónapja tettem asztali Vibert a munkahelyi pc-re, és az otthonira is. Ezek jelen pillanatban is múködnek.
Tegnap a telefont visszaállítottam gyári állapotába, factory reset. És azóta ERRE a az elsődleges telefonszámos sim kártyás telefonra nem tudok Vibert tenni. Mert nem jön meg az sms, amibe elküldi az aktiváló kódot.
A telefonszám az 15 éve az enyém, ugyanaz, tehát nem lehet hogy másitelefonra küldené ki az sms-t.
Erre a kütyüre várnám az sms-t, amit itt a kezemben tartok, és ezt a telefonszámot adom meg. -
válasz
Bferibörs #4334 üzenetére
Teljesen szűz a viber, töröljem?
A tabletem a telefonom is, úgyhogy ez az elsődleges, ezen meg addig bajosan hívnak, amíg el nem indul, de a telefonszám kérésnél ugye elakad.Milyen viber fiokba kuldi,'nem ide a telefonomra smsbe?
Es'itt varakozik orakat, sms nem jon. Mit benazok el, mar egyszer siman megcsinaltam, es a melohelyi es az otthoni pc-n is siman megy.
-
-
-
joey04
titán
válasz
Bferibörs #3959 üzenetére
Na megoldódott a dolog. Igazából eddig nem tudom hogy aktiváltam ipaden, valamit a viber változtathatott, mert az ipad képtelen sms-t küldeni és fogadni és maga a netes kártyám sem tudja. Egyébként nekem a saját telefonomon is elvileg sms-t kéne küldenie gyakorlatilag pedig úgy jelzi a telefon, mintha befutott volna egy hívás amit nem vettem fel és közben minden kód nélkül aktiválja a vibert... Fene sem érti. Na mindegy az lett a megoldás, hogy vettem egy Domino kártyát azt betettem egy buta telefonba, majd ipaden megadtam azt a számot, megjött az sms és minden oké. Így ugyan nem az ipad-hez kapott netes sim számával használom, de az lényegtelen, nekem csak az volt a fontos, hogy ne legyen összekötve a telefonommal és ezáltal a rendes számommal amit mindenki tud, hanem külön menjen a dolog.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Bferibörs #3991 üzenetére
Az a gond, hogy alig 2 hete még tudtam aktiválni a pc n is a vibert ,illetve eddig telefonon is sikerült.Viszont most semmilyen körülmények között nem engedi.Nem hiszem, hogy a WP rendszerrel lenne a gond.Nincsen a sim kártyámon letiltva semmi sem.Hol lehet ilyet kezdeményezni , hogy bediktálják telefonon?
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
Bferibörs #3899 üzenetére
Próbálkoztam. Van egy mentésem. Kitöröltem az összes telefonszámot, majd a mentést visszaállítottam először a telefonra. Nem javult meg. Utána a gmailre. Azzal se. Kártyára, de azzal se. Nem.tudom mi lehet a baj. Most gmailen van az összes szám, viberen egy pár darabbal több szám elérhető, de a 99%a egyáltalán nem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy jó kis program okos telefonokra, azoknak akik még nem tudják.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Crypto Trade
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest