- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
kényelmi funkció.
vibernek "szép a kezelőfelülete és ha mindketten online vagyunk akkor inkább azt használjuk, de ha a párom offline akkor marad az sms, viszont ha egy felületen lehetne elintézni mindkettőt az lenne az igazi. pld rootolt telefonoknál az lehetne az alapértelmezett sms küldő is. így ha a viber online nem tudja elküldeni akkor automatikusan elküldi sms-ben.
bár nem létszükség
-
noorbertt
őstag
Olyat miért nem lehet, hogy ha a másik fél offline akkor sms-be küldje el az üzenetet a viber felületre?
Párom sokszor offline de a kezelőfelületet megszoktuk.[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz ViberMedia #617 üzenetére
Ez minden csak nem kényelem... Két helyre kell ez miatt "kattintani",,persze én leszedtem mert iszonyat fölösleges.
Valamint a mostani csengőhang is botrányosan rossz ...
-
noorbertt
őstag
válasz ViberMedia #611 üzenetére
- (Android only) Reply to cellular (regular) SMS using Viber.
Ez még is mit jelent? Ha nincs net akkor sms-en keresztül küldi ki a viberre?
Régi csengőhang hova lett?
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Nekem az utóbbi időkben kicsit meghülyült... Olyan számokat tett be amit már rég töröltem, sőt olyat is akinek fogalma sincs hogy mi az a viber... Érdekes, mindenesetre kuka Skype folyamatosan is futhat már , mivel nem szívja az aksit.
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
válasz lbalog01 #224 üzenetére
Boltos válaszára nem szabad adni!!
Én egy T-s boltba kérdeztem rá VPN ügyben és köpni nyelni nem tudtak, majd egy kisokos 22éves "Góré" megmondta a tutit.. Ami kb teljesen baromság volt, csak nem akartam letörni a szarvát a többiek előtt..Lényeg az h hívd fel a szolgáltatót és egy technikust keres. Persze ha itt nem jön egyértelmű válasz
-
noorbertt
őstag
Hogy lehetne megoldani azt h pc-n is fusson a viber? Gondolom vrtual rendszert kel létrehozni stbb.. de hogyan?
-
noorbertt
őstag
Köszi
Viszont sikerült 5ezerért beszereznem egy ZTE telefont, ami szép és jó.
Kipróbáltam a telefonálást ezzel a teloval és az én Xperia Arc-ommal és az Arc-nál semmit sem lehet hallani. De a ZTE-nél mindent és a mikrofonja is működik.
Mi lehet a gond? Az Arc-nak semmi baja nem lehet...Hiszen azt napi rendszerességgel használom ,sőt Skype-ot is szoktam vele hébe hóba..
[ Szerkesztve ]
-
noorbertt
őstag
Hali,
Milyen olcsó telefonokkal lehet normálisan használni?
Wifi kellene a telefonba,de kb ennyiTudna valaki javasolni néhányat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest