Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Tegnap vettem a budaörsi Ikeában egy NORDMÄRKE-t. Gondolom az egység mindben ugyanaz, egy fehér led villan fel 1x a kör egyik pontján első konnektorba csatlakoztatáskor, töltés közben nem világít és utána se villogtatja, tehát éjszaka sem ver telibe valami bazári kék fény. Az adaptere viszont meglepően nagy. (érdekes módon az áruházban kiállított darabokon felvillant a led időnként, de mindenesetre pozitív, hogy így mindenki kipróbálhatja a saját eszközével is). Én a fűrészlapba oltott változatot jobban preferáltam a fehér műanyaggal szemben
A Lumia 830asomat tölti egy Nillkin Frosted tokban is, de mivel ennél a modelnél az akku a készülékház alsó 2/3ában helyezkedik el, így érdemes kicsit úgy az X-re helyezni, hogy a telefon felső 1/3-a kicsit lelógjon, ez más típusoknál is segítséget jelenthet. Van egy kis "ciripelés" töltés közben, de csak közel hajolva hallható, egyáltalán nem zavaró.
-
Neurotoxin
őstag
Holnap úgyis Budaörsön lesz dolgom, meglesem a NORDMÄRKE-ét.
Valaki aki használ már bármilyen IKEA töltőt, kérem írja le, hogy működik a töltés úgy is, ha pl egy Nillkin tok van a telefonon pluszban? (egy Lumia 830 mellé venném)
-
Neurotoxin
őstag
Szimpatikus dolog, emlékszem mikor tele volt a youtube ilyen tutorialokkal-nekiestek a srácok a préselt fűrészlap elemeknek, igaz ők nem ragasztottak X-két a lap tetéjére. Mindenki meg volt őrülve a Qi-ért, de sok Lumia 920 tulaj faragott hasonlót
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az IKEA négy olyan új termékét raktuk össze és próbáltuk ki, amelyek képesek arra, hogy a Qi szabványt támogató mobil eszközöket töltsék.
- Apple USB C kábelek - Új
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Nem magyar kiosztású Apple Smart Keyboard folio 12,9"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest