- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Javitom az elozo hozzaszolast, mert bar fura modon a mas toltokon 1.32A-t igenylo eszkoznek max 1.13A-t adott, de azota beszereztem ilyen ellenallasokat, amik 1A/2A-rel terhelnek, ezekkel pontosabban ki tudtam merni a toltot.
Egy porton max 2.59A-t ad le, a rairt 2.4A helyett.
Osszesen a portokon osszeadva 4A-t is elbir, de 5A-t mar nem tudott (kozottuk nem tudom), a rairt 3.4A helyett.Szoval a nyers adatok alapjan okes a tolto, de a kerdes, hogy ez mit er, ha a valos keszulekek nem kapnak ennyit, hiaba kernek. Van nekem olyan toltom is, ami ha barmilyen adatkabellel adatfolyamot tamogato eszkozt (pl okostelefon, tablet) dugsz ra, akkor mindig max 0.5A-t ad barminek, mig ha ilyen ellenallast dugok ra, akkor annak ad 2A folott is. Szoval itt az lehet a gond, hogy az usb csatlakozo adatvezetekei minek vannak egyartalan bekotve a toltobe.
-
moli.hu
őstag
Azota beszereztem ilyen usb-toltes-vizsgalot, igy konkret mereseket tudtam vegezni. Az a budos helyzet, hogy a rairt portonkenti max 2.4A-nek a kozelebe se er, hiaba probaltam minden kombinacioval, ha csak egyet kotok ra, akkor is max az adapter teljes 3.4A-es terhelesenek 1/3-at tudja nyujtani 1 porton - tehat akkor is, ha csak 1 eszkoz van rakotve, barmelyik portra.
Szoval a max toltese 1.13A barmilyen kombinacioban. Igy mar nem olyan rozsas a helyzet, de talan az arat megeri.
-
moli.hu
őstag
ja, elfelejtettem irni, hogy vettem olyan Ikea KOPPLA 3-portos usb toltot, azota sokat hasznaltam, nyaralni is voltam vele, hat, ezek utan a regi, szar 1A-s toltoimet nem nagyon fogom mar hasznalni, nyaralni vinni meg foleg nem. Isteni a kutyu, erezhetoen gyorsabban tolt mindent, mobilt is, tabletet is. Meg a tablet gyari toltojenel is, es a papiron 2A-es Arctic Cooling C2-t is nagysagrenddel veri (szerintem az arctic coolingos tolto valojaban nincs meg 1A se, inkabb osszesitve 0.5A lehet a valos erteke). Erosen ajanlott.
max total load 3400mA
max 2400mA per usb-outlet[ Szerkesztve ]
-
opera11
tag
Valaki probalta mar ezeket uveg lapon keresztul hasznalni? Nexus 7et tervezek tolteni egy kis szekrenyken, aminek a tetejen van egy uveg lap, amit szeretnek erintetlenul hagyni.. Neten lattam videot hogy lehetseges, csak kerdes hogy ez tudja....
Ha nem, akkor majd hetvegen megmondom[ Szerkesztve ]
Vicces aláírás helye
-
vicze
félisten
Tegnap vettem meg. Teljesen normálisan tölt, tabletet is gond nélkül aminek 2,4 kell, csak két eszközt kötöttem rá, egyik 1A-t igényel másik 2,4-et és nem tapasztaltam semmi gondot. Szóval az a megjegyzés valami teljesen másra vonatkozott.
Azt tudja ami rá van írva. 3,4A max. 2,6A-val. -
moli.hu
őstag
válasz
Neurotoxin #70 üzenetére
"""egy fehér led villan fel 1x a kör egyik pontján első konnektorba csatlakoztatáskor, töltés közben nem világít és utána se villogtatja, [...] (érdekes módon az áruházban kiállított darabokon felvillant a led időnként""'
gondolom egy idozitos konnektorba van dugva azert, hogy a villogas csalogassa a vasarlo szeme't.
-
Neurotoxin
őstag
Tegnap vettem a budaörsi Ikeában egy NORDMÄRKE-t. Gondolom az egység mindben ugyanaz, egy fehér led villan fel 1x a kör egyik pontján első konnektorba csatlakoztatáskor, töltés közben nem világít és utána se villogtatja, tehát éjszaka sem ver telibe valami bazári kék fény. Az adaptere viszont meglepően nagy. (érdekes módon az áruházban kiállított darabokon felvillant a led időnként, de mindenesetre pozitív, hogy így mindenki kipróbálhatja a saját eszközével is). Én a fűrészlapba oltott változatot jobban preferáltam a fehér műanyaggal szemben
A Lumia 830asomat tölti egy Nillkin Frosted tokban is, de mivel ennél a modelnél az akku a készülékház alsó 2/3ában helyezkedik el, így érdemes kicsit úgy az X-re helyezni, hogy a telefon felső 1/3-a kicsit lelógjon, ez más típusoknál is segítséget jelenthet. Van egy kis "ciripelés" töltés közben, de csak közel hajolva hallható, egyáltalán nem zavaró.
[ Szerkesztve ]
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
válasz
Neurotoxin #68 üzenetére
En egy Nokia 1520-at toltok rendszeresen Qi toltovel, TPU tokban van, semmi problema nincs vele.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Neurotoxin
őstag
Holnap úgyis Budaörsön lesz dolgom, meglesem a NORDMÄRKE-ét.
Valaki aki használ már bármilyen IKEA töltőt, kérem írja le, hogy működik a töltés úgy is, ha pl egy Nillkin tok van a telefonon pluszban? (egy Lumia 830 mellé venném)
[ Szerkesztve ]
-
mrrm
csendes tag
válasz
szentkuti11 #65 üzenetére
Koszonom a valaszt! Huzamosabb ideig rajta hagytad es szakadas nelkul toltott? Akkor nem ertem, az enyemet folyamatosan ledobalta. Par percig altalaban oke volt, legalabb is eloszor rarakva, aztan mar csak masodpercek inkabb. Es az elso rarakasnal meg volt az a jellegzetes kluttyogo hang, ami a toltest jelzi, aztan a tovabbiakban mar az sem, mindig ujra kellett inditani a telefont, hogy ujra szoljon. Ez is jelezhet valamit, csak tudnam, mit? Nincs valakinek otlete? Nem tudom elkepzelni, mi a fene "blokkolhatta" a toltest.
-
mrrm
csendes tag
sziasztok!
én ma már a második ilyen töltőt vittem vissza az ikea-ba (mellesleg rettentő korrekt a hozzáállásuk, pénzt szó nélkül utalják vissza, ritka ez kis hazánkban), legnagyobb szívfájdalmamra, mert a nexus 4-emet nem hajlandó normálisan tölteni. csatlakozik, ledob, csatlakozik, ledob. a telefon gyári, semmi mókolás. minden, interneten fellelhető módszert kipróbáltam, milliméterről milliméterre helyeztem a telefont a töltőn, hogy meglegyen a tökéletes pont, de sehogy sem ment. folyamatosan megszakadt a töltés. némi kutakodás után annyit sikerült kinyomozni, hogy a nexus 4 esetében a rev12-ben lett valami javítás a qi kompatibilitáson, de ez nem azt jelenti, hogy az az előttiek nem kompatibilisek, csak kissé instabilak. vagyis igazából senki nem tud biztosat.
a kérdés, hogy a videoban szereplő nexus 4, amit sikerült tölteni, melyik rev? ha tényleg igaz ez az info, akkor biztos földhöz vágom a rev11-es nexusom.
köszi előre is!
-
vicze
félisten
Oszt mit árt úgy mégis?
Max. a nagyobb hőtermelés miatt vesztesz minimális élettartalmat.
"sokszor nyomogatom töltés közben"
És mi akadálya, hogy ugyan úgy kábelre rádugd? Még egyszer mindegyik IKEA-s cuccban van egy +USB-s töltő 2A-val, fogod átdugod nyomogatod.
Másrészt nem kötelező nyilván senkinek, ha a te felhasználási szokásidhoz nem illik, akkor hát nem illik, és nem használod, számodra felesleges. -
-
Mr.Silkó
veterán
A G3-at mennyi idő alatt tölti maxra?
Mondjuk nekem vannak aggályaim a qi töltéssel kapcsolatban, mivel több topikban is lehet olvasni, hogy árt a telefonnak a nem gyárilag hozzá való qi töltőpad. A másik, hogy sokszor nyomogatom töltés közben is a telót, qi-nál meg fixen az asztalon/töltőpadon kell ugye lennie a készüléknek.
-
moleculez
veterán
Felvágtam, az ágy fejtámlaját varrásnál, vezeték nélküli töltő be, visszavarr, oszt jónapot😉😉 Amúgy ez nagyon jó ötlet, sőt így van igazán értelme.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
Pár extra info, miután a lámpát hazavittem és ráraktam az éjjeliszekrényre, hogy a "gyakorlatban" is lássam a tapasztalatokat:
1. Kábé másfél óra alatt töltötte fel 25%-ról 100%-ra az ASUS Padfone S-t (a telefont, nem a tabletet).
2. Töltés közben a "kereszt" világít, ami éjjel valamennyire látszik. Ez nem kapcsolható ki, ha leemelem a telefont, akkor 3 másodperc múlva kialszik a fény. Érdekes, hogy a Zenfone 2-t nem tudta tölteni, az LG G3-at igen. A töltőpad nem működik akkor, ha nincs rajta kompatibilis eszköz, magyarán ilyenkor szinte nem fogyaszt áramot.
3. A lámpa talpának alján van egy szabványos USB, ami szintén nem haszontalan dolog.
4. A lámpa maga ledes, elég erős fénye van, körülbelül egy 45 Wattos izzóval egyezik meg, meleg fehér. Az égő nem cserélhető, erre külön felhívja a figyelmet a manual.Összességében az a helyzet, hogy 18k egy ilyen lámpa, van benne USB, Qi töltés és jónak tűnő ledes izzó, így én nem érzem túlzónak az árát.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
vicze
félisten
"you need to connect the D+, D- ports with the required voltages"
Ennek nem úgy tűnik mintha lenne bármi értelme. Legkésőbb jövő héten veszek egyet, akkor kiderül...
Angol IKEA oldalról:
3 USB ports.
Voltage USB ports: 5Vdc.
Current USB ports in total: Max. 3400mA.
Current per USB port: Max. 2400mA.És ott fenn van az elosztó is végre:
2 USB ports.
Current USB ports: Max. 2600mA.
Voltage USB ports: 5Vdc.[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
válasz
Matada2.3 #40 üzenetére
A sticker-t nem ismerem, tudnál nekem linkelni?
A tok annyira nem jön be, mert akkor már inkább kiveszem a töltőt a fiókból, minthogy cseréljem rajta a tokot
A G2-höz sajnos csak olyan van, ami foglalja az mUSB-portot is, kicsi, vékony lapka, ami elfér az akkufedél alatt. (A Samsungokhoz sokkal jobbak vannak, ott fixen megvan a kialakított helye, csak bele kell tenni)
A tokot nem kell cserélni, mert teljesen jó kiképzése van, állandóan rajta lehet - ha megtűröd a tokot. (Nekem se nagyon sikerült, pedig van qi tokom az i5-höz...)
-
moli.hu
őstag
eddig ilyet talaltam:
"""Had a little time on my hands and tested the IKEA KOPPLA 3-usb-port charger max 2.4Amps per port 3.4Amp Total, mentioned in my first post, with my Kyoritsu model 1009 Multimeter. It's a smart charger. Measuring exactly 5.0Volts on each port and 444mAmps (there might be a little loss because of the length of the cable I used), so to access the upper 1Amp, 2Amp or 2.4Amp modes you need to connect the D+, D- ports with the required voltages."""ez a 2.4A oriasi lenne, de hogy ra kell kotni a data-ra az aramot? vagy mit beszel? mit szolna ehhez a toltott keszulek?!
-
moli.hu
őstag
tudja valaki, hogy ennek mi a specifikacioja, hany ampert ad le osszesen, hany ampert ad le az egyik porton, hany ampert ad le akkor ha mind a harom terhelt?
-
konyi79
addikt
válasz
Ace owner #47 üzenetére
Jellemző felhasználásnál nem olyan probláma, itt arra gondolj éjjel feltölteni van ideje, az akkunak is jobb. Vagy irodában ha épp nem használod sokat lehet rajta. Egyszerűen nem arra való, 5 perc alatt feltöltse.
Ahol igazából problémás, az autós qi töltők. Nem tölt annyit, amivel navigációval eszik egy telefon. -
forgonati
őstag
Azért az áruk mondjuk nevetséges ezeknek a cuccoknak. Az a különálló kutyaközönséges qi töltő ebayen kb 2000 Ft vagy még annyi se. Az az éjjei asztalka olyan mint öreganyám hokedlije, ettől különb formatervet rajzol az 5 éves unokaöcsém. Az életben nem raknám az ágyam mellé, bár ez mondjuk szubjektív. Az az asztali lámpa mondjuk nem csúnya, arra lehet hogy beneveznék, mondjuk úgy 5000-el olcsóbban.
De mindenképp pozitív hogy kezdik őket bútorokba rakni, egyszer talán majd megtalálhatóak lesznek normális kinézetű bútorokban is, normális áron.
Amúgy egy kis kézügyességgel simán megcsinálható házilag is.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
Ace owner
addikt
Az otromba + jeltől eltekintve tényleg nagyon tetszenek. Csak azt sajnálom hogy a Qi töltés lassabb, pedig az elgondolás nagyon jó lenne.
Galaxy Fold 4
-
petipetya
nagyúr
Engem nem győzött meg az IKEA arról, hogy az ő termékeiket kellene használni a vezeték nélküli töltésre.
A videó viszont jópofa volt.
"nincs rá lezsóidő"
-
kocka88
tag
ötletes megoldás
bár számonra érdektelen
a g2 nem tölthető Qi-vel
|iPhone 15 Pro Max | Samsung Galaxy S21 Ultra | Apple watch Ultra II | Airpods pro II
-
mrhitoshi
veterán
A lámpa jól néz ki. Kell úgy is majd egy jó kis asztali lámpa.
PS4
-
Halkow.
senior tag
Fantörpikus! rohanok megvenni
-
Gabir
aktív tag
Én az USB csatoló kímélése miatt preferálom. Eléggé sérülékeny az a kis vékony aljzat.
-
Neurotoxin
őstag
Szimpatikus dolog, emlékszem mikor tele volt a youtube ilyen tutorialokkal-nekiestek a srácok a préselt fűrészlap elemeknek, igaz ők nem ragasztottak X-két a lap tetéjére. Mindenki meg volt őrülve a Qi-ért, de sok Lumia 920 tulaj faragott hasonlót
-
Matada2.3
veterán
A sticker-t nem ismerem, tudnál nekem linkelni?
A tok annyira nem jön be, mert akkor már inkább kiveszem a töltőt a fiókból, minthogy cseréljem rajta a tokot
Ami a fapadosságot illeti, pont ezért (lehet rosszul használtam a fogalmat) írtam, hogy eyecandy mert csak mutatóba van, hisz 10 telefonból 1 ha tudja ezt a fajta töltést, és mellé még nem is olyan gyors
Ám a kébelmizéria miatt nagyon is bejövős és a közeljövőben a legelegánsabb és egyszerűbb töltésforma lesz, mind itthon mind egy kávézóban/egyetemen
Finn the human
-
ZooLee
senior tag
válasz
Matada2.3 #35 üzenetére
Ja, most látom, hogy a G2-be nincs is
Benne nincs, (illetve van olyan verzió, amiben van, de azt hiszem azok nem EU-sak) de kaphatóak "matricák" amelyek belülre rakhatóak (ha van hely) vagy tok, amikkel tudni fogja...
Engem nagyon megfogott, még akkor is ha ez amolyan eyecandy. Lehet beszerzek egyet
Szerintem ez messze nem csak eyecandy, hanem inkább egy kicsit fapados új technológia, ami igen hasznos lehet. Nem kell különböző töltőfejekkel készülni, esetleges kompatibilitási (tölti/nem tölti) problémákkal foglalkozni, ráadásul nem lógnak különböző vezetékek. (Nálunk a családban 6 telefont töltünk nap mint nap, /egyéb eszközökről nem is szólva/ és elég sok kábel lóg mindenhol. Ha le lehetne cserélni a legtöbbet ilyen töltőpadra, elég sokat javulna a lakás kinézete helyenként
(Persze, ehhez sok minden kellene még, elsősorban az, hogy minél több készülék támogassa lehetőleg ugyanazt a szabványt...)
-
ez mit jelent: "ez a technológia nem tölt olyan nagy tempóval, mint a drótos megoldás"
van pontos info? 0.5 mah vagy 0,7?!Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
-
Matada2.3
veterán
Engem nagyon megfogott, még akkor is ha ez amolyan eyecandy. Lehet beszerzek egyet
Ja, most látom, hogy a G2-be nincs is
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
Nyugodtan benne hagyhatod a toltoket az aljzatban, nincs jelentosege.
while (!sleep) sheep++;
-
Nemhiába a világ legnagyobb cégeinek egyike az általam is szeretett IKEA.
Jól eltalált, átgondolt tervezés!
Mega Lájk!!!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Orcsi
aktív tag
Van olyan tablet ami támogat QI töltést ?! mobil OK de milyen jó lenne már egy tablet töltőt is látni ..
Üdv,
Same shit, different day!
-
haxiboy
veterán
Sajnos ezeknek a tekercseknek is kell a hely, kisebb méret = több elpazarolt energia, ráadásul ez a technológia még nagyon gyerek cipőben jár, főleg ami a hatásfokot illeti. Ha mondjuk az egész asztallap ilyen töltővel rendelkezne és külön elektronika mondaná meg neki hol van a telefon, hol kell bekapcsolni azt mondom életképes de hogy napközben állandóan arra figyeljek hova tegyem a telefont....hááát. Éjszaka meg fel tudom rakni kábellel is.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
gianni85
veterán
pár napja láttam már az Ikea oldalán a bútorokat. Viszont köszönöm a cikket, most tudtam meg, hogy a Nexus 4-em vezeték nélkül tölthető
Lol
Lehet veszek is egy terméket az IKEA-ban, úgyis minden bútor onnan van -
w333
félisten
válasz
szentkuti11 #26 üzenetére
Hát ennyi ... szerintem is az egyik legjobb !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
vicze
félisten
válasz
szentkuti11 #26 üzenetére
Némi technikai specifikációt lehet tudni a töltőkről? Mennyi a felvett leadott?
2A-t említitek az USB-re, de a Qi mennyit ad le? -
w333
félisten
Szentkuti11 és a Nexus 4 !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Dottore
addikt
Nyugodtan vehetsz. Hacsak a pazarlás alatt nem havi 10 forintot értünk.
Egy jó kis cikk közérthetően a témához. -
oszi666
őstag
hát akkor egyenlőre ilyet se veszek pedig nagyon tetszenek.
Egyébként notebookoknál ezt nem lehetne megoldani? Jó, tudom hogy ott elég sok géphez lehet dokkolót kapni ami ugye tölti is rendben van. De milyen jó lenne, ha lenne egy olyan "alátét" amire csak rá kell rakni otthon. Sőt az egész lakásban minden felületet ilyennel borítanék beD
de viccet félre téve, ennek jelenleg mi akadálya? nem tudnak elég nagy teljesítményt leadni?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
vicze
félisten
Lehetne az IKEA töltős honlapjára egy link a cikkben.
Elég praktikus dolgok vannak most a vezetéknélküli töltésen kívül is.iPhone-okhoz és régebbi Samsungokhoz van kabát.
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
-
oszi666
őstag
Ezek a töltők ugyanolyan gyorsan töltenek mint egy sima usb-s standard mobil töltő?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Az ötlet nagyon jó.
duree54
-
WiZARD
addikt
Csak megéljük, hogy az Ikea kényszerít ki egy feature-t az Apple-től
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
e-newsee
addikt
A bevezető szövegben "termékéket" van.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
Petya88
tag
Tudnátok olyan, jelenleg kapható modellt mondani a Nexus 6-on kívül ami támogatja a vezeték nélküli töltést? Jelenleg is forgalmazott készülékre gondolok, nem a korábbi nexusokra.
[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
Szerintem nagyon jól és nagyon jókor léptek ezzel kapcsolatban, mivel a különálló eszközök nem annyira illenek a környezetbe, aki nem szereti egy kicsit is a technikát, annek nem fog tetszeni a nappaliban, ebédlőben a külön eszköz. Így viszont integrálva a bútorokba, (pláne a beépítő készletes verzióval) azok is elfogadják majd, akik alapban nem szeretnék.
És mivel már kész termékekkel vannak a piacon, óriási lépéselőnyben lesznek másokkal szemben.Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a vezeték nélküli töltési szabvánnyal, mert ugye jelenleg még két fő kvázi.szabvány van, a QI mellett ott van PMA is...
-
Teljesen jo, feldobja a lakást hozzam meg mindig olyan jönnek akik nem kutyuznek sokat, biztos neznenek nagyokat!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
hemaka
nagyúr
Jo elgondolas es az ara is rendben van.
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
sveczo
tag
Nagyon tetszik! Mobilok a hobbim, bútor a munkám
-
Dave™
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #5 üzenetére
kb. 0,5W a fogyasztása, ha be van dugva de nem tölt. Tehát igen, lekapcsolja.
-
tothmaxy182
őstag
Arról valaki világosítson fel, hogy ezeknél a vezeték nélküli töltőknél amikor nem töltünk vele telefont, akkor mit csinál a szerkezet? Lekapcsolja magát a hálózatról, vagy folyamatosan rajta van?
Csak azért kérdezem, mert pl a vezetékes töltésnél sem szerencsés folyton bedugva hagyni a töltőt az aljzatban, amikor nincs rajta telefon.Jah, amúgy jó ötlet, és jópofa!
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
konyi79
addikt
Végre kezdenek ezek is integrálódni, sok követőt kérünk!
-
Fejvadi
nagyúr
Jók ezek a Bog-féle kisfilmek!!
-
tomi940713
csendes tag
szerintem jópofa
kardos tamás
-
judas13
addikt
[Ne] dugjatok a 220-ba!
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az IKEA négy olyan új termékét raktuk össze és próbáltuk ki, amelyek képesek arra, hogy a Qi szabványt támogató mobil eszközöket töltsék.
- Még mindig rengeteg Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation - Jön a következő State of Play
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest