Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Pár extra info, miután a lámpát hazavittem és ráraktam az éjjeliszekrényre, hogy a "gyakorlatban" is lássam a tapasztalatokat:
1. Kábé másfél óra alatt töltötte fel 25%-ról 100%-ra az ASUS Padfone S-t (a telefont, nem a tabletet).
2. Töltés közben a "kereszt" világít, ami éjjel valamennyire látszik. Ez nem kapcsolható ki, ha leemelem a telefont, akkor 3 másodperc múlva kialszik a fény. Érdekes, hogy a Zenfone 2-t nem tudta tölteni, az LG G3-at igen. A töltőpad nem működik akkor, ha nincs rajta kompatibilis eszköz, magyarán ilyenkor szinte nem fogyaszt áramot.
3. A lámpa talpának alján van egy szabványos USB, ami szintén nem haszontalan dolog.
4. A lámpa maga ledes, elég erős fénye van, körülbelül egy 45 Wattos izzóval egyezik meg, meleg fehér. Az égő nem cserélhető, erre külön felhívja a figyelmet a manual.Összességében az a helyzet, hogy 18k egy ilyen lámpa, van benne USB, Qi töltés és jónak tűnő ledes izzó, így én nem érzem túlzónak az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest