- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Whysperer #170 üzenetére
Jellemzően azokhoz a játékokhoz, amik nem tudnak 1-2 szálnál többet kezelni, de kellene nekik a processzor erő (D3, Secret World, WoT, Anno 2070, Guild Wars 2, stb.). Ahol rendesen ki volt használva, ott nem volt baj az FX-szel, de sajnos kevesebb ilyen játékkal találkoztam.
Persze nekem Fx6100 volt 4Ghz-en, az kb -10% c2c a Piledriverhez képest. -
Zsivaagoo
őstag
válasz
Whysperer #172 üzenetére
Mindenki arra vált, amire akar.
Én azért --> AMD, mert megutáltam az LGA-t első látásra, továbbá AMD olcsóbb azonos teljesítmény kategóriában, könnyebben szerelhető be, tuningopció van - nem kell külön fizetni érte - , és Phenom II X4 965BE-ről - mert baromi kíváncsi voltam és teljesítmény fanatikus - FX-8320-ra ugrottam. Az egyik 965BE-s masinám eladása fedezte a költségeit.
Ha játszanék, akkor 965BE-ről i5-re váltottam volna. --- Ennyi, nem több.
-
Zsivaagoo
őstag
-
bozont
veterán
válasz
Whysperer #162 üzenetére
Jah, csutkázott grafikával 1080p-ben ami a Titan X vga-t is megfekteti csodálkozunk, hogy nincs különbség a két cpu között (hint: elég durva gpu limit)? Az meg egy másik, hogy gyakorló módban fut mindkettő, kicsit más terhelést kap a gép ha esetleg mások is vannak a pályán.
mod.: Uh, most látom ez már a harmadik vagy talán negyedik topic ami masszív AMD vs Intel vitává fajult párhuzamosan. Nem, rossz.
-
Jack@l
veterán
válasz
Whysperer #129 üzenetére
Amíg a programfuttatáshoz az alap hogy 1 szálon fusson végig valami, addig sajnos ez a felállás
Párhuzamosan futtatgathatod te az egymástól függő dolgokat, soha nem lesz gyorsabb, sőt...(processzek szinkronizálása, felesleges adat másolgatások)
Ezt kéne az egységsugarú usernek megértenie, valamit csak 1 szálon lehet megvalósítani, valamit meg mondjuk 2-3 al optimálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged