- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
#85552128 #188 üzenetére
Úgy látom, hogy te tényleg nem vadászni jársz ide. Hanem ......
Majd ha a medve (valamelyik modi) elküld téged 1 hónap mozigépész tanfolyamra, akkor lehet el fogsz tűnődni egy bolhatökényit.
---
Hja kérem, ha valaki már az e-penisze ellenére sem jó az ágyban és a barátnője is leszólja a teljesítményét, akkor nem marad más hátra, mint a gyíhetes trollkodás. -
SylverR
senior tag
válasz
#85552128 #182 üzenetére
Ciki? Miért ciki? A ciki az, hogy tele van a fórum sok-sok szakival, akik egy alapvető tényezőt sem képesek felfogni.
Az egyetlen gond, az egyetlen hiba amit az AMD elvétett, az az, hogy 8 magosként mutatta be az FX8000-est. Fizikai értelemben tényleg 8 magos. Linux alatt szépen ki is használja. Egy i7 2600K-t is símán 1.5x-es teljesítménnyel elp*csáz. (Aki hitetlenkedik, nézzen tesztet. Még a proci megjelenésekor kikerült. Nem értem miért nem lehet elfogadni azt ami tény.) Viszont alapvetőleg, teljesítmény és Windows-os működés szepontjából csupán 4 magos. Így kellett volna bemutatniuk.
Én is boldogan megvettem az A8-5600K-m, hogy juhéj, 4 magos! De mióta használom, rájöttem, hogy ez nem más mint egy i3 HT-vel, AMD módra. Annyi, hogy nem virtuálisan oszt ketté egy nagy magot, hanem 2 kisebb fizikai mag dolgozik benne két szálon. Csomó program 2 magosként is fogja fel, pontosan azért mert modulos felépítésű. És 1-1 modul, 2-2 mag. Így, hogy dual-core-ként fogom fel az APU-m, máris sokkal jobban esik látni a teljesítményét. Ráadásul egy csomó 4 magra írt progi is elfog rajta futni, hiszti nélkül. Ami az i3-ról nem biztos, hogy elmondható.
Úgyhogy ennyi. Örülök ha neked Inteled van, örülök ha szereted, örülök ha nem bírnád alább adni, de hagyd már meg másoknak, hogy maguk döntsenek arról, hogy nekik mi jó.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
#85552128 #182 üzenetére
Ciki? Kinek? Nekem nem. A húgomnak sem az A8-6600K esetében. Neki elég az, amit tud.
A Kaverinek meg ocsmányul szar az árazása.
Engem nem zavar, ha FM2 kell akkor Richland A8-6600K-t fogok venni.A legolcsóbb i3-nak meg fosabb az IGP-je, mint a legolcsóbb A4-nek, pedig azt egy visszafogott Celeron is elveri CPU erőben. Oszt? Naés van.
----------
Vigyázz vadász ezzel a topikkal, sűrű erdő ez, aztán ha jön a medve és ellőtted az összes puskaporodat, akkor olyasmit kell tenned, amit magad sem akarsz.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
#85552128 #178 üzenetére
Látom, hogy téged fel kell valaki világosítson az FM2(+) APU-k procik mibenlétéről.
Egyikben sincs L3 cache, ami pedig a core i sorozatba tartózó leggyengébb prociban is van. Miért ? Feláldozták azért, hogy az IGP beférjen.
Pro secundo: moduláris felépítésűek, azaz 1 modul az nem egyenlő 2 db Intel típusú teljes értékű maggal. Teljesen más architektúra.De ha továbbra is ontani akarod, akkor kénytelen leszek elmenni unikumot inni, de nem fogok sikerrel járni, mert a te szintedre lerészegedni baromi sok pia kéne.
Aviszonylátásra, alászógálya.
-
Zsivaagoo
őstag
-
ViZion
félisten
válasz
#85552128 #155 üzenetére
Hol itt a baj? Ez jó eredmény, a 2500 K sem mai gyerek már, de szépen állja a sarat. Játszható szinten vannak az fps értékek, a többit meg én pl. lesz.rom, nem fogok dupla ennyiért procit venni. Akinek kell, és nem issza el az meg vegye meg a gyíí7-et, ennyi. Meg hozzá a VGA-t, hogy kihajCSa.
A "más játékokban előfordul" témára: pár perce linkeltek Project cars videót, ahol i7-el koppra megegyező fps-t hoz a srác FX procival... eeegen, húzott TitanX-el, amit i7 szinten hajt.
Legendásan egyszálas vacak motorral készült szuper játék a STALKER. FX-el gyönyörűen megy, elég neki.Minél van vajon akkora nagy baj?
-
ViZion
félisten
válasz
#85552128 #127 üzenetére
Az AMD folyamatosan hozza az újítéásokat, szerintem a HT-vel -akárminek is nevezzük- visszalépést tesznek. Annak örülök, h mindenki sajnálkozik, h szegény FX tulajok... nem tudom, FX topikban is inkább a sz@r alaplapok miatt van nyöszörgés, ha van. Szal. amíg nekem megfelel a teljesítménye, addig köszi, de nincs para. Ha felraknám végre a ventiket a radiátorra, akkor megcélozhatnám az 5-5,2 GHz-t is elvileg. Fesz alapján ez még benne lapul. De nincs értelme, nincs, ami kihaJCSA.
Majd veszek valami nagyobb VGA-t és meglesem. Kár, h el van kefélve a 970, mert az volt tervben, de mostmár megvárom az új AMD-ket
Zsivaagoo: ehh, jut eszembe, kollégáktól a helytállásért egy üveg Hubit kaptam. Rá kellene rabolni, amíg még van
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
#85552128 #127 üzenetére
Tyájjj, Intel troll elmagyarázza az AMD trollnak.
A baromságot...
Oliverda: SMT, mint Simmetrical Multi Tasking? Mert a Bulldózer/Vishera jelenlegi felépítése alapján erre is és az SMP-re (Simmetrical Multi Processing) is megfelel.
Az, hogy az AMD a moduláris felépítés helyett visszatér a teljes értékű magokra, de valami HT jellegűt hegeszt a magokba pluszban majd kiderül mire jó.
Már megint kapkodnak, ahelyett, hogy bevált koncepciót fejlesztenék tökéletesre. Ez a ZEN lehet, hogy nem lesz más, mint visszatérés a Phenom X4/6/8 érába pepitában sárga színű selyemnyakkendővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest