Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dilikutya #42 üzenetére
Alapjában véve így kellene felfogni, de nem így van... ha meglátják a kezébe egy iPhone-t hasonló csúcs készüléket, akkor rámondhatják, hogy "csak" annyi és villantanak a drága Vertuval. Pont le van szarva, hogy mit tud, csak ár... Mit gondolsz, miért vesz valaki 15-20 000€-ért órát? Lehet 20€-ért is venni...
Nekem is nehéz volt megszokni az ilyet, de itt Németországban sokszor szembesülök azzal a réteggel, akik már a luxus kategóriát képezik minden téren.
(#43) Neszójábe
(OFF)Jó helyen
Írtam már a topikban, nem lett jó vége... így most nem teszem.(/OFF)
(#44) Sofian
Szerinted (és most épp szerintem is) ronda, de ez eléggé szubjektív. Vannak akinek tetszik, de itt tényleg nem is a tetszésen van a hangsúly...
(#45) Dilikutya
Törődnie kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest