- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullextra
tag
A Vertu alapjában véve nagyon-nagyon szép telefon.
csak tényleg, ne ilyen photoshop-os képeket adjanak róla, mert ez nem adja vissza az igazi szépségét.
Ha majd egyszer kezetekbe vesztek egy Vertu-t ,akkor nem szeretnétek lerakni órákig, annyira fantasztikus az az érzés, persze ez nálam is így volt, csak nem vot rá elég pénzem(GSM boltban próbáltam ki) -
Athos07
senior tag
Megértem én, ha nem tetszik, a Constellation-ön kívül szerintem is ocsmány mind. De mostmár lassan a tudás is befolyásolni fogja (jó irányba) a kinézetet - gondolok itt a nagyobb kijelzőkre, vagy a mostmár kötelező vékonyításra... és ha a Constellation irányába mennek tovább, akkor nem lesz gond.
Én csak azt nem értem, hogy miért kell az ősi 10 éves telókat tovább árulni (mert tudtommal azokat is árulják még), miért nem lehet csak a legújabb, kevésbé "égő" telókat nyomni (biztos lazán ki tudnának jönni 2-3 évente 2 friss modellel, ami kábé mondjuk a Lamborghini autóipari modellciklusához lenne hasonló.. és az "olaszok" is milyen jól elvannak a mostani módszerrel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest