- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
fullextra
tag
A Vertu alapjában véve nagyon-nagyon szép telefon.
csak tényleg, ne ilyen photoshop-os képeket adjanak róla, mert ez nem adja vissza az igazi szépségét.
Ha majd egyszer kezetekbe vesztek egy Vertu-t ,akkor nem szeretnétek lerakni órákig, annyira fantasztikus az az érzés, persze ez nálam is így volt, csak nem vot rá elég pénzem(GSM boltban próbáltam ki) -
Athos07
senior tag
Megértem én, ha nem tetszik, a Constellation-ön kívül szerintem is ocsmány mind. De mostmár lassan a tudás is befolyásolni fogja (jó irányba) a kinézetet - gondolok itt a nagyobb kijelzőkre, vagy a mostmár kötelező vékonyításra... és ha a Constellation irányába mennek tovább, akkor nem lesz gond.
Én csak azt nem értem, hogy miért kell az ősi 10 éves telókat tovább árulni (mert tudtommal azokat is árulják még), miért nem lehet csak a legújabb, kevésbé "égő" telókat nyomni (biztos lazán ki tudnának jönni 2-3 évente 2 friss modellel, ami kábé mondjuk a Lamborghini autóipari modellciklusához lenne hasonló.. és az "olaszok" is milyen jól elvannak a mostani módszerrel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest